Pandalipcious

Jag är lite uttråkad och trött nu ikväll och har experimenterat med lite smink och så.. Tror dock inte att jag ska ha dessa läppar imorgon.. men kan va skoj med djungeltema :P



Nu ska jag kolla SATC och plugga..

xoxo Sandra Falconstone

Black Sparks

Dagens makeup blev väldigt nyårsinspirerad med massor av glitter :) Idag ska jag jobba och när jag kommer hem blir det väl en del pluggande men det är dagar som dessa man måste piffa till sig lite så att dagen inte blir föör tråkig :)

  

xoxo Sandra Falconstone

Sleepyhead.. not?

Inatt har jag sovit 2-3 timmar, kunde verkligen inte somna och skulle fixa lite ljusare slingor i Annes hår så fick gå upp. Nu ska jag sätta mig och plugga och såklart blir jag skittrött nu :P
Baaah varför finns det bara inte ljudböcker om allt!!!

xoxo Sandra Falconstone

Shoes

Hittade ett par vinterskor med en gång! Hade kollat utbudet lite på internet så visste att det såg dåligt ut, men hittade iaf ett par som funkade. Varma och goa :)



xoxo Sandra Falconstone

Måndag sista veckan 2010

Sitter och kollar lite på Criminal Minds nu, har ont i huvudet och ska nog lägga mig snart, dock borde jag ha läst en bok idag, jag har läst 2 sidor... INTE bra. Men men får läsa lite nu innan jag lägger mig och resten imorgon..
Såg just nu att jag måste bädda min säng med.. har tvättat mina sängkläder idag.. Baah vad jobbigt allt blev nu..

Imorgon blir det en tur till Malmö, ska försöka hitta nya vinterskor. Mina är i sönder :(

xoxo Sandra Falconstone

Juldagsmorgon

Inatt har jag i princip inte sovit ett dugg.. Vilket är jobbigt med tanke på att jag snart ska iväg och jobba. Jag var sjukt trött igår och höll på att somna hela tiden. Men när jag väl lade mig kunde jag inte. Hatar verkligen att inte kunna sova.
Jag ska jobba idag och imorgon 7-14 båda dagarna och sen ska jag vara ledig några dagar, hoppas jag iaf. Iofs ska jag spendera dagarna med en massa pluggande men jag behöver åtminstonde inte oroa mig för klockan eftersom jag bara ska vara hemma.

Nu ska jag göra mig iordning för jobb så jag inte kommer för sent..

xoxo Sandra Falconstone

Julgodis

Imorse försov jag mig!! Förstår inte hur det gick till alltså. Vaknade av att mamma ringde halv 8, jag började kvart i 8. Fick göra allt i en väldig fart och var på jobb 8. Nu blir det att plugga och sen ska jag göra knäck med min bror :D


xoxo Sandra Falconstone

Börjar få gråa hår :P

Inatt sov jag 15 timmar och jag hade kunnat sova mkt mer!!! Var helt sjukt trött när jag kom hem från jobbet med men hade och har fortfarande massor av skolarbete att göra. Har varit sjukt hungrig och törstig idag med, kanske för att jag typ inte åt ngt igår och denna dagen har inte heller varit så bra..
Just nu längtar jag ngt sjukt till det nya året så jag kan vara klar med mitt skolarbete (for now) samt mina två lediga veckor som jag ska ha!!! 3-16 januari ska inget jobb och ingen skola störa mig!!!

xoxo Sandra Falcostone


Sleeping beauty

Jag är helt ifrån mig idag :P Har haft den bästa sömn man kan tänka sig! Hade huvudvärk hela dagen igår och sen på kvällen blev det migrän, vilket INTE var trevligt. Men sen imorse när jag vaknade (först lite innan 7) så var jag helt utvilad och det var så sjukt skönt att ligga i min säng (trots att jag somnat vid 2). Tänkte att jag fick sova lite till och 8 hade jag fortfarande inte riktigt somnat. Tänkte att jag kan ju inte gå upp nu!! Jag somnade dock och vaknade 10 över 10. Mer lagom tid men så hade jag lovat att inte väcka min bror förrän 11 så jag låg lite i sängen och så helt plötsligt vaknar jag och klockan är tio i 12. Skönt att sova ordentligt! Och fast jag sover mkt ngn gång betyder det inte att jag sover bra, utan tvärtom.

