Jobb

Idag skulle jag egentligen börjat jobba kl 13 men fick precis ett sms om jag kunde börja 9 istället. Har sagt att jag ska jobba allt jag kan nu i december så man kan ju inte direkt säga nej.. Skulle "bara" varit på gymmet och pluggat nu på morgonen.. men men.. Fy fan vad jag kommer ha tentaångest på fredag!!! Får ta med böckerna till jobb och plugga på rasterna.
Tur att jag vaknade kl 6 idag iaf, annars hade det blivit lite stressigt!

xoxo Sandra Falconstone

Garderobsröjning

Nu snöar det igen! Har snöat väldigt mycket de senaste dagarna.
Idag har jag dedikerat dagen åt att städa min garderob, fy vad mycket skit jag hade som jag inte använder. Men nu ser det bättre ut! Nu ska jag snart gå och lägga mig, tänkte hinna läsa lite innan jag somnar och ska upp tidigt imorgon, så man får väl göra sånt nu då om man ska hinna.
I veckan får jag städa mitt rum ordentligt och hänga upp julgardinerna och sånt, skulle egentligen göra det idag men kände att garderoben var viktigare!!

xoxo Sandra Falconstone

Julbord

Idag börjar jag känna mig mycket bättre :) fortfarande lite hängig men inte alls samma. Känner att jag börjar närma mig slutet :D Idag ska jag ta det lugnt med och idag ska vi även ha svensk julmat. Rätt kul för ingen i min familj vet vad man har, alla kommer på en sak och tänker ja det är nog detta dem brukar ha.
Jag har aldrig någonsin ätit julskina, jag har ätit typ samma sak men ändå. Här hemma är det danskt julbord som gäller då pappa e dansk och så någon av adventsdagarna har vi norskt julbord eftersom mamma är norsk. När vi var små hade vi "svenskt" julbord på nyår fast det innebar bara att vi lade till prinskorvar och köttbullar till det norsk/danska.


(bild från google)

xoxo Sandra Falconstone

Kavaj

Fick en födelsedagspresent av min bror idag :) Eller jag fick inte den idag men vi beställde den idag :D Han visste inte vad han skulle ge mig och jag visste exakt vad jag ville ha så blev en kavaj på H&M som jag suktat efter sen senaste Chic kom ut!! So lovely!



xoxo Sandra Falconstone

Lördag i dvala

*Idag är det lördag, denna veckan har gått sjukt långsamt men ändå snabbt.. Det snöar ute igen. Idag ska vi ha family-dinner eftersom jag fyllde år i veckan. Vi brukar aldrig äta ihop för det är aldrig någon som är hemma, mest min mamma och jag som gör saker ihop.  Kanske kommer danskarna hit och äter men tror det bara blir vi.
Nu ska jag äta frukost, börjar bli hungrig

xoxo Sandra Falconstone

SATC

Nu idag ska jag färga till Jessicas hår och sen ska jag köra mamma till Hbg. Jag Kim och vår kusin Linda ska kolla på Harry Potter med.. Vi sa att vi kunde se den med henne eftersom hon inte hade ngn att se den med.
Sen i helgen ska jag bara bädda ner mig och bli av med min förkylning! Kanske kolla på Sex and the city från början igen?! Den serien är riktigt bra och man blir så glad av den :)



xoxo Sandra Falconstone


Piratkopior.. No thanks!

Är det bara jag som har ngt emot piratkopior? Typ på väskor och så.. Jag förstår att vissa väskor e sjukt snygga men jag skulle aldrig vilja ha en exakt rip-off. Jag anser att det är väl helt ok om modellen är lik och så, för så är det ju hela tiden trender kommer och går inom allt, men när man till och med kopierar märkena, som man gör på typ alla Louis Vuitton-kopior e det bara tacky. Då är det bättre att antingen spara pengar till en orginal eller köpa en väska i liknande modell men som ändå e skitsnygg.

