Cotton Candy

Här kommer en bild på dagens sminknig.. Jag måste köpa en ny kamera nu snart, den tar bara bilder ibland. och bilderna blir inte alls bra.. Man ser inte så mkt på bilden av färgerna. Men jag har iaf grönt över ögonlocket lila i globen och rosa upp mot brynet. Använde svart eyeliner och avslutade med min nya mascara som jag faktiskt tycker om :) Var lite annorlunda. Hela ögat skakade typ haha. Mina nedre fransar blev riktigt bra, har jättesvårt att få mascara bra på hela fransarna men lyckades med denna.



Mina ögonbryn måste verkligen fixas med, men det blir så när man jobbar hela tiden :P

xoxo Sandra Falconstone


Telefon

Nu har jag precis ätit lite. Innan det var jag ute på en inlinesrunda. Det var väldigt jobbigt. Tillbakavägen som redan är jobbig, blev ännu jobbigare eftersom det var en väldig motvind.
Sitter och försöker komma i kontakt med Lunds Universitet och jag har pratat med ALLA utom de jag ska prata med. Blir så irriterad när de inte svarar fast de har telefontid..
Och nu äntligen svarade de!!! Tack

xoxo Sandra Falconstone

Söndag

Nu har jag precis varit ute och åkt en runda inlines. Var jobbigt men skönt nu efteråt. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och så ska jag äta lite mellanmål :)
Klippte mamma innan idag och ska snart till farmor och klippa henne och min kusin. Sen ska jag hem och klippa min pappas kusins fru :P Massa klippande. Men det är skoj :)
Nästa vecka ska jag jobba 49,5 h. Kommer bli riktigt jobbigt! Ska jobba 6 dagar. Skulle egetligen jobbat mer, men eftersom jag hade fullt upp redan under vissa dagar så fick vi klämma in jobbetider på de lediga stunderna eller vad man ska säga...
Men men, det blir ju bra pengar :) ena dagen har jag ju 100% OB med så det lönar sig. Känns bara lite motigt just nu.

Igår gjorde jag även en zebramun. Den kan man nog inte ha på samma sätt som den andra. Leopardmunnen hade jag lätt kunnat ha vilken dag som helst.





xoxo Sandra Falconstone

Leopardy

Precis suttit och kollat på lite sminkbilder och tror jag kommit på ett tema jag vill göra nu :) Tänkte köra det på mitt coctailparty och tror att folk kommer uppskatta det :) Trots att de flesta kanske kommer ha svårt att hitta på ngt fast det är lätt :P tihi.

Här kommer en bild på läppar som jag gjorde idag när jag var uttråkad. Dock är min mun skitful och blir aldrig bra på bild!!



xoxo Sandra Falconstone

Workout

Då har jag klarat av spinningen idag :) Känner mig pigg, energisk och fruktansvärt hurtig. Precis kommit hem och duschat och nu sitter jag och äter lite.
Snart ska jag till sydsport och skaffa nya inomhusskor. Mina är inte så bra kände jag idag.. Kan se om han har ngra bra träningskläder med. Har kollat på lite olika, men vet inte riktigt vad jag vill ha, eller jo det vet jag men känner inte för att slänga ut en massa pengar på det bara för ett märke när jag kan svettas i vad som helst :P

xoxo Sandra Falconstone

Yesterday

Idag vaknade jag lite innan 8, vilket var skönt. Var pigg idag igen när jag vaknade. Cyklade snabbt ner till affären så att jag skulle kunna göra frukost och nu ska jag snart iväg på ett pass spinning.

Igår var jag ju i Malmö med Jessica. Min syster kom sen med, hon hade varit där med sin pojkvän och hon skulle egentligen hem men gick lite med oss istället. Sen gick vi till McDonalds och åt. Marcus kom dit med och vi avslutade kvällen med att åka hem till Marcus och göra egentligen ingenting, men det var trevligt :)

Igår köpte jag en ny kavaj, som e längre än vanliga, precis som jag vill ha den. Kostade bara 299:- på vero moda och fick 10 % på den också eftersom jag blev medlem i deras kundklubb (det är gratis).
Köpte även en ny ögonskugga och en ögonpenna, båda blåa... Jag har hur många blåa och gröna skuggor som helst och tänker alltid att jag ska köpa en annan, men när jag står där i affären så skriker de blåa färgerna efter mig :P Jag har till exempel inte köpt ngn brun än, trots att jag behöver en ny. Köpte också en ny mascara då min snart är slut. Denna gången ska jag prova Maybellines Pulse Perfection.