Jag gillar att sova bra!!

xoxo Sandra Falconstone

Läslus

Guuud vad jag är trött på att plugga nu! Har knappt gjort något annat än att läsa de senaste dagarna och det kommer fortsätta såhär hela veckan, buhu.. Är ett kapitel från halva boken och nu måste jag verkligen pausa!!

xoxo Sandra Falconstone

Ååångeest

Är ledig idag och imorgon, sen börjar arbetsveckan, tis-tors, lör-sön. Rätt okej för man får ju bra betalt men ska upp tidigt som f-n i helgen och det är INTE kul.. Förstår inte varför ICA måste ha öppet som vanligt dessa helgdagar btw. Det är väl bra service, men t.o.m folk här på orten tycker det är outrageous..
Idag står det iaf plugg på schemat. Har någon sida kvar i boken från igår och sen en ny bok jag ska läsa idag. Sen måste jag hitta fram två-tre böcker eller artiklar till som jag ska läsa under veckan. Får knåpa ihop papert i mellandagarna, not what I wanted :(
Lääängtar till Januari då jag ska va ledig i hela 2 veckor i rad!! Jag måste stå på mig och säga att jag måste vara ledig då, annars kommer jag inte klara en termin till..

xoxo Sandra Falconstone

Bling bling

Nu har jag gjort vid mig och ska snart bege mig till Lund. Blir korridorsfest där med ebba :) Mitt stora problem är dock alltid vad jag ska ha på mig, jag sminkar mig alltid först och sen vet jag inte vad jag ska ha på mig men måste ju matcha kläderna till sminket :P
Kände för spraks idag så blev lite strass och så i sminkningen :D Får hoppas det är mörkt bara för känner att min bas är alldeles för tjock idag. Har ju glömt mitt smink hemma hos Ebba och fått klara mig på en foundation som jag hade liggandes här hemma som är helt fel! För det första är den för ljus, den har en rosa ton och jag är gul/oliv och så är den alldeles för tjock!!



xoxo Sandra Falconstone

Ögon

Nu har jag precis vaknat, och känner mig vrålhungrig! Jag måste snart ner och göra frukost men det lutar nog mer mot brunch idag :) Har bacon hemma med så kan bli en riktigt bra brunch :) Ingen brunch utan bacon nämligen!!
Sen ska jag sätta mig och plugga.. Har 100 sidor att läsa idag, vilket inte är så farligt, men det tar ju lite tid.. Om jag hinner ska jag läsa ytterliggare. Annars har jag 222 sidor att läsa imorgon, det är dock inget jag itne gjort tidigare men ändå.. Det är jobbigt. Tur att jag bunkrat upp med Visine. Ögondroppar som är himmelska!
På vintern får jag alltid torra och trötta ögon och måste använda mig av ögondroppar för att inte få skavsår på ögonlocken :P haha nej så illa är det inte men men. Det är riktigt skönt att använda ögondroppar, det blir så där svalt och återfuktat och man kan röra ögat jättelätt :) Så om ni känner er lite trötta och sega i ögonen borde ni prova! Läs bara på förpackningen eller fråga på apoteket så att det går bra att ni tar det om ni inte vet.


( bild från google )

xoxo Sandra Falconstone

Complicated

Jag fick städat mitt rum idag, det tog max 5 min :P jag fick också läst ca 5 sidor i min bok :P Ska läsa klart den imorgon. Förhoppningsvis hinner jag en tur till Lund imorgon med där det blir Partey på mejeriet :D
Kvällen blev trevlig familjekväll med pizza, på spåret, aladdin-choklad. Avslutningsvis blev det timmar av singstar och en film.
Jag och Kim tittade på "It's Complicated" som faktiskt var en väldigt underhållande film!! Kan rekomenderas till andra. Dock är filmen lite vuxen så om man fortfarande inte kan se förbi kiss och bajs-eran kanske man inte borde satsa på denna filmen :D
Vet inte om jag gillade slutet dock, det var ett vuxet och diplomatiskt slut men jag är en sucker for romance och trots att det egentligen blev som det borde tror jag att jag skulle valt tvärtom.

xoxo Sandra Falconstone

Stressad, trött, knäpp :P

Just nu känner jag mig väldigt omotiverad att göra ngt alls. Vet att jag måste läsa ut min ena bok idag, men orkar inte!!! Jag vet dock att om jag städar mitt rum kommer jag känna mig mindre stressad och kommer ha lättare för att sätta mig med ngt över huvud taget. Så jag antar att det är det jag får göra. Blir ca 1 bok om dagen nu fram till jul sen blir det att knåpa ihop lite frågeställningar och så.. Eftersom jag inte kunde få tag i alla böckerna heller så får jag hitta några andra.. vilket kan vara jobbigt!! Vad finns det för böcker om kriminella livsstilar som är stöttade av universitet och har bra referenser? Skitsvårt att hitta ett bra urval..

