Lördag

Nu har jag kommit hem från jobb, var rätt enkelt att gå upp imorse, men börjar känna mig seg nu. Ska träna lite nu tror jag, men vet inte om jag kanske ska vila först och bara ta Hollywood workout idag med, så får jag åka inlines en annan dag. Dock e vädret okej idag, men ska till Hbg ikväll och tror inte jag pallar två korta nätter irad utan att vila på dan då vill säga :P

xoxo Sandra Falconstone

Träningsvärk

Idag är det riktigt tråkigt väder :S Det är egentligen skönt, man kan sitta inne och inte göra ngt. Men jag ville ju ut och åka inlines, fast jag kan ju bara ta på regnkläder, men iaf..
Sov länge idag, eller med tanke på att jag somnade halv 4 blev det ju inte länge. Imorgon ska jag upp kl 5 så måste lägga mig tidigt idag :S Får trötta ut mig ordentligt.

Har världens träningsvärk idag, speciellt i benen och idag väntar hollywood workout, dagens pass också med ben tror jag. Och om jag åker inlines på det kommer det bli minst sagt jobbigt! Men om man vill vara fin får man lida pin. Det är ju faktiskt kul med, inte bara jobbigt.



xoxo Sandra Falconstone

Trip

Kan inte sova :( Hade migrän innan och tog mina medc, men kunde inte somna och nu är jag typ pigg :S hmm. Sitter och kollar lite inför novemberresan. Jag och Jessica fyller ju år och tänkte göra ngt skoj. Tänkte först båten till oslo men nu ser det ut att bli andra planer :D

xoxo Sandra Falconstone

Je me lève

Vilket fint väder att vakna upp till... regn... massor av regn. Nu har jag precis kommit ur duschen och ska göra mig klar sen bär det av till Jessica.

xoxo Sandra Falconstone

Träning avklarad

Då har jag varit hemma ett tag och spelat lite dator och kollat film. Slog nog rekord idag på inlinesrundan, var jättedåligt väder på g och jag hade ingen jacka så fick åka fort som tusan. Hollywood workoutpasset var benträning idag, vilket inte underlättade ett dugg. På tillbakavägen var det motvind och bara massa uppförsbackar. Och om man adderar min träningsvärk från igår med var det minst sagt jobbigt. Men känns bra nu :D Skönt med inlines med för det är jobbigt när man åker men man är inte trött hela dagen.

Nu ska jag dock vila, har lite ont i huvudet och ska sminka ikväll så får vila ett tag :)

xoxo Sandra Falconstone

Träning på G

Nu har jag varit i affären och köpt bacon, plus en del annat jag och Jessie ska ha till ikväll. Vi ska göra bakad potatis :) Dock blir det ingen ägg och bacon för mig nu i alla fall, tog en macka innan. Inte alls lika charmigt men men. Får äta ägg och bacon efter träningen istället. Ska köra ett pass Hollywood workout och sen blir det inlines.
Sen ska jag sitta och rita sminkningar :D

xoxo Sandra Falconstone

Vill ha frukost!!

Nu sitter jag och väntar på att Tina ska komma, ska fixa hennes bryn. Skulle egentligen suttit och ätit frukost nu, men såklart hade mamma inte köpt med bacon hem. Hatar när jag jobbar sent och ber folk att köpa hem frukost och så glömmer de det. Hon hade iaf kommit ihåg äggen, men hur svårt kan det va?! Innan köpte hon hem bacon precis hela tiden. Så nu måste jag i alla fall vänta med att äta tills jag gjort hennes bryn och sen varit i affären, känner redan att detta blir en dålig dag!!

xoxo Sandra Falconstone

Jobb & Jobb

Blev en lång dag idag, först jobb och sen jobb efter det :P eller ja, jag klippte och slingade lite. Kändes som om det tog lång tid men tog bara tre timmar, vilket är bra för folieslingning av hela håret samt två klippningar :)

Nu måste jag äta lite, är skithungrig. Tänkte sitta och spela lite The Sims 3 med :P (geeky, I know..) Måste bara sitta och ta det lugnt nu innan jag lägger mig. Är ju trots allt ledig imorgon, eller ja jag ska fixa lite grejer och fick en fotografering imorgon med, eftersom det inte passade den 7/8.