                        


xoxo Sandra Falconstone

Godmorgon!

För en gångs skull kan jag faktiskt säga att jag är pigg och vaken! Somnade vid 10 igår med migrän. Mamma gjorde lite massage på mig och jag sov som en stock. Inte drömt ngra konstiga saker eller så heller. Bara sovit. Imorse när jag vaknade gick jag och duschade, vilket var uppfriskande och sen blev det frukost som jag håller på att äta nu.
Tänkte försöka hinna sminka mig idag med :)
Idag sa jag ja till att jobba några timmar extra, så ska jobba mellan 7.00-15.30/16.00 beroende på hur mkt det är att göra.
I eftermiddag efter jobbet, ska jag och jessie till Malmö. Tänkte gå inom Make up Store som har invigning idag och sen tänkte jag en tur inom Vero Moda med, hoppas de fått in den kavajen jag vill ha!

xoxo Sandra Falconstone

Trött

Idag har jag bara jobbat, började 9 och slutade nu 8. Det var ett rent helvete! Allt var fel och försenat och sånt. Och ingen personal heller. Är sjukt trött nu, och jag som sa ja till att jobba längre imorgon, usch!

Nåväl. Har iaf sminkat mig de senaste dagarna, dock har jag ingen bild :( Men känns bra at tha gjort ngt iaf! Man känner sig mkt piggare och fräschare.

Just det! Igår skaffade jag gymkort :) Hade tänkt inviga det imorgon men det hinner jag inte, så får göra det på lördag istället! Blir spinning kl 10 på morgonen. Måste börja skärpa mig med träning nu. Och bra med gymkort, eftersom jag aldrig vet när jag ska jobba så kan man träna när som.

xoxo Sandra Falconstone

Stressig dag

Nu har jag precis suttit och gjort klart flyers till kempon. Vi ska till skolor och dela ut dem idag och imorgon. Känns sjukt stressigt med tanke på att jag börjar ett.
Måste till gymmet och fixa mitt gymkort med men kanske kan ta det på fredag annars. Sen måste jag till de andra skolorna och sätta upp affisher med.. Hatar när man har skitmkt att göra på kort tid :P

xoxo Sandra Falconstone

Jobb jobb jobb

Idag låg nya säsongen av Gossip girl i brevlådan :) Eller ja säsong 3, som släpps på dvd imorgon.
Nu ska jag snart börja jobba.. Igår var jag pigg och glad, men idag känner jag mig inte alls så, vill bara vara hemma och sova och kolla tv eller något. Men men.. work pays, så får ta och gå dit iaf :P Tror att det jobbiga med denna veckan är att jag jobbar em varje dag typ så man kan inte göra ngt alls.. deprimerande.

xoxo Sandra Falconstone

Måndag kväll

Så då var man hemma igen. Har verkligen bara jobbat idag, jobbat och sovit. Nu ska jag snart kolla film med Kim men vet inte om jag ska fixa lite grejer på mitt rum istället. hmm.. får se vad jag gör :P

xoxo Sandra Falconstone

Vaken

Det blev en lång vilotid, men känner mig helt pigg nu så det var skönt :) Såg att jag fått hem högst intressanta papper idag och jag ska kolla igenom de nu, se om jag kan uppfylla mina drömmar eller inte :)

xoxo Sandra Falconstone

Vilotid

Nu är jag hemma från jobb, ska vila ett tag nu för ska jobba igen kl 18...

xoxo Sandra Falconstone

Kall morgon

Usch vad det var jobbigt att gå upp ur sängen imorse, trots att jag sovit bra. Dessutom är det riktigt kallt i huset, vilket inte är skönt. Jag hatar att frysa, speciellt på morgonen.
Idag jobbar jag 7.00-13.00 så det blir en helt okej dag :)

xoxo Sandra Falconstone

Sistah's hair

Idag har jag fixat min systers hår. Övertalade henne att klippa det kort :) och det blev riktigt fint faktiskt!!
Vi började med att sätta ljusarefärgning i hela håret och sen satte vi i turkosa och orangea slingor. Dock syns inte de orangea så mkt i allt det turkosa.