Visste ni dessutom att i Danmark är det olagligt att bära fejk. En kvinna som hade fake Christian Dior solglasögon fick betala 100 000 DKK i böter :O Så det är bäst att inte ha dessa saker med sig dit..

xoxo Sandra Falconstone

Sickling

Gud vad länge jag har sovit men hade kunnat sova länge till! Känner mig inte ett dugg bättre idag, utan faktiskt lite sämre. Nu är absolut inte rätt tid att bli sjuk, har ju tenta imorgon och har knappt pluggat eftersom jag inte känt mig bra. Har fått feber idag med och det känns INTE bra..
Idag ska jag bädda ner mig med skolarbetet, massor av te och febernedsättande

xoxo Sandra Falconstone

Sömnlös

Ligger i min säng nu och försöker sova.. Legat har över en timme. Får nog läsa eller så ett tag för detta funkar inte :-( xoxo sandra falconstone

J Lo

Hörde en rolig sak för någon dag sedan, eller det är väl egentligen ganska tragiskt men skoj :)
Passar mig utmärkt! Jag har en J-Lo rumpa eller oj jag menade en Jell-O Rumpa :P
Tihi det har jag inte tänkt på innan, men om ngra månader har jag en J-Lo rumpa ;)



xoxo Sandra Falconstone

Christmasish dress

Idag beställde jag en klänning till jul. En cremefärgad söt liten sak som jag tycker ser julig ut.



xoxo Sandra Falconstone

Bitter

En sak som är sjukt störigt med att fylla år vid denna tiden på året är att det är svårt att ha kalas, jag har fått ställa in kalas de senaste åren bara för att alla ska på julbord, känns som om folk inte behöver planera in det när de vet att jag fyller år då och antagligen kommer ha kalas den helgen. Svårt att ha det mitt i veckorna med eftersom alla jobbar och så. Men men 23 är ingen speciell ålder men ändå! Om alla andra i min släkt har kalas varför ska inte jag få ha det då?! I min släkt är det dessutom så att folk blir sjukt arga om man inte ringer eller kommer när ngn fyller år. Dubbelmoral!

xoxo Sandra Falconstone

Lovely Blair

Jag önskar att man kunde använda mer klänningar här hemma i Sverige. Eller egentligen kan man väl det men folk tycker att man är konstig och för uppklädd. Jag har en kompis som alltid är superfin i sina söta klänningar och höga skor, jag önskar att jag inte var så lat utan verkligen använde sånna kläder som jag hade velat. Även om andra inte tycker det passar in. Jag älskar Blair Waldorf i Gossip Girl, hon har så fina kläder, alltid riktigt fin :) Så stylish. Bara älskar hennes headbands med men får vänta tills jag fått lite längre hår :P



xoxo Sandra Falconstone

Sömntuta

Vaknade precis, och jag måste säga att jag förstår inte hur jag kan sova så länge.. jag brukar inte behöva så många timmars sömn men varje dag nu har jag sovit jättemycket. Kan ju dock bero på att jag kanske börjar få en förkylning. Alla andra i min familj har legat hemma med världens förkylning och jag har börjat bli lite hostig och snuvig och så.. Kanske får skippa träningen idag, får se hur jag känner mig. Nu ska jag äta frukost iaf.. Jag gillar annars att äta frukost vid 9-tiden men vad gör man?!
Ska plugga idag med och det känns faktiskt helt ok, jag känner mig inte stressad eller tvungen inför det så ska nog gå bra, kommer nog städa mitt rum lite under tiden med..

xoxo Sandra Falconstone

B-day gifts

I lördags när jag, jessica, marcus och kim var i London firade jag och jessie våra födelsedagar. Vi började dagen med sovmorgon, alla var trötta efter fredagens sightseeing och klubbande. Sen tog vi en tur till oxford Street där vi shoppade en del. Det är sjukt svårt att köpa födelsedagspresenter till någon som är med en hela tiden..
När vi skulle hem var det sjukt lång kö ner till tunnelbanan, och kön rörde sig inte alls så vi bestämde oss för att gå hem, vilket tog typ lika lång tid.. det skulle göra det iaf. Vi åt vår festmåltid på McDonalds, eller var det BK? Nån av dem var det iaf. Sen gick vi ut igen. Åkte ner till Picadilly Circus och Leicster Square där de flesta klubbarna låg. Vi gick till ett ställe som hette On and On som var helt fullpackat. Väldigt svårt att få tag i ett bord också men några personer går ifrån ett och vi bestämmer oss för att sätta os där. När vi sätter oss ser vi att de som suttit där innan lämnat en massa kokainspår på bordet, vilket inte var så trevligt.. Snurrade bordet och blev dock av med det men iaf.. Detta bordet var dessutom precis vid en vakt så ja.. Det hade inte funkar i Sverige, hoppas jag iaf!