xoxo Sandra Falconstone

Workout

Nu sitter jag och äter lunch, blev sallad med kryddiga kycklingbiffar. Har precis kommit hem från en runda inlines, och innan det blev det ett pass Hollywood workout så idag har jag gjort det jag vill göra :D Mitt mål är att göra det nästan varje dag. Till slut när jag tränat upp mig iaf 5-6 dagar i veckan. Nu när det går i alla fall, i höst blir det kempo och dans med Beckie :)

xoxo Sandra Falconstone

ge mig sol

Nu har jag ätit frukost och gjort allt sånt man behöver göra på morgonen. Passade även på att kolla på E! Nu ska jag städa mitt rum lite, mest dammsuga och sånt bara. Ville egentligen sitta ute i solen och läsa franska men solen går i moln hela tiden så får se vad det blir, känner att jag snart får ta till solarium, hinner verkligen aldrig sola och är helt blek nu :( Är så här varje sommar, vilket är tråkigt. Hade mått bra av en solsemester nu känner jag :)

xoxo Sandra Falconstone

Vaken

Jag är fortfarande vaken :S Var tvungen att gå hem från jobb vid 5-tiden för jag hade migrän som inte artade sig bra. Kom hem och gick direkt i säng. Sov till ungefär nio, då jag gick ner och kollade lite tv med mamma. Morden i Midsomer kollade vi på, alltid lika trevligt!
Nu har jag precis kollat på E! "Our favourite stars way back when" och "Sexiest men of the world", vilka hunkar det finns i världen :L
Imorgon ska jag jobba men börjar inte förrän 2 så det är ju nice sen är jag ledig TVÅ dagar i rad!! (Det har inte hänt på ett tag nu)

Tänkte lägga ut en av sminkningarna från helgen. Denna är från i Lördags när mina syskon hade födelsedagsfest och jag stack till Ebba i Lund. Gjorde en lätt sotning. Dumt bara att jag fotade innan jag "städade" alltså tog bort kladdad mascara etc.



xoxo Sandra Falconstone


Trött

Nu har jag precis vaknat, eller vaknat och vaknat, jag är uppe i alla fall. Sov först inte alls bra inatt, men det blev bättre på slutet. Känner mig riktigt trött nu och dessutom har mitt ena öga svullnat upp, vet inte vad det är för fel på det :S

Nu ska jag ner och göra frukost sen blir det att hoppa in i duschen och göra sig iordning, börjar jobba kl 12.

xoxo Sandra Falconstone

Sweet Dreams

Nu ska jag lägga mig. Ska använda min nya sovmask idag, och ska dessutom prova nya meds ida med. Eller det är samma fast mer. Får se hur det blir.
Åkte inlines idag, men har svullat så mkt att det nog inte gjort mkt nytta :S Får skärpa min nu..

Här kommer en bild på min sovmask, som självklart är rosa och blingig :D



xoxo Sandra Falconstone

Måndag

Idag hade jag sovmorgon ända till kl 10 :) Hade dock sjuka drömmar så kunde egentligen gått upp 8 när jag först vaknade.. Idag blir det jobb, men har lite tid kvar innan det. Just nu ska jag bara sitta och inte göra någonting :)

xoxo Sandra Falconstone


Übertrött

Nu är jag hemma från jobb, varit hemma i en halvtimme ungefär. Varit ovanligt pigg idag trots allt. Men nu när jag kom hem och satte mig blev jag ruskigt trött. Mamma och Kim hade redan varit på Center Syd idag, vilket jag tyckte var dumt, eftersom de kunde frågat om jag skulle ha ngt, speciellt eftersom jag redan frågat min mamma om hon kunde hämta mina mediciner en gång. Känner att jag är på riktigt dåligt humör nu med. PMS blandat med sömnbrist är ingen bra kombo. Är dock för trött för att orka utagera på ngn.

Nu ska jag i alla fall vila och sen sminka mig så mitt humör kan bli på topp :) Sen blir det apoteket!! För jag ska minsann sova inatt

xoxo Sandra Falconstone


Uppe i ottan

Jag fattar inte varför jag redan är uppe, har varit uppe i en halvtimme. Börjar ju jobba kl 6 iofs, men jag vill soova. Är egentligen inte trött, men kan bero på att jag bara sovit typ 4 timmar eller så, så kroppen är väl i "chock" eller ngt hahha. Känner att om en eller två timmar kommer jag vara dödstrött! Jobbar till klockan 2 idag och då ska jag hem och sova lite, eller kanske ska åka till Center Syd eller ngt först, måste till apoteket. Sen ska jag vila lite i alla fall. Ska nattvandra ikväll och Mys 18-årfest är idag med.