Före                                                     Efter

   

   

 

Vi passade även på att sminka henne lite :) Var skoj. Det är så kul och avslappnande att sminka :)

xoxo Sandra Falconstone

Lördag

Då var det en ny dag igen.. Har hunnit med att duscha och göra frukost så känner mig ganska pigg nu, men det kommer väl senare, tröttheten :P
Pappa blev tillfrågad av att döma en lastbilstävling (den bästa födelsedagspresent han någonsin kan få!!) och vi ska iväg till Vallåkra nu snart. Får snabba mig att äta så jag hinner lägga lite färg i ansiktet med..

xoxo Sandra Falconstone

Nattcykling

Nu är jag hemma från nattvandringen, det var lugnt ikväll, men råkade sätta igång lite larm.. tihi
Det blev nattcykling idag och vi har cyklat effektivt i 1½ timme. Är helt genomsvettig. Känner att jag måste duscha innan jag lägger mig på mina nytvättade lakan!! Jobbigt, jag som måste föna mitt hår om de ska bli bra till imorgon..

xoxo Sandra Falconstone

Natteravn

Nu ska jag snart iväg och nattvandra, dock känner jag mest för att lägga mig, är rätt så trött nu.. Ska upp kl 8 imorgon med, så hoppas det blir en snabb runda idag..

xoxo Sandra Falconstone

Hemma

Idag vaknade jag med migrän och fick stanna hemma från jobb :( Typiskt, det var ju bara idag kvar och sen var jag ledig hela helgen :) Är dock fortfarande ledig, men känns som om hela dagen försvinner om man varit sjuk. Ikväll ska jag nattvandra. Tills dess ska jag bara ta det lugnt, inte göra ngt alls, eller kanske städa undan lite grejer..

Var och köpte lite nya hårfärger idag, ska prova lite från l'oréal nu tänkte jag. Nu ska jag bara övertala min syster att byta frisyr och färg..

xoxo Sandra Falconstone

Trött

Idag jobbar jag 7.45-17.00 och ångrar redan att jag sa ja till att jobba längre. Kan ju behöva inkomsten men just nu känner jag att jag vill gå i ide. Bara idag och imorgon kvar dock denna veckan :) Får hoppas att idag går smärtfritt.

Mina ögon är helt svullna och rinniga så blir inget smink idag.. Har varit så dum att jag inte fottat de senaste sminkningarna jag gjort heller. Om jag ska få bra bilder måste jag använda systemkameran och det är så svårt att fotografera sig själv med den..

Idag kommer mamma, pappa och my hem, känns lite synd, hade velat ha mer tid hemma själv.

xoxo Sandra Falconstone

Natti

Nu är det dags för mig att gå och lägga mig. Jobbade till 21.15, när jag kom hem åt vi mackor och drack te under tiden vi kollade på en film, up in the air. Inte att rekommenderas.. Alltså den går att se om man e trött och så, inte bryr sig så mkt. Men det fanns typ ingen direkt handling, inget klimax. Men nu har jag sett den i alla fall..

xoxo Sandra Falconstone


Jobb

Nu har jag duschat, ätit och gjort min mat till jobb. Och så klart åkt en runda inlines. Blev 1 mil idag :) Gick bra. Så skönt att bara sitta ner nu och inte göra någonting.
Tyvärr måste jag snart gå på jobb dock.. Hoppas dagen går snabbt idag. De senaste dagarna på jobb har gått segt. Kanske för att jag varit så trött, och det inte funnits så mycket att göra. Men idag finns det nog att göra :)

xoxo Sandra Falconstone

Inlines

Känner mig helt skakig idag, var tvungen att ta astmamediciner idag för det var helt jobbigt att andas. Nu är det bra dock, och jag ska ut på ett litet konditionspass, ett lugnt sådant :P
Sov ända till klockan halv 12 idag. Jag vaknade 9 och tänkte gå upp då, men varit så trött senaste tiden att jag tänkte att jag fick sova längre. Börjar ju inte jobba förrän kl 15.00 idag. Längtar till helgen när jag e ledig :)

xoxo Sandra Falconstone

Bläh

Sitter framför tvn och kollar E! nu, har gjort det sedan jag kom hem från jobb för nästan tre timmar sen. Har ont i magen och huvudet och känner att jag bara vill ligga ner och slappa. Såg fram emot träningen ikväll, men fick sånna kramper på jobb att det kändes som om jag skulle svimma.