Nu till det viktiga dock! Presenter :) Det är alltid lika roligt :) Av Jessica och Marcus fick jag en superskön rosa tröja, ett pärlhalsband som jag kollat på och ett par inneskor som jag också kollat efter, allt från Primark. Jag gillar Primark, de har sjukt bra priser, dock blir man väldigt snål om man handlar där.. Inget kostar över 10 pund nästan.
Idag när vi var på bio fick jag presenter av Beckie med :) en lovely necessär, ett halsband från H&M som jag adore! kollade på det i London men köpte aldrig det och så ett blingit armband.. Jag älskar bling! Min mamma brukar kanske lite elakt skoja att jag är en ziegenare, jag gillar allt som blänker, hahah. Kanske lite dumt att skriva men det låter kul :) Dessutom var det inte jag som uppfann fördomar.
Jag har fått en del andra saker med, men de är inte så intressanta så de får inte så stor plats..

  

xoxo Sandra Falconstone


Harry Potter

Fy tusan vad halt det är på vägarna!! Var och såg Harry Potter och dödsrelikerna del 1. Den var faktiskt bättre än jag trott, men trots allt stora delar som fattas. Men den var bra ändå! När vi skulle köra hem fick vi ligga i 50, var helt sjukt halt..



xoxo Sandra Falconstone

B-day girl goin' out



Nu har jag sminkat mig och gjort vid mig, onödigt egentligen med tanke på att jag ska sitta i en mörk biosal men men :) Man måste ju vara lite fin ibland

xoxo Sandra Falconstone

Workout

Nu har jag precis kommit ut ur duschen, var och tränade lite innan. Nu ska jag äta lite och sen vet jag inte om jag ska plugga.. Vill egentligen inte plugga idag, men eftersom jag inte gjorde det innan jag åkte får jag faktiskt skylla mig själv.

xoxo Sandra Falconstone

B-day

Idag fyller jag år, känns som om det är jättestor skillnad mellan 22 och 23 faktiskt, 22 känns det som om man fortfarande får vara lite barnslig men 23 måste man bli vuxen på riktigt :P
Sovit tills nu ungefär, eller iaf försökt, kännt mig lite hängig.. Men nu ska jag iväg till affären och köpa en jättegod frukost iaf!!



xoxo Sandra Falconstone

Back in Sweden with the swedes

Kom hem från London sent igår kväll. Förstår verkligen inte varför det tog så lång tid innan jag åkte dit igen.. Jag älskar London. dock är det för mycket folk där, speciellt turister, jag gillar inte turister. De flesta turisterna var otrevliga och jobbiga medan den lokala befolkningen var ytterst trevlig. Kommer lite mer om London senare. Nu ska jag nämligen börja hårdträningen och startar idag med spinning.

xoxo Sandra Falconstone

Tisdag

Nu har jag packat klart.. eller?! Hmm får kolla igenom en gång till, har säkert glömt ngt viktigt! Måste komma ihåg min mobilladdare. Ska packa mitt handbagae imorgon, det är jobbigt eftersom man inte kan ta med sig vad som helst. Man tänker ju inte på att handkräm och alkogel och sånt räknas som flytande..
Jag glömde helt att det var tisdag idag.. missade träningen helt..
Nu ska jag kolla klart The Mentalist och sen nanna..

xoxo Sandra Falconstone

Shower

Nu har jag farit runt i halva svalöv för att fixa en massa och har dessutom skrivit och skickat in ett skolarbete. Nu ska jag hoppa in i duschen (har inte gjort de än..) och sen blir det iväg till skolan!

xoxo Sandra Falconstone

Kallt

Gud vad kallt det var nu imorse när jag vaknade, tror det var därför jag vaknade.. Ska ställa mig i duschen och försöka få upp lite värme.. brr.
Idag har jag mycket att göra! Skolarbete, föreningsarbete och har inte ens börjat tänka på att packa!

xoxo Sandra Falconstone

Pedikyr

Ikväll har jag ägnat mig åt en hemma-pedikyr. Riktigt skönt, skullat göra det i månader nu, men bara inte haft tiden till det. Alla borde ta sig tid till det!
Här kommer lite tips på en bra hemmapedikyr:

1. Börja med att ta bort gammal nagelack. Sätt sedan ner fötterna i ett varmt vattenbad med fotsalt/duschtvål eller liknande. Sitt med fötterna i blöt 10-15 minuter.
2. Torka fötterna lätt och fila bort förhårdnader, fila dock inte för mycket! Sätt sedan ner fötterna ett tag till i fotbadet.
3. Använd en härlig fotpeeling, min favorit är pepparmint som gör mig otroligt avslappnad! Skölj sedan av fötterna.
4. Klipp naglarna rakt av och fila till om det behövs. Smörj sedan in fötterna i en härlig fotcreme och sätt på dig strumpor. Jag använder ett par strumpor som underlättar för återfuktningen och som är speciella för pedikyr. Gör gärna pedikyren på kvällen och sov med strumporna på, så är fötterna riktigt mjuka och sköna när du vaknar på morgonen :)

Om du vill använda nagellack se till att du torkar bort cremen ordentligt från nageln innan du applicerar lacket. Börja med ett genomskinligt underlack för att jämna ut nagelns yta samt för att undvika missfärgning. Applicera sedan det lack du vill ha och avsluta med ett genomskinligt överlack så färgen håller sig bra.
Se till att nagellacket torkat ordentligt innan du sätter på dig strumporna.