Igår fick jag med mig hem ett nytt faboulus rouge från MUS "Frozen Daiquiri". Den är lika underbar som namnet låter och jag var helt enkelt tvungen att ha den. Fick även med mig hem en vit eyeliner som jag suktat efter ett tag nu. Ska se om jag kan använda de båda senare idag så ni får lite bilder :)

Igår när jag var i butiken insåg jag hur mycket jag verkligen vill jobba med smink. Även om det bara är ngn dag i veckan. Jag bara äälskar färger, former och att få vara kreativ. Man märker också att kreativiteten avtar om man inte jobbar med det. Som tur är kommer den lika snabbt tillbaka som den försvinner :)

xoxo Sandra Falconstone

Hallonchock

Nu har jag precis kommit hem från banken och sitter och äter lite. Provade göra "Hallonchock" idag, detn var riktigt god, fast jag struntade i honungen så den blev lite sur men god ändå :)
Nu ska jag snart hoppa i duschen och sen göra vid mig innan jag ska till Malmö och hjälpa Bella få butiken iordning tills imorgon :)

Recept Hallonchock
x 1 dl frysta hallon
x 1 dl Proviva Hallon
x 1 dl yoghurt naturell
x 1 msk havregryn/kruskakli
x 1 tsk flytande honung

xoxo Sandra Falconstone

Hemma

Nu är jag hemma från jobb, sitter och äter lite. Sen ska jag baka bröd och så kommer Beckie hit för att fixa sitt hår :)
Kollar lite snabbt på E! nu med, är THS (True Hollywood Story) Usher, har aldrig sett den så är intressant att kolla på

xoxo Sandra Falconstone

Morgon

Nu är jag uppe och har ätit frukost. Börjar jobba om 50 min. Jag känner mig utvilad samtidigt som min kropp känns som om jag tränat jättemkt och inte vilat. Idag blir verkligen en vilodag när jag kommer hem. Vet inte riktigt om jag pallar sminka mig idag, tror inte det.
I eftermiddag ska jag slinga min utväxt vilket är på tiden :P

xoxo Sandra Falconstone

Over n' out

Nu hara jag och Kim kollat på "The Italian Job" Den är bra :) Fast oceans-filmerna är bättre :) Glömde skriva innan att när jag städade mitt rum hittade jag en halv fågel under min säng :S Vaknade en natt av att min katt "lekte" under sängen och sen tuggade hon på ngt. Jag hämtade mamma men vi hittade inget under sängen och sen drog jag ut lådor och sånt men hittade ändå inget. Idag när jag drog ut hela sängen hittade jag en massa fjädrar. Gud vad äckligt. Min bror (som btw fyller 21 idag, grattis) fick städa upp den och sen fick jag verkligen sanera golvet.

Blev inget smink idag, men här kommer en sminkbild, på mina ögonskuggor, glitter, strasstenar etc.



xoxo Sandra Falconstone

Inlines

Då har jag hunnit med en runda på inlinesen med, hoppas verkligen att det ger resultat, för fy vad jobbigt det var!! Nu blir det bara relax :) Tänkte äta lite med, har ätit ägg och bacon till frukost idag och sen pastasallad till lunch. Känner att jag bränt bort det nu.

xoxo Sandra Falconstone

Färdigstädat

Nu har jag sanerat hela mitt rum. Tömt ur hyllor och skrivbord och dammtorkat dem, tagit fram dem och dammat bakom dem, och så vidare i denna anda genom hela mitt rum, fy vad jobbigt att vara allergisk. Måste verkligen göra detta ganska ofta :S
Det roligaste var att sortera mitt smink :) Nu finns det inte mycket plats kvar på min magnettavla där mina ögonskuggor sitter.
Tänkte att jag ska åka en runda på mina inlines nu snart, när jag suttit ner ett litet tag. Sen funderar jag på hemmamanikyr & -pedikyr, fixa ögonbryn och fransar och lite så, bara relaxa. Läsa lite franska under tiden kanske?!