Nu känns det lite bättre, nu när man inte gör ngt

xoxo Sandra Falconstone

Buhu

Om 5 min ska jag gå iväg till jobbet, sitter fortfarande i pyjamas så får snabba mig lite.. Denna dagen är verkligen seg och känner för att sova bort det..

Fy tusan som det regnar också.. vill inte gå ut!!

xoxo Sandra Falconstone

Long time no writing

Blev ett långt uppehåll mellan inläggen nu.. I lördags var vi hemma hos Beckie och sen stack vi till tempel. Var väldigt skoj, men jag var sjukt trött. Hade jobbat på dagen och inte vilat ngt.
Bilderna jag tog var helt fruktansvärda och fick inte heller ngn bild på mitt smink :S Dumma jag.

Nu ska jag iväg på jobb om en timme. Jobbar till 21.15 idag, kort dag idag :)

Igår när jag var hos Jessica fick jag en supersöt ring av henne :) var svårt att få en bra bild av den dock..



xoxo Sandra Falconstone


Fredag

Vaknade för 45 minuter sedan och har hunnit med frukost och lite chill nu på morgonen. Nu måste jag dock börja med allvaret, göra mig iordning för jobb och så. Jobbar 13-20 idag så helt ok. Sen jobbar jag imorgon med, innan jag är ledig en dag. Men nästa helg ska jag få vara ledig HELA helgen ::D

xoxo Sandra Falconstone

Lund

Då har jag slutat jobb och sitter nu hemma hos Ebba. Väntar på att maten ska bli klar. Det blir spaghetti och köttfärssås idag :)
Fy tusan vad det regnar och åskar idag, inte alls skoj. Hoppas det lugnar ner sig lite innan vi ska ut.

xoxo Sandra Falconstone

Jobb

Nu ska jag snart iväg till jobb. Börjar kl 14. Idag ska jag köra de max 400 m till jobb jag har, eftersom jag direkt efter ska bege mig till Lund och Ebba :) Vi ska ut på nation ikväll och partaja lite. Men jag ska dock inte dricka eftersom jag ska jobba imorgon. Börjar inte förrän kl 13 så det är inte så farligt :)

xoxo Sandra Falconstone

Torsdag

Nu har jag precis vaknat! Skulle ju egentligen gjort tenta imorse, men hade sådan huvudvärk att det inte gick. Ska ringa och prata med skolan imorgon. Den jag skulle prata med var där inte nu..
Sitter och lyssnar på "Quiet Riot" som jag har blivit helt besatt av just nu. Ibland har man vissa. Dock är det kanske inte bästa musiken för mitt huvud :P Men man blir lite pigg och glad :)

Nu ska jag göra min traditionella frukost, ägg och bacon :) Jag bbehöver en stadig frukost efter mina drömmar!

xoxo Sandra Falconstone


Rosenrasande

Fick precis reda på att E! ska sluta sändas på Viasat, vilket betyder att mitt liv är över!! Förstår inte hur de kan göra så, de borde skämmas! Nu måste man flytta till ett annat land om man ska se det.. De vill säga om man inte har TV i mobilen för då kan man få det genom Tele2..

xoxo Sandra Falconstone

Brownie

Tänkte att jag skulle lägga in dagens makeup. Blev en brun sotning, det är samma som på bilden i förra inlägget med mitt hår. Men här kommer en närmare bild

  

xoxo Sandra Falconstone

Tisdagen

Kom hem från jobb för ett tag sedan och sitter och äter lite. Sen ska jag ge mig på franskan.. har ju tenta imorgon, men just nu känns det som att jag hellre läser om den än gör tentan imorgon, det är ju bara en delkurs.. som jag inte gjort ett skit på..