(bild från google)

xoxo Sandra Falconstone

Hotelltrubbel

Omg vilken dag! Två dagar kvar tills vi ska åka till London och vi får ett mail där det står att hotellet är bokat 18-22 ist för 17-21 som vi hade valt! Jessies mamma ringer halva dagen och försöker ändra det, vilket inte gick.. så slutade med att hon avbokade hela hotellet!
Vi satt i flera timmar och försökte få tag i ett nytt men det var inte lätt! Antingen var de fullbokat eller så kostade det 20 000 - 35 000 för fyra nätter. helt sjukt!
Men till sist hittade Peter ett hotell, som dock är ganska skabbigt, men vi slipper iaf bo på gatan!

xoxo Sandra Falconstone

2 dagar kvar..

.. till ledighet! Gud vad trött jag är idag! Hade kunnat sova hela dagen känns det som.. Kunde inte somna igår heller trots att jag var riktigt trött. Nu har jag dessutom ont i hela överkroppen (träningsvärk :P).
Idag ska jag skicka in mitt sista inlämningsarbete och förbereda en tentafråga, tänkte att jag eventuellt kan läsa boken på planet.. fast ska göra en del idag och imorgon.
Idag ska vi hinna fixa till Jessicas hår med, och så ska jag klippa kim med.. färgade hans hår igår, men orkade inte klippa det.

xoxo Sandra Falconstone


Hmm..

Då har vi sett klart Slumdog Millionaire. Alltså.. det är helt sjukt att folk kan ha det så. I Sverige lever man ganska skyddat, man känner sig ganska neutralt. Jag tycker att det som är sämst i här är riktigt hemskt, men det kan ju ändå aldrig riktigt mäta sig med andra delar av världen. Helt sjukt!

xoxo Sandra Falconstone

Slumdog

Kom precis hem från gymmet, känns riktigt bra faktiskt! Nu blir det att hoppa in i duschen och sen blir det kycklingsallad, med pepparkaksballerinakex som efterrätt :)
Jag och Kim ska kolla på Slumdog millonaire sen med, jag har inte sett den, men den ska tydligen vara bra :)

xoxo Sandra Falconstone


Sönda

Sitter just nu och håller på med skolarbete samtidigt som jag fixar en massa hår. Tänkte att jag skulle hinna med en tur till gymmet med idag, Kim skulle följa med idag också :)

xoxo Sandra Falconstone

Bibel

Nu har jag precis kommit hem ifrån Lund. Jag och Ebba partajade lite med hennes kompisar. Kvällen började med hemmafest och slutade på McDonalds med mellanstopp på Lunds Nation. Synd att musiken var sjukt dålig, annars var kvällen riktigt trevlig. Nu är jag dock ganska trött, varit trött hela dagen faktiskt.
Pluggat en del idag och så var jag så duktig att jag var på gymmet innan idag :) känns bra.

Min mamma köpte min födelsedagspresent idag och så smart som hon var hade hon glömt lägga undan den, så jag såg den. Så fick den idag istället, vilket inte gör mig något :) Kommer ändå få ngt litet på min födelsedag.
Det blev en bok, skönhetsbibeln, som jag tidigare lånat på biblioteket och gillar den väldigt mycket :)



xoxo Sandra Falconstone


Trötter

Känner att jag har en förkylning på väg :S Får ligga nerbäddad i helgen och kurera mig så att jag är frisk nästa vecka!
Idag blir det dock inget vilande! Ska snart och jobba.. 10-18.45 sen ska jag göra min observation efter det.. så kommer nog inte vara hemma mer idag..

xoxo Sandra Falconstone

Starka naglar

Den senaste tiden har jag använt "Nail strengthener" från apoteket. Mina naglar flagar sig och går av hela tiden, så jag tänkte att jag skulle testa.
Jag måste faktiskt säga att det fungerar! Dock flagar mina naglar lite fortfarande, men inte alla och inte i samma utsträckning. Numera händer det mest om jag är torr om händerna och tvättar händerna jättemkt (som jag gör på jobb).
En negativ sak med den är dock att naglarna blir lite missfärgade.. De blir lite gulaktiga, det försvinner dock om man slutar använda den.
För ett bra resultat ska man använda den var dag och man kan då inte använda nagellack eftersom man inte ska ha det på när man använder den, så mitt tips är väl att använda den stärkande vätskan tills naglarna blivit bättre och sen att man mellan nagellacksanvändningarna använder den igen.