xoxo Sandra Falconstone

Husröjardag

Idag är jag ledig, vilket innebär att jag har mkt att göra! Ska städa igenom mitt rum, plugga franska och en massa sånt, kommer verkligen ta hela dagen :S
Därför får jag antagligen börja nu med en gång

xoxo Sandra Falconstone

Natti

Kom precis in genom dörren, jag och jessie var ute och gick en lång runda. Innan det åkte jag lite inlines. Tror jag ska ta ett nightsnack, har inte ätit så mkt idag, blir nog en tomat eller ngt och såklart en massa vatten :)
Nu blir det E! och franska

xoxo Sandra Falconstone

Sistah 18 år

Idag fyller min lillasyster 18 år, så nu räknas ingen av oss syskon som barn längre.. Shit vad tiden går snabbt!
Idag ska hon iväg och pierca sig.. jag skulle egentligen följa med och hålla henne i handen men måste jobba :S



xoxo Sandra Falconstone

Tisdag

Nu har jag precis gjort en massa situps, olika varianter. Så nu känns min mage helt slut haha. Ska ut och åka den korta inlinesrundan nu, ska ju jobba kl 13.00 så orkar inte stressa innan det. Får se om det kanske kan bli den långa rundan ikväll när jag kommer hem?!

xoxo Sandra Falconstone


Hemmagjord pizza

Fyy vad mätt jag är! Åt hemlagad pizza vid 9-tiden idag och känner mig helt gravid så mätt jag är. Jag och Kim kockade och det blev riktigt bra. Vi gjorde degen, tomatsåsen, vitlökssåsen ja u name it själv :)
På min pizza hade jag mozzarellaost, ekologiskt bacon, kalkon, champinjoner, ananas, pesto och lade på färsk gurka och tomat när pizzan var klar.
Den var riktigt god men orkade knappt äta ngt av den.



Jag och Kim har spenderat de senaste timmarna med att kolla film, blev morden i midsomer :) Väldigt underhållande och passar utmärkt till sommarkvällar.

Nu blir det väl E! och måste läsa franska med!!!

xoxo Sandra Falconstone

Powernap

Helt yrvaken nu.. precis vaknat eftetr en timmes tupplur. Min katt var väldigt irriterande, jamade hela tiden. Nu ska jag piggna till lite och sen blir det inlines

xoxo Sandra Falconstone


Irriterande!

Blev precis klar med min layout på bloggen och idag e den helt cp! Texten som var vit igår och enligt inställningarna ska den vara det med syns inte och allt e helt felplacerat! Inte första gången det händer :( blir så irriterad!!!

xoxo Sandra Falconstone


Kriget har invaderat..

.. mitt rum. Gud vad hemskt mitt rum ser ut! Måste verkligen städa. Hade egentligen tänkt göra det idag, men kom ju på att vi skulle till Henrik och grilla.. funderar dock på att sätta på tvn på E! och sen köra ett race på mitt rum. Det tar ju inte såå lång tid bara man börjar.. Mitt problem är bara att jag är allergisk mot damm och kvalster och måste damma precis överallt :S

xoxo Sandra Falconstone

No bacon today

Idag vaknade jag halv 6, störigt att vakna en halvtimme innan man ska upp, men försökte ligga kvar och sova de sista minuterna. Gick upp kvart i 6 i alla fall. Sitter nu och äter en kall frukost bestående av cornflakes :(.
Jag frågade min mamma häromdagen om hon kunde köpa hem apelsinjuice och eventuellt lite bacon eftersom jag bara hade lite kvar.. När jag vaknar nästa dag finns det ingen apelsinjuice. När jag frågade henne om det så sa hon att hon trodde att hon bara skulle köpa bacon.. och idag när jag vaknade fanns det inget bacon. Kunde hon inte bara sagt att hon inte köpt något?! Jag trodde ju att hon köpt bacon eftersom hon sa så!! Är så irriterande.
Nu kommer hela dagen vara fålig, bara för att jag inte fick mina ägg och bacon :(

xoxo Sandra Falconstone

Lugn dag

Idag har varit en riktig lugn dag med sovmorgon och jag har bara slappat. Åkte dock en mil på inlinesen vid middagstid och sen åkte vi till min pappas kusins fru som fyllt 30. Jag och Kim åkte hem vid 8-tiden. Vi gick till affären för att köpa godis, men väl där var vi så sugna på spaghetti och köttfärssås att vi köpte grejer till det i stället. Vi tog ut en frusen kycklingfärs och trots detta tog det endast 15 minuter att tillaga måltiden :)
Under tiden vi åt kollade vi på Hitch och nu ska jag gå och lägga mig.. börjar klockan 7 imorgon :S vill verkligen vara ledig två dagar i rad...

xoxo Sandra Falconstone


Sommarsotat

Snart väntar jobb, 11.30-21.15. Sen blir det antagligen en tur till Landskrona, antingen det eller grillning med danskarna. 