Ska maila lite grejer till min frisör med och så ska jag jobba lite på ett inlägg till senare som behöver lite förberedelser. Jag ska leka försökskanin :) Dock inget avancerat :P

Igår började min dag hos naprapaten som fixade till min rygg etc. sen skulle jag klippa ngn som inte kom så jag ska till pappa att de fick väcka mig när de kom för jag var skittrött efter behandlingen (oftast blir man skittrött efter naprapatbehandling, kroppen behöver återställa sig) och pappa väckte mig ca en timme senare då jag bestämt tid med tatueraren att jag skulle tatueras. Så jag fick hoppa ur sängen. Sen blev det jättelite franska och vid halv 4 åkte mamma jag och christine (min nästkusin) till Hbg eftersom jag skulle klippas.
Vi eller rättare sagt min frisör, Aimee, gjorde folieslingor på mig, i mörkare, höstigare nyanser och sedan klippte hon av en hel del! Blev riktigt bra faktiskt :D (Fick massor av komplimanger idag på jobb :P )
Mamma och Christine passade på att gå på stan under tiden jag blev vidgjord. När vi kom hem vid halv 8 tiden var Josefin (kusin) här eftersom hon också skulle tatueras. Så under tiden försökte jag sitta och plugga franska men det gick inte! bra... var så ofokuserad..

Här kommer bilder på mitt hår och min tatuering, och bjuder på en skitful förebild så ni kan se skillnaden:

Före:                                                Efter:
  

Tatuering:


xoxo Sandra Falconstone


Jobb

Nu är det tid att göra vid sig och sticka på jobb, börjar om en halvtimme, och kan säga att jag verkligen inte! känner för att gå på jobb idag. Vill bara vara hemma och inte göra någonting. Tänkte att jag får ta ledigt första veckan i september eller något.. så jag bara kan slappa eller ngt.

Egentligen hade jag tänkt sminka mig idag, men blir inte idag heller, känner verkligen inte för det, vilket är synd, för oftast så blir dagen bättre om man sminkar sig :) Det handlar ju om hur man känner sig. Ikväll när jag kommer hem ska jag sätta mig med franskan.. lära mig vem som skrev vad när.. iaf ett århundrade idag..

xoxo Sandra Falconstone

Tenta - Avklarad

Så då var jag redan hemma igen, det känns som att det gick bra, blir ledsen nu om jag inte klarar det. Nu kommer dock det svåra, att läsa in en hel kurs på 3 dagar.. Har läst böckerna iaf men tänkte sammanfatta dem lite kort.. och sen ska jag göra en lista på vem som gjorde vilka böcker när och så..

Nu blir det en liten vilostund så att jag pallar hela dagen idag.

xoxo Sandra Falconstone

Tenta

Idag ska jag iväg till Lund nu på morgonen och skriva min tenta, i fransk grammatik. Hoppas nu att jag kommer ihåg allt..
Efter tentan blir det en snabb tur hem och sen ska jag på jobb och jobba till 21.15, så blir en lång dag idag. Förhoppningsvis blir jag klar med tentan snabbt och kan vila lite när jag kommer hem eller något.
Är ledig imorgon vilket är skönt, men har hela dagen fullbokad och ska åka kors och tvärs över västra skåne känns det som.

Nu är det dags för mig att göra vid mig och eventuellt gå igenom mina verbscheman en gång till..

xoxo Sandra Falconstone

Sunday - not so sunny

Såklart är det dåligt väder bara för att jag är ledig!
Nu har jag precis ätit upp min frukost, och nu ska jag göra vid mig och sticka till min kusin, ska rita hennes tatuering. Ritade min igår :) Vet inte när jag ska göra den, men blir nog idag eller på tisdag :)

Nu måste jag göra vid mig och sticka, har ju tenta imorgon så måste plugga en del!!

xoxo Sandra Falconstone

Ännu en tidig lördag :S

Då var det tidig lördag morgon igen och jag ska jobba. Är så trött på att jobba helg nu att jag saknar ord. Ska jobba nästa helg med men sen tycker jag att jag förtjänar att vara ledig!!
Nästa vecka kommer vara helt sjukt jobbig med, med nästan heltid och tentor och tentaplugg på det. Jag tycker att jag förtjänar lite semester sen i höst.
Inatt sov jag väldigt bra när jag sov, men det var ngt ljud som väckte mig vid ett-tiden. Kändes som om klockan skulle vara fyra eller ngt men blev glad när jag såg att den inte var det. Dock är jag jättetrött idag. Hoppas allt går smidigt på jobb.

xoxo Sandra Falconstone

Kväll

Sitter och kollar på E! och pluggar franska just nu, börjar bli riktigt sömnig men måste vänta i ca 20 min till innan jag lägger mig eftersom mina jobbekläder är i tvättmaskinen och jag behöver dem kl 6 imorgon när jag börjar jobba.