xoxo Sandra Falconstone

Harry Potter

Nu har jag och Kim precis kollat på Harry Potter och Halvblodsprinsen. Ska ju se den 7e filmen på min födelsedag så var ju tvungen att se klart alla nu innan :) De första filmerna är riktigt mysiga men i 5an börjar de bli mindre mysiga, eller kanske redan i 4an..
Jag har precis läst om böckerna nu med och det ska bli intressant att se vilka personer som kommer få vara med i 7e och 8e filmen.. De har ju tagit bort huvudpersoner i de andra filmerna, så man vet aldrig.

xoxo Sandra Falconstone

Bröd

Nu har jag precis kommit hem från naprapaten och det behövdes verkligen! Om ngn har problem med rygg/höft/nacke eller vad man nu kan ha problem med så gå till en naprapat och inte en läkare! (såvida inte ngt är brutet!). Hos en läkare får man panodil som tillfälligt tar bort smärtan, hos naprapat tar man bort de som orsakar smärtan och rättar till kroppen så att den blir som den ska.

Nu ska jag till affären, är hungrig och vi har bara sånt äckligt bröd hemma som min pappa gillar. Jag gillar inte sånt bröd. Jag har faktiskt ganska svårt för bröd och äter mest bara hembakat eller butiksbakat bröd

xoxo Sandra Falconstone

Clean

Nu har jag gjort det fint på mitt rum. Har städat undan grejer, dammsugit och tvättat golv. Håller på att tvätta mina sängkläder nu :) Det finns inte mkt bättre än att komma hem från naprapaten och lägga sig i sängen med nytvättade lakan :)
Dessutom luktar hela mitt rum underbart efter min hudlotion.

Skulle pluggat idag med, men tar det på tåget. Ska läsa en bok, var ju så duktig igår så tänkte att jag inte behöver plugga såå mkt idag... Men måste ju va klar tills på onsdag nästa vecka :D

xoxo Sandra Falconstone

Londres

Då är det äntligen bara en vecka kvar! Tiden har gått snabbt, och det kommer den fortsätta göra. Jag hade tänkt göra klart hela den här kursen innan vi åker så jag kan koncentrera mig på franskan när jag kommer hem :)

Wiiee längtar så!!



xoxo Sandra Falconstone

Enquête

Oj vad klockan blev mycket! Sitter och håller på med skolarbete och tiden har bara flugit iväg.
Var hemma hos Jessica innan idag eftersom det var hennes födelsedag :)

Har egentligen inte så mkt att skriva just nu, förutom godnatt. Min säng har väntat på mig alldeles för länge nu!

xoxo Sandra Falconstone

Minestrone

Precis ätit middag, blev hemmagjord minestrone med ugnsbakade vitlöksbröd med mozzarella och pesto. Det var riktigt gott!
Nu funderar jag på att vila en timme, för sen blir det kempoträning och direkt eftr det ska jag iväg och intervjua en väldigt intressant person ;)

xoxo Sandra Falconstone

Studier

Idag missade jag skolan eftersom jag hade migrän. Dock har jag nu arbetat en del på skolarbetena och kommer förhoppningsvis vara klar med inlämningsuppgifterna denna veckan :) Det skulle kännas oerhört bra. Då kan jag koncentrera mig på franskan.

xoxo Sandra Falconstone

Onsdag

Idag blev det en tidig dag för mig igen och har snart varit uppe i en timme. Gud  vad skönt det hade varit att bara vara hemma och kolla på film idag :) Jag låg dock och sov redan kl 8 igår så kan inte säga att jag behöver sova mer, men jag behöver ta det lugnt.. Har dessutom skolarbete att göra idag, som jag skippade igår pga huvudvärk :S
Nä nu måste jag nog sätta fart så jag inte kommer för sent..

xoxo Sandra Falconstone

Jobbit

Första dagen tillbaka på jobbet idag efter allt som pågått. Känner redan att jag behöver semester! Iofs kanske inte så konstigt men men. Skulle eg vara ledig imorgon så att jag kunde plugga men sa att jag kunde jobba, helt underbart nog får jag dessutom börja 6.30... Baaah varför sa jag ja?! Jag vill ha sovmorgon :P

xoxo Sandra Falconstone

RSS 2.0