Nu ska jag äta och sen iväg.. Hade varit skönt att vara ledig idag med, men fick ju i alla fall sovmorgon :)

Här kommer dagens sminkning, en grön sommarsotning med glitter :)

 

xoxo Sandra Falconstone

Landskrona & Eclipse

Nu har jag precis kommit hem från Hbg och Beckie. Var lite synd att behöva åka hem, men vi ska ta igen tid senare :)
Sitter och äter just nu, för kom på att jag inte ätit sedan halv 2 idag :S men men har i alla fall inte blivit sjuk.

Åkte till Landskrona och träffade ju Beckie och Danne där, vi gick omkring lite och kollade på grejer, drack lite cider och så. Sen 20 i 6 tog vi bussen till Hbg. När vi stod och väntade på bussen fick vi en massa skit av en jättetrevlig man som jobbade på skånetrafiken. Fick plåster, en pappersbuss, karnevalschema etc.. Fick också en rundtur på karnevalsbussen :) den va så fiin med alla färgglada girlanger.

I Hbg gick jag och Beckie och hämtade ut våra biobiljetter och vi fick dessutom ett rabattkort så att vi får gå på bio för halva priset tre gånger :) det säger man inte nej till. Så nu har vi bestämt att vi ska gå på bio ca 1 gång i månaden, kanske blir mer, vi får se :)
Såg Eclipse idag och den var bra :) filmerna blir bara bättre och bättre och can't wait till nästa. Och detta kommer från en som var lite emot filmerna haha.. Så jobbigt när de ska dela upp en bok till två filmer, man vill ju bara se mer, men måste vänta en massa mellan..

Efter bion gick jag och Beckie en lång runda i Hbg och tittade på finfina hus och pratade lite, det är alltid lika trevligt. tio över 11 tog jag bussen till knutan och sen tåget hem. Önskar att mina planer var genomförda nu så jag kunde bo granne med beckie

xoxo Sandra Falconstone

Blue eyeliner

Idag sova jag ända tills tio i 11. Det var skönt, men blev chockad över att klockan var så mkt, för det kändes som om den var 9.
Efter frukosten blev det en kort runda inlines, 30 min typ. Det började droppa så vände hem. När jag kom hem kollade jag på tv, duschade och sminkade mig. Missade precis bussen till Landskrona så får ta nästa :S I La ska jag träffa Beckie och Danne :)

Idag när jag sminkade mig, tänkte jag att jag skulle använda mig av en färgad eyeliner eftersom jag nyligen fick frågan om man kunde använda andra färger än svart, och självklart är svaret ja :) Denna sminkningen är en vardagssminkning som var min standard innan.



Jag har använt:
¤ MUS eyeprimer
¤ MUS Microshadow Muffin
¤ MUS Microshadow Dagger
¤ MUS Microshadow Deep blue blandat med MUS mixing liquid (som eyeliner)
¤ MUS Eyepencil Vanilla
¤ MUS Max lashes macara


xoxo Sandra Falconstone

Nighty Tighty

Precis ätit klart och sitter och kollar på E! Det är Girls of the Playboymansion nu. Önskar att jag inte åt så mkt, känner mig helt svullen nu.
Ska nog gå upp och lägga mig snart, känner mig riktigt trött faktiskt.

xoxo Sandra Falconstone

Sminkad

Nu är det en timme kvar tills jag ska gå till jobb, känns faktiskt lite synd, hade varit skönt att vara hemma :)
Idag har jag i alla fall sminkat mig!! Blev blått och vitt idag.

    

Kommer förhoppningsvis lägga upp mer sminkbilder nu. Känner mig lite piggare och har lite sovmorgon nu i tre dagar. Imorgon är jag ledig :) och då ska jag och Beckie till Landskrona och sen ska vi se Eclipse.