Imorgon är det dax för kubafesten, men just nu känner jag inte så mkt för det, känner mig inte partig alls, känner mig mest trött och nedstämd. Men alla har väl sånna perioder :) Det hinner nog gå över.. Tror att jag bara behöver sitta ner och sminka lite, det brukar få mig på bättre humör

xoxo Sandra Falconstone

Hemma

Nu har jag kommit hem från jobb, blev två timmar längre än jag skulle jobbat egentligen.. Men men. Nu är jag skittrött, vet inte om jag ska vila eller inte.. hmm borde plugga franska och äta lite. Sen borde jag träna med.. får se om jag orkar va uppe till ikväll eftersom jag börjar kl 6 imorgon kan det vara bra att lägga sig tidigt ist (like that's gonna' happen..)

xoxo Sandra Falconstone

Fredag

Sitter och äter frukost just nu, kännre mig inte alls sugen att gå på jobb men jobbar bara till kl 1 så det är inte så farligt.. Får vila lite när jag kommer hem :P
Idag har jag annars inte mkt planer, ska träna lite och så MÅSTE jag gå igenom franska. Är ändå ledig ganska mkt nästa vecka så hinner en del då med, men har ju tenta på måndag så den måste jag plugga till nu i helgen..

xoxo Sandra Falconstone

Svullat

Ikväll har jag svullat :( Efter inlinesen så åkte jag och mamma till Malmö och köpte cigarrer, blev cohibas. Hade inte ätit innan vi åkte eftersom det inte var så längesen jag hade ätit, och kom inte hem förrän typ 7-halv 8 och jag var utsvulten! Så åt kyckling med sallad och sen åt jag spaghetti och köttfärssås. Är så mätt att min mage känns som om den ska spricka.. Sen åt jag lite godis med :S

xoxo Sandra Falconstone

Workout update

Det blev en runda inlines och just nu sitter jag och eftersvettas som fan! :P Ska hoppa in i duschen alldeles strax, måste bara fylla på mina vätskereserver med massor av vatten"

xoxo Sandra Falconstone

Workout

Nu har jag kört lite hollywood workout, det jobbigaste passet stod på schemat idag. Känns så himla bra nu när jag gjort det och är dero att knäppa på mig inlinesen och köra ett pass där med, men vet inte riktigt om jag har tid... Mamma och jag ska till Malmö ju och måste köra med en gång hon kommer hem. Dock slutar hon en halvtimme senare än jag trodde så om jag snabbar mig nu så hinner jag..

xoxo Sandra Falconstone

No more extensions

Nu har jag precis plockat ut mitt löshår, vad konstigt det känns! Mitt hår ser helt kort ut på den sidan jag hade löshår men på andra sidan ser det helt långt ut :P bara för att det blivit mer jämnlångt.. Försöker reda ut mitt hår nu och så ska jag äta, är hungrig nu!!

xoxo Sandra Falconstone

Torsdag

Idag hade jag lååång sovmorgon, ända till halv 12, brukar aldrig sova så länge, men antar att jag behövde det. Det var skönt i alla fall. Tänkte köra till Kågeröd och hämta ett paket, dhl lämnar tydligen sina saker där, och sen i em ska jag och mamma till malmö och kolla cigarrer till vår kubafest på lördag. Det känns absolut som ett måste om man ska ha en kubainspirerad fest ju :)

Vädret idag e grått, precis som alla andra dagar när jag är ledig :S Skittråkigt! Men bara det inte börjar regna, så jag kan åka inlines ändå sen.

xoxo Sandra Falconstone

Kväll

Nu har jag precis varit ute på en runda inlines, och innan det blev det hollywood workout. Känns bra, men är trött nu, speciellt i kroppen. Tänkte ta ngt litet att äta nu och sen blir det väl kanske en film. Imorgon blir det ju typ bara franska, förhoppningsvis. Tänkte gå igenom litteraturen, för den kan jag inte alls..