Men ja då var det bara att börja städa då...

xoxo Sandra Falconstone

La migrene

Precis sminkat mig och gjort mig klar till skolan, men ska inte dit.. Har haft migrän idag och har fortfarande ont som f.n. Kan dock inte sova mer och var eg tvungen att sticka till skolan, men inte bra att köra om man bara kan se på ena ögat :P

xoxo Sandra Falconstone

Tentaplugg

Suttit och pluggat i princip HELA dagen, har ju tenta imorgon och det känns sådär.. För det första har jag inte läst alla böcker, för det andra har jag glömt allt jag läst och för det tredje är det SKITTRÅKIGT!!!!
Det mesta vi har gjort har jag faktiskt tyckt var roligt, men det här suger.. Känner att bara jag får G är jag glad. Om 12 timmar sitter jag och har börjat skriva och hoppas verkligen att det kommer gå bra..

xoxo Sandra Falconstone

Au naturel

Så det blev flingor ist! Mkt godare :)
Idag har jag en väldigt basic sminkning eftersom jag glömde en del av mitt smink hos Ebba och använder, för första gången på år, INTE eyeprimer, vilket känns konstigt... Mixar man det med att min kamera inte tar upp alla färger så bra så ser det ut som om jag inte har ögonskugga..



xoxo Sandra Falconstone

Frukost

Sitter och äter frukost nu.. blev mackor med ägg och jag kan säga att det inte alls var så gott som jag tänkte att det skulle va, nej blir nog att gå ner och fixa ngt annat att äta!!!
Måste sticka snart med för måste inom affären och köpa lunch sen ska jag va i torp kl 9 och möta wunderbare Beckie :D

xoxo Sandra Falconstone

Fondue

Idag gjorde vi fondue hemma :) Var riktigt gott. Eller halva familjen hade det, den andra halvan var hos danskarna och åt middag.
Fonduen blev kyckling med massa olika såser, bearnaise, pepparsås, guacamole, cheddarsås, vitlökssås, crème fraiche och så vidare... Till detta hade vi pommes och nachos, jättegott!!

Den hä'r fonduen m¨åste jag prova!!!


xoxo Sandra Falconstone

Bakis

Gud vilken kväll det blev igår!! Drack en hel del och blev lite vimsig :P Det är så billigt och lättåtkomligt på nationer!! Tihi. Mådde inte alls bra innan idag men nu mår jag bra :)

xoxo Sandra Falconstone

Sweet saturday

Nu sitter jag hemma hos Abby och vi väntar på att maten ska bli klar. Det blir majskyckling med pommes och beasås.
Tidigare idag gick jag ju Luciatåg med skolan och det var väldigt intressant... Haha nej det gick bra men vi kom av oss lite ibland. Men  vad kan man förvänta sig om man fått en veckas notice,,,

xoxo Sandra Falconstone

Fridag - Not :(

Idag vill jag verkligen INTE jobba.. Men mina ögon är inte svullna och svarta idag, varit så trött den senaste tiden att jag nästan sett ut som en knarkare, thank God for makeup!!
Nu ska jag äta frukost och sen blir det att göra vid sig och iväg till jobb.. Måste träna in luciasånger med, det är fortfarande vissa som jag inte kan :S

xoxo Sandra Falconstone

Trött

Jag förstår inte vad som hänt med mig! jag är så himla trött hela tiden. Orkar verkligen inte göra någonting.. Men har så mkt att göra. Jag vill inte!!! Men ska göra klart allt skolarbete och så innan jl iaf!! Så kan jag få de första veckorna i januari ledigt och det behöver jag verkligen!!

xoxo Sandra Falconstone

Jacket

Det är ju ingen hemlighet att jag gillar kavajer! Och när jag kollade runt lite fick jag syn på denna fina skapelse som gärna får flytta in i min garderob :) Den finns i svart och guld(?). Den hette gold men såg inte så guldig ut..
Kavajen kommer iaf från Gina Tricot och går loss på 399:-



xoxo Sandra Falconstone


Dermanord

Igår när jag pratade med hudterapeuten fick jag prover med mig hem på rengöring och ansiktsvatten. Hudrengöringen var Olive Cleansing från Dermanord och den kändes helt underbar! Huden kändes återfuktad, mjuk och len utan att bli oljig eller så. Jag ska prova den ett tag till innan jag vet exakt men detta är min första upplevelse av produkten. Ansiktsvattnet var ett örtvatten med rosor och salvia och luktade lite juligt faktiskt. Det var härligt uppfriskande och huden blev inte stram, som den kan bli av de ansiktsvatten som innehåller alkohol.