Nu ska jag fixa lite mat innan jag ska iväg och bara ta det lite lugnt och så.

xoxo Sandra Falconstone

Inlines

Nu har jag varit ute och åkt inlines, blev 1 mil. Jag blev riktigt svettig och slängde mig i poolen när jag kom hem :) Nu sitter jag och kollar på Dr 90210 på E! Ska äta lite mellanmål nu och om ett tag ska jag börja göra mig klar för jobb.

xoxo Sandra Falconstone

Utvilad

Så sköönt det var med sovmorgon :) Dock var jag bara halvsovande den sista timmen, men det var nice ändå. Tänkte att jag ska ut en runda på inlinesen :) känner mig pigg och så. Hoppas bara jag inte får huvudvärk, men om jag dricker massa vatten ska det väl gå bra :)

xoxo Sandra Falconstone

Louboutins, in my dream

Just nu sitter jag och dreglar över louboutin-skor och Hérve Leger-klänningar. Passar även på att byta färg på mitt nagellack. Blir lite mintig blågrön från Viva la diva :) Jag gillar Viva la divas lack. De är billiga och täckande. Jag tröttnar snabbt på ett lack så det passar mig :)

xoxo Sandra Falconstone 

Hemma

Då e jag hemma från jobb, skönt. Nästa pass börjar inte förrän kl 15 imorgon och det känns riktigt skönt! Nu ska jag äta lite och sen sätta mig med min nya chic-tidning och sen blir det nog att vila lite :)

xoxo Sandra Falconstone

Vill ha sovmorgon!

Inatt sov jag riktigt bra, men trots det är jag skittrött nu på morgonen. Dock piggnar jag till när jag tänker på att jag nu har 4 dagar i rad med sovmorgon. Ser faktiskt lite fram emot ovädret som skulle komma idag, skönt om det kommer när jag kommit hem så det blir svalt och jag kan vila lite.

xoxo Sandra Falconstone

Varm kväll

Kom hem från Jessica för ett tag sen. Vi har badat och skrivit mitt brev till tandvårdsnämden. Hoppas det blir bra.. Pratade lite om min kommande sammankomst med :)

Nu ska jag övertala Kim att åka inlines med mig, Ja i denna värmen ;)

xoxo Sandra Falconstone

Trött morgon

Idag vaknade jag 5 i 5 av att en dum fågel satt och gjorde dumma läten utanför mitt rum, då kände jag att ajg var för att skjuta dem. Det är okej när det är de små fåglarna som kvittrar lite, men hatar skatorna och sånt som låter förjävligt och dessutom högt! Jag gick upp och stängde alla fönster och dörrar och sov vidare en halvtimme. Just nu är jag sjukt trött, får hoppas det blir bättre när jag kommer på jobb.

Igår kväll när jag skulle lägga mig hade klockan blivit ganska mkt, kände att jag inte kunde somna så försökte svalka mitt rum och göra lite grejer så man somnar lättare. Det slutade med att jag lade mig i sängen med tre blöta kalla små handdukar och två kylklampar, och faktiskt så somnade jag snabbt :)

Idag blir det jobb 6.30-14.00. Därefter får jag se om jag ska vila lite, men blir nog inte så. Ska färga min utväxt och Jessies ögonfransar :) Vi ska även skriva ett brev till tandvårdsnämnden. Jag får gå och lägga mig tidigt ikväll, vad det nu innebär haha.

xoxo Sandra Falconstone


Soligt

Jag och My kom precis hem från Jessica, där vi badat i deras pool. Det var riktigt skönt. Har ju en pool hemma med men vi har bara en liten, inte lika kul. Inte lika kul sällskap heller :)

Idag var det lugnt på jobb, mkt att göra men ändå lugnt. Det är så det ska vara :)

Tänkte eventuellt ta en tur på inlinesen ikväll men vi får se hur vädret blir, de har ju sagt att det kan komma åska :S

xoxo Sandra Falconstone 

Ägg & Bacon

Det var en trevlig bröllopsfest igår, men åkte hem tidigt eftersom det var tidigt upp idag och dessutom hade jag ont i magen :(

Nu är jag ju då uppe igen, ska börja jobba klockan 7. Känner mig faktiskt relativt pigg och hoppas det håller i sig. Har gjort ägg och bacon igen nu och det känns bra :) Har inte ätit det på några dagar nu..