xoxo Sandra Falconstone

Ändrat schema

Väcktes halv 8 idag av min chef. Han undrade om jag kunde jobba nu på dagen istället för ikväll. Så det blev 10-18.15 idag istället. Vilket ändå är ganska skönt, eftersom jag har hela kvällen hemma ikväll då. Är ledig imorgon med :) Har precis varit hemma två dagar ju, men det är skönt att vara lite ledig när man varit sjuk.
Har smittat min bror som blev sjuk inatt :(
Tur att jag gick och la mig tidigt igår ändå, eller ja iaf innan kl 12. Nu borde jag göra ett mellanmål att ta med till jobb, men tror inte vi har ngt hemma jag vill ha :S

xoxo Sandra Falconstone

Better

Idag blev det hamburgare till middag, kyckling såklart och sen blev det lite choklad.. not so good. Men eftersom jag inte åt igår får jag ta igen tihi. Imorgon blir det träning. Tänkte hålla mig till ett pass hollywood workout men får se om jag pallar inlines.
Ska till jobb imorgon med men blir en lugn dag, 16.00-21.15

Nu ska jag kolla E! och sen sova

xoxo Sandra Falconstone

Fusion

Idag har jag beställt min fusiontång, blev en rosa :) Så nu kan jag snart fixa löshår med. Eller har ju  kunnat det ett tag, men har inte haft ngn tång sen jag var på salongen.. Nu kommer jag ha en egen.

Just nu sitter jag och kollar lite på höstkläder, jag är så sugen på att köpa en helt ny garderob, men först ska jag ner en strlk eller två, hoppas det inte tar föör lång tid.
Ska snart fixa mitt hår :) vilket känns skönt. Jag måste förnya mig lite känner jag.

xoxo Sandra Falconstone

Trött

Vaknade för en timme sedan, och har hunnit äta lite frukost. Mår bättre idag men är lite trött. Tänkte läsa lite franska senare, men orkar inte just nu.

xoxo Sandra Falconstone

Malade

Idag har verkligen varit en usel dag. Sov max 2 timmar inatt, den vakna tiden spenderade jag med att vara sjuk och kräkas, inte skoj.
Har mått uselt hela dagen och inte förrän nu på kvällen har jag kunnat behålla ngt av min mat. Passade på att plugga lite franska, men det gick inte så bra. Läste ett stycke i taget och efter alla dessa timmar har jag bara kommit en ytterst liten bit på vägen.
Ska vara hemma från jobb imorgon med :(

Trååkigt, jag som hade så mkt planer för denna veckan, nu får de skjutas upp lite tills jag mår bättre.

Här kommer en bild på underbart vackra Olivia Palermo i en absolut perfekt hårfärg. Tänkte försöka mig på denna färgen till hösten, den ligger lite närmare min egen hårfärg.



xoxo Sandra Falconstone

Guess

Om ngn skulle få för sig att ge ett par skor till mig skulle jag absolut inte säga nej till dessa hetingar.. För 2259 SEK kan dessa skor från Guess bli dina. Ironisk nog heter dessa fina skor Jerry, inte så fint.. haha



xoxo Sandra Falconstone

Lermask

Nu har jag precis plockat bort halva mina ögonbryn, fast man ser ingen skillnad :P Mina hår längst ut var så ljusa och glesa, men de var så ojämna att jag blev irriterad till slut. Just nu sitter jag med en ansiktsmask, lermask, som är djuprengörande. Tänkte fixa till mina naglar med, klippa och fila dem.
Imorgon börjar allvaret, har bara ätit skit denna vecka, haft sånna cravings, men nu är jag mest illamående. Fr.o.m imorgon är det slut på de glupska dagarna. Jag tänker fortfarande äta all mat jag vill, men bra portioner och inte godis och sånt skit förutom en dag i veckan, som det ska va :)
Hoppas jag blir trött snart, varit skittrött hela dagen men nu kan jag inte somna :S Ska upp kl 5 imorgon så känner att jag måste somna snart..

Här kommer en superhet bild på mig i min ansiktsmask :P ser ut som en smurf



xoxo Sandra Falconstone

RSS 2.0