  

xoxo Sandra Falconstone

Thuesday

Wohoo idag hade jag sovmorgon :) Det är riktigt skönt att ha det. Idag måste jag städa mitt rum. Fick ju veta att mina "knottror" i ansiktet inte var finnar eller kvisslor utan allergi och är överkänslig mot damm och kvalster så ska se om det blir bättre.
Paula kommer en tur idag med :D vi ska fixa hennes hår lite, ska bli spännande att se hur hon vill ha det. Ikväll är det också möte på kempon, så har inte direkt någon "slappedag" framför mig :S. Jag kunde egentligen varit i Tyskland med pappa, men Paula kunde inte följa med och så så fick stanna hemma :( Men jag hade ju inte fått sovmorgon om jag följt med..

Nu: Breakfast time!

xoxo Sandra Falconstone

Neulash

Idag köpte världens bästa mamma neulash till mig, så nu ska jag få superfina fransar. Fick också pratat med en hudterapeut om min hud idag och hon sa att det var allergiutslag, så nu måste jag bara komma på vad det är jag får det av. Antagligen min lilla bebis, katten då alltså :(


xoxo Sandra Falconstone

Hyacinth

Här kommer dagens makeup som dock inte är lika förtjusande som i morse, sovit lite på det.. men de e helt ok ändå! Håller bra :)

Jag har använt:
x Eyeprimer tinted
x MS Muffin
x MS Hyacinth
x MS Flamenco
x Eyeliner Black
x Eyepencil Vanilla

på kinderna har jag Blush Frozen daiquiri och på läpparna Marbella. Sminket var tänkt att matcha min nya kavaj som är überskön :D Bilderna idag är inte alls bra, men jag anser att de är bättre än inget :P

  

xoxo Sandra Falconstone

Grey is the new black!

Ingen hade ngt emot mig de ville bara att jag skulle ta rätt väg och istället klicka hem de skorna jag kollade på från början!!! Ett par likadana fast gråa och med dragkedja bak. Nu behöver jag inte heller vara någon härmapa. Dessutom sista paret jag klickade hem :)
Obsession accomplished!



xoxo Sandra Falconstone

Buhu

Alltså någon måste ha något seriöst emot mig!!! Fick hem ett mail att min stlk åter fanns i lager och jag tänkte innan att shit jag måste kolla min mail dock glömde jag det och såg nu en timme senare att skorna är slut! Hade jag bara åkt hem tidigare från skolan :P

xoxo Sandra Falconstone

Blackie Chan

Jag brukar få väldigt knasiga idéer och jag och jessica pratade om hur man skulle se ut om man var mörkhyad. Så kom jag på att jag hade smink så att jag kunde göra mig mörkhyad. Resultatet blev väldigt intressant..
Jag ser väldigt indisk ut.. och trots att jag tycker det är väldigt fint att vara mörkare i hyn så är jag glad att jag är vit för jag ser inte riktigt klok ut som mörkhyad



xoxo Sandra Falconstone

Sunset

Har kommer dagens makeup. Ska snart och jobba och kände för att piffa till mig :) De blir så glada på jobb av alla mina färgexplosioner :)

Jag har använt:
x Eyeprimer tinted
x MS Champagne
x MS Doris
x En röd skugga från 120 paletten
x MS Pollution
x MS Deep blue
x CS Breeze
x Eyepencil Vanilla
x Eyeliner Black



Dagens makeup har inspiration från denna bild, tyvärr ser färgerna på sminket inte lika intensiva ut på bilden som irl!



xoxo Sandra Falconstone

Dagens

Här kommer gårdagens andra sminkning. Den första sminkningen hade jag bara i skolan. Den gick väldigt snabbt och bestod av foundation, puder, rouge och mascara. När jag kom hem tvättade jag bort det för att lägga mig och vila ett tag. Sen skulle jag ju iväg så blev att sminka sig igen :)

Jag har använt:
x Eyeprimer tinted
x MS Muffin
x CS Crow
x ED Powerful
x Eyeliner white

På kinderna har jag Blush Frosen Daiquiri och på läpparna lipgloss Marbella.





xoxo Sandra Falconstone

Tisda'