xoxo Sandra Falconstone

Weddingtime

Fy tusan vilken värme! Imorse när jag skulle iväg till Hbg var det 23 grader i skuggan, och då var klockan bara halv 8.
Nu ska jag upp och duscha för att sedan ställe mig och föna håret :S Detta så att jag kan sätta upp det och locka det sen. Ska också sminka mig. Allting kommer säkert ha runnit av sen när jag är klar..
Kim är fruktansvärt besviken över att han behöver ha kostym, haha han vill ha en kilt, ngt som fläktar. Det är skönt med att var tjeje i alla fall, man kan ha en tunn klänning.

xoxo Sandra Falconstone

Olagligt trött

Guud vad jag är trött, har legat i en halvtimme och somnat om, vaknat och somnat om. Skulle dock gått upp för en halvtimme sedan :S Ska vara i Hbg halv 9 och måste packa det sista. Hoppas det går snabbt så att jag kan komma hem och sova sen. Är inte ledig förrän torsdag nästa gång :( kommer bli jobbigt, jag behöver en dag och sova ut ordentligt.

xoxo Sandra Falconstone

Ingen skit shärlock

Sitter och kollar på Sherlock Holmes nu med Kim och Jana. Den är ganska underhållande. Det är helt sjukt varmt här inne. Håller på att koka.
Imorgon blir det upp tidigt :( ska sminka min kusin som ska gifta sig :) Måste fixa en hel del nu i kväll, tvätta penslar och packa väskan. Kommer inte komma i säng förrän sent! Men kan dock komma hem och vila innan vi ska iväg till bröllopet.

xoxo Sandra Falconstone

Seg morgon

JAg förstår verkligen inte hur jag kan vara så trött. Igår kväll var jag sjukt trött och lade mig tidigt, trots det känner jag mig som en zombie just nu..
Idag orkade jag inte ens ställa mig och göra ägg och bacon :O
Arbetsdagen idag är lång, 8-1845. Kom på nu att jag drömde mycket att jag glömde gå till jobb och att jag var i Landskrona och inte kunde komma till jobb. Sen var jag tvungen att gå efter ett tag iaf och en på vårt jobb skrek ut dumma saker i högtalaren till folk. Väldigt skummt. Jag tror jag behöver vara ledig lite, man blir inte utvilad av att jobba långa dagar och sen ha en dag ledigt, jobba långa dagar och sen en dag ledigt..
Antagligen därför jag börjat få migrän igen med..

xoxo Sandra Falconstone

Båstad

Precis ätit upp min frukost och ska upp och sminka mig lite. Idag bär det ju av till Båstad för mig, Beckie och Jessica :) Skönt att det är fint väder ute.

xoxo Sandra Falconstone


Natti

Nu har Ebba precis åkt hem och danskarna stack hem då också. Imorgon bär det av till Båstad med Jessica och Beckie. Danskarna ska eventuellt med också. Känns som att det kommer bli en trevlig dag :)
Jag gjorde ett inlägg om bryn idag, men så hängde datorn sig så det blev inget idag. Får se om jag kan fixa det tills på fredag.

Har haft en riktigt trevlig dag idag, förutom migränen imorse då.. När paula kom färgade jag hennes hår och passade även på att slinga Ebbas bena och så. Blev riktigt fint på båda :D

Nu ska jag lägga mig och läsa lite franska och sen sova.

xoxo Sandra Falconstone

Hemmadag

Idag har jag varit hemma från jobb :( hade migrän. Nu känns det dock bättre. Kollar New Moon nu. Vid halv 6 kommer Ebba och sen vid halv 7 kommer paula. Ska fixa Paulas hår, eftersom hon ville vara fin till Johans kusins bröllop.
Idag passade jag även på att fixa min mammas hår, eftersom vi också ska på bröllop på lördag, då min kusin gifter sig :)

xoxo Sandra Falconstone

Filmkväll

Precis hemkommen från Hbg. Hämtade upp Jessica och Felicia vid tre tiden, Vi åkte till frisörgrossisten och sen träffade vi Beckie i stan. Gick och tittade på kläder och så innan vi fikade.
Stack hem till Beckie och jag klippte hennes lugg :)
På vägen hem åkte jag Jessica och felicia till McDonalds där en söt liten fågel hade irrat sig in och en av de som jobbade där försökte förgäves fånga in den och få ut den (omöjligt dock om man är så långsam).

Här kommer dagens makeup som blev grön. Använde mig av färger från min 88-palett.



