Gårdagen

Börjar med en bild på gårdagens smink:

Detta har jag använt: (Allt från MuS om inget annat anges)
x Hightechlighter Neptun
x Microshadow White
x Microshadow Flamenco
x Microshadow Muffin
x Eyedust Mercury
x Cake eyeliner Black
x Eyepencil Vanilla
x Strass Bubblegum
x Mascara Max lashesSom sagt så skulle jag ut med Kim som fyllde år och hans kompis igår, men efter maten så ville Kim inte ut längre, så de skulle ta det nästa vecka istället..
Jag ringde till Beckie eftersom vi egentligen skulle komma inom henne och hon sa att jag kunde följa med Danne och Jonas ut. Så jag åkte till Hbg i alla fall och hem till Beckie och Danne.
Vi satt där och drack till ca 12 sen gick vi ner till stan, Beckie kunde inte följa med efterom hon skulle upp tidigt och jobba :(
Kvällen började på Tapaz på knutpunkten och där satt vi till klockan 1, sedan bar det av till Utposten där Danne tappade sitt ID men vi hittade det igen. Efter detta, vid halv 2 skulle vi gå till The Tivoli men vakten släppte inte in Danne eftersom han inte visade fram sitt ID så vi sa att vi skulle gå en runda med honom och sen komma tillbaka, så vi gick och vi skulle ta fram hans ID så att han inte behövde leta efter det, men tyvärr hittade vi inte det och han måste ha tappat det igen så vi gick tillbaka till Utposten och letade men ingen lycka :(
Så jag och Jonas skickar hem danne i en taxi och säger åt taxichauffören att släppa av honom där hemma och jag och Jonas går in på The Tivoli.
När Jonas sen ringer Danne för att kolla så han e hemma har Danne sagt till taxichauffören att han ska åka till knutpunkten igen, så där befann han sig nu än en gång och Jonas fick övertala honom att åka hem igen och till slut gjorde han det :)
Efter Tivoli blev det ett besök på Kebabhouse i väntan på att min mamma skulle komma och hämta mig, trevligt och gott :)
Sammanfattningsvis kan man säga att det var en bra kväll med massa omplanering :D

                          


                                   xoxo Sandra Falconstone


Kim

Grattis till Kim som fyller 19 idag :)Hittade inga roliga bilder på Kim så fick bli ett på en ganska berusad Kim från hans förra födelsedag :P

Imorse hade jag ju tänkt att ha sovmorgon, riktigt lång sovmorgon, men det gick bara till klockan 9, sen var jag vaken...
Jag och mamma åkte en tur till familia eftersom jag fortfarande inte hade hittat något till Kim. Vi kollade i princip i alla affärer men det fanns inte mycket alls, men lyckades i alla fall få tag i en fin skojrta till honom som han gillade :)

Pluggat en del franska idag med, dvs. jag har kollat på fransk film ;) Vi ska analysera filmen La Haine (medan vil faller) på franskan på måndag, jobbigt! Jag kan knappt analysera den på svenska.

Nu har jag precis vaknat från en liten tupplur och tagit en dusch, tänkte sminka mig lite nu innan vi ska börja med matlagningen, tacos wiie :) Återkommer med bild på sminket senare

                                                         xoxo Sandra Falconstone

Singstar

Precis ägnat några timmar med singstar tillsammans med min syster, det gick bra för mig i början med sen tappade jag mycket, min hals blir så torr och min röst så ojämn :P
Nu blir de lite kvälls/nattmys med lite godis och film, har sovmorgon imorgon så får passa på att utnytja natten nu när jag kan.

Imorgon fyller Kim (min bror) 19 och vi ska ha lite middag här hemma, sen blir det ut i hbg för en liten barrunda... vi får se hur långt vi kommer.. Om någon vill följa med så e det bara att höra av sig :)


( Bild från google )


                                               xoxo Sandra Falconstone

Malmö

Idag gick jag upp vid 7, åt en god frukost, sminkade mig och sen bar det av till skolan. Idag var det fransk litteraturhistoria på schemat och jag hade som vanligt glömt att läsa det vi skulle läst, men jag klarade mig igenom lektionen än en gång :)

Dagens smink: (Allt från MuS om inget annat anges)
x Eyeprimer tinted
x Microshadow Muffin
x Microshadow Velvet
x Eyedust Meteor
x Cake eyeliner Black
x Eyepencil Vanilla


 


Efter min föreläsning träffade jag Ebba på stan, vi gick till Make up Store och jag köpte en Cover All Mix åt henne och en pensel. Därefter gick jag till stationen och mötte upp min syster och vi åkte vidare till Malmö.
Vi gick och kollade i lite olika affärer, bland annat var vi på entré där jag hittade en jättefin hatt på "Bijou Brigitte". Jag hade redan kollat in hatten i onsdags när jag och Beckie var ute på lite fönstershopping, men kunde inte bestämma mig för om jag ville ha den eller inte. 

                    
   

                                                                xoxo Sandra Falconstone


RSS 2.0