Gårdagen gick jättebra och vi fick satt ihop ett bra luciatåg :) Nu gäller det bara att lära sig sångerna! Vi ska gå på lördag så har inte mycket tid, men man har ju sjungit dessa sånger tusentals gånger under åren!
Idag är det jobb som gäller. Känner inte för att jobba men man vill ju ha pengar :)
Börjat läsa min ena bok nu med som är till mitt skolarbete. Måste planera mitt pluggande så att jag hinner med allt.

xoxo Sandra Falconstone

Monday

Har precis kommit hem från skolan och sitter nu och äter lunch. Dagens lektion kändes lite onödig men jag lärde mig lite nyttigt iaf :) Fick lånat två böcker iaf som jag ska läsa :) Jag gillar bibliotek, kom på det idag. Speciellt gillar jag vårt bibliotek på skolan för där finns en massa intressanta böcker och alla inom ämnet så man behöver inte springa omkring som en idiot för att hitta något.
Idag ska jag göra lite skolarbete, men vet inte om jag ska börja på det nya, eller fortsätta på det gamla.. blir nog det nya!
Ikväll ska jag en tur till S Sandby och ha luciaträning. Några i klassen ska gå Lucia för Kris :) Jag sjunger egentligen inte så bra, men det fungerar i grupp :)
Jag ska också bevaka en grej på tradera som jag MÅSTE! ha...

xoxo Sandra Falconstone


Babbel

Igår var jag, beckie, jessie och danne på oasen och åt fondue. Det var riktigt gott!! Måste dit oftare :) Efter middagen gick vi hem till Beckie och Danne och drack lite vin och sen gick jag och jessica ut med danne och jonas. Vi hamnade på Lila Helvetet som faktiskt var riktigt trevligt om man fick tag i ngnstans att sitta.
Var hemma vid halv 4 i morse och då satte jag mamma och kim oss och såg på criminal minds, så gick inte och lade mig förrän efter kl 5.
Mamma väckte mig lite efter 11 och min frukost var kl 1 bestående av en adventmiddag med farmor och farfar.
Känner mig väldigt trött och seg nu! Dessutom är jag lite ledsen att ett par skor jag ville ha är slut i min strlk. Finns i andra färger men jag vill ha svarta!! Men men de sa att de nog skulle få in dem till våren igen..

xoxo Sandra Falconstone

Julfika

Nu är det dags för mig att sova. Har ju tenta imorgon och nu måste jag verkligen klara den!! Är så himla trött på franska!!! Iaf grammatiken.
Idag har jag varit en tur i DK, handlade inget spec men skönt att komma hemifrån ett tag. Bjöd även hit Jessica på "Julfika" som innebar glögg och pepparkakor. Provade ädelost på pepparkakorna och det var faktiskt bättre än väntat!

xoxo Sandra Falconstone

Criminal Minds

Jag har nämt det tidigare.. Jag HATAR verkligen när ett avsnitt från en serie slutar mitt i och att nästa avsnitt inte kommer förrän nästa säsong! Jag förstår varför de gör så, men det gör mig galen!!
Har suttit och kollat på Criminal Minds säsong tre. Fick den i måndags och har redan kollat klart den. Den var inte så lång dock. Känner att jag inte kan vänta på säsong 4 men måste vänta tills efter jul. Om inte jag får den i julklapp då :P
Ska dessutom köpa The Mentalist säsong 2 och har lovat mig själv att bara köpa en box i månaden :P Ett dåligt löfte anser jag! Kommer ta evigheter innan jag har alla säsonger i alla serier jag vill ha!

xoxo Sandra Falconstone


Torsdag

Inatt har jag sovit fruktansvärt bra :) och det var en plåga att behöva gå upp nu i morse. Jag hade hellre stannat i min varma och mysiga säng än att gå ut nu i kylan och gå till jobb. Trots att jag sovit bra hade jag velat sova längre, har inte sovit så många timmar och är ganska trött.
Idag när jag kommer hem får jag ta tag i pluggandet på allvar, funderar på att stanna hemma från skolan imorgon med för att plugga. Det är inte ngt viktigt imorgon ändå!
Nu ska jag klä på mig och gå till jobb :(

xoxo Sandra Falconstone

Julterapi

Legat i soffan och snorat framför Criminal Minds hela dagen när jag egentligen skulle pluggat, känns inte bra. Ska jobba tidigt imorgon med, men kan plugga när jag kommer hem. Nu känner jag mig trött på allt och vill fortsätta tycka synd om mig själv ett tag.
Tänkte sätta upp julgardinerna och ta fram julpyntet, det kanske kan göra mig lite gladare, och glass skulle inte vara helt fel heller. Chunky Monkey, my favourite :)

xoxo Sandra Falconstone

RSS 2.0