Nu ska jag kolla Twilight, som jag inte sett innan..

xoxo Sandra Falconstone

Kort dag :)

Sitter och äter cornflakes med mjölk och jordgubbar :) Har precis kommit hem från jobb och kände mig lite hungrig. Skulle egentligen äta lunch men var mest sugen på cornflakes.
Ikväll ska jag ta det riktigt lugnt! Håller på att bli sjuk och det vill jag verkligen inte. Tror att det är för att jag jobbat och tränat för mkt. Varit långa dagar på jobb och sen 1 mil om dagen på inlines och lite styrketräning. Egentligen vill jag på träning ikväll men får se hur det blir. Man ska ju inte träna med feber..

Ska snart till frisörgrossisten och inhandla lite schampoo, det börjar ta slut.

xoxo Sandra Falconstone

Huvudvärk

Ja som ni antagligen ser så håller jag på att ändra lite på layouten, vilket inte är så lätt som man kan tro :P iaf inte om man inte gjort sånt tidigare..
MEN! det svåraste är att komma på hur man vill ha det :P

Nu är jag precis hemkommen från jobb och har fått en fruktansvärd huvudvärk så måste nog gå och lägga mig ett tag :S Jag som klarade mig så länge utan huvudvärk så har jag haft det mycket på senaste tiden..

xoxo Sandra Falconstone

Hot hot hot

Legat och vilat lite nu ett tag, det är så himla varmt! Låg ute i solen innan och läste, doppade mig i poolen och lite så. Men det blev ändå för varmt så gick in och lade mig. Nu känner jag mig mkt bättre, trots att jag inte sovit ngt. Men men. Tänkte lägga mig där ute och läsa lite till.
Skulle egentligen sminkat Jessie idag, men tror det är för varmt. Just nu känner jag bara för att slappa. Tänkte dock hinna med inlines ikväll :)

xoxo Sandra Falconstone


Fullspäckad dag

Kom hem för lite mindre än en timme sedan. Jobbade först 14-21.30 och sen bar det av till klippan där jag skulle äta hos mamma och pappas kompisar (skulle hämta mammi och pappi så kunde lika bra äta där jag med). Blev en lång dag idag känns det som.
Vaknade vid 10-tiden och åt frukost och sånt. Därefter var det dags för inlines och så låg jag ute i solen ett tag och sen var det jobb. Och på jobb gick allt lugnt tills kl halv 9 då typ allt skiter sig och det tog skitlångtid att stänga.
Det är först nu som jag får sitta ner och ta det lugnt, men egentligen borde jag sova nu. Ska läsa lite i min bok, för måste bli klar med den denna helg. Har ca 300 sidor kvar, men det går snabbt att läsa :) Synd bara att de dagar man jobbar hinner man bara läsa på kvällen och då är man egentligen för trött.

Slänger in en gammal sminkbild som jag gillar. Sotat med färg undertill. Lättar upp sminkningen.



xoxo Sandra Falconstone

Slut för idag

Så då har jag kommit hem från jobb :) Så skönt när dagarna flyger iväg, i alla fall på jobb :P Om lite mindre än en timme ska vi ta bussen till Hyllinge och möta mammi, sen blir det inlines när vi kommer hem och hade tänkte kolla Alice i Underlandet ikväll. Jag köpte den igår. Ville egentligen se den på bio men det var ingen som ville se den med mig så får hålla mig till tråkig hemmaanläggning. Har två filmer från lovefilm jag måste se med, men det får jag vänta med tills min bror kommer hem.

xoxo Sandra Falconstone

Fredag

Då är det äntligen fredag och veckan är snart slut. Idag skulle egentligen vara min sista arbetsdag denna veckan, men ska jobba imorgon kväll med.
Kort dag idag med, jobbar bara till kl 15.00 :) Sen ska jag och MY till Familia och möta mamma. Ska ta bussen vid kvart över 4.

Nu bär det av till jobb

xoxo Sandra Falconstone

Sovdags

Idag blev det inte många inlägg. Och detta blir bara vääldigt kort. Blev en lång dag på jobb och är ganska så trött nu :P Har inte tränat ngt idag utan svullat ist med äppelkaka och vaniljsås :)
Fick hem min klänning idag och den är superfin :)

Nu ska jag lägga mig och sova, natti natti

xoxo Sandra Falconstone

RSS 2.0