Shippment

Nu är jag hemma från jobb, skönt! Jag och Kim tänkte kolla lite Harry Potter ikväll, men får se när han e klar med att spela dator.
Nu hade jag tänkt gå ner och äta lite i alla fall. Är rätt hungrig.

Fick min "fårväst" idag, den var riktigt skön :) Och jättefin även irl. Min bror som tyckte att det var det fulaste han sett tyckte inte det såg lika dumt ut i verkligheten-

xoxo Sandra Falconstone

Hemma

Hemma från visningen nu, och den gick bra. Får se om de hör av sig sen.
Har dock ont i huvudet nu och min näsa, men snart dags för jobb så får stå ut! Ledig hela helgen ju, men då ska jag plugga..

xoxo Sandra Falconstone

Vill inte upp!

Gud vad jag är trött! Kunde inte somna inatt, mina ögon kunde inte vara öppna så trött jag var men så fort jag blundade var det som om jag var pigg..
Idag är en helvetesdag med. Först skola 10-12, visning 13, jobb 14.30-21.15. Dessutom har jag 150 s i en bok att läsa samt 1½ kapitel i franskan, kommer aldrig hinna. Men men, får stanna hemma imorgon, det är inte så viktig lektion och hinner mer om jag pluggar hemma..

Nu: Frukost och göra vid mig.

xoxo Sandra Falconstone

Rengöring

Att rengöra huden är viktigt, och jag har redan skrivit ett inlägg om detta men tänkte att det skulle passa sig att skriva ett till nu. Tänkte skriva om de olika stegen man bör ha med i sin rengöringsrutin. Detta är ett viktigt steg i att få en bra bas i sminket. Har du orenheter blir sminket oftast inte bra.


(bild från google)

1. Rengöring - Varje morgon och kväll bör man rengöra ansiktet. Det finns många olika produkter att välja mellan och se till att välja en produkt som passar er hudtyp. Det är viktigt att använda rengöring för rätt typ av hud eftersom man kan få mycket problem med huden annars.
På vintern när det är riktigt kallt, brukar jag hoppa över rengöringen på morgonen och hoppa direkt till ansiktsvattnet eftersom huden behöver extra skydd mot kylan.
När man rengör ögonen ska man tänka på att använda en produkt som är anpassat till detta känsliga område, så att inte irritationer och allergiska reaktioner uppstår.

2. Ansiktsvatten - Ansiktsvattnet neturaliserar PH-värdet i huden och gör så att fuktighetskrämen kan tas upp med en gång istället för några timmar efter man rengjort huden. Här är det också viktigt att ta ett ansiktsvatten som är anpassat till din hudtyp.

3. Fuktighetskräm - Fuktighet är viktigt för din hud. Om du inte återfuktar ordentligt blir huden ospänstig och risken för rynkor är stor. Vilken creme eller lotion du ska använda beror också på din hudtyp. Tänk på att trots att du blir oljig kan du ha torr hy. Om du inte vet vilken hy du har ska du tvätta ditt ansikte och se hur du känner dig, känner du dig stram i huden är du förmodligen torr, blir du snabbt oljig har du antagligen fet hy. Det finns även de som har vissa torra partier och vissa oljiga, detta kallas blandhy.
Creme är oljebaserat och lotion är vattenbaserat, kan vara bra att veta..
Ögonen kräver en egen kräm eftersom man har andra porer vid ögonen än i resten av ansiktet. Oftast är ansiktskrämen alldeles för fet för dessa porer och man kan få "milier" vita "klumpar" som liknar finnar men som inte går att klämma. Dessa måste man gå till speciella hudterapeuter för att bli av med.
Ögonen är ett ställe man snabbt ser om man inte använt fuktighetskräm då man lätt får rynkor i detta område.

4. Peeling - Det finns olika sorters peeling. Det finns daglig peeling som är väldigt finkornig och som går att använda varje dag, tänk dock på att kolla så att produkten passar till er hudtyp.
Sen finns det peeling som är lite grövre, denna ska användas max 2 gånger i veckan. Båda typer tar bort döda hudceller och din hud ser inte glåmig ut längre.

5. Ansiktsmask - Det finns många olika ansiktsmasker till olika sorters ändamål och hudtyper. Kolla på förpackningen så att den passar till din hy och ditt ändamål. Ska ej användas för ofta, oftast max 2 gånger i veckan.

Har ni några frågor är det bara att ställe dem :) Jag svarar gärna. Detta var en väldigt snabb genomgång och jag har säkert missat något.

xoxo Sandra Falconstone



Adverb

Måste vara det onödigaste som finns. Kommer ALDRIG förstå meningen!

xoxo Sandra Falconstone

Plugga vs. Shoppa

Nu har jag inte såå mkt kvar i min bok, men en del återstår dock, och sen är det ju franska med.. Hur kan ett så glamouröst språk vara så oglamouröst att plugga?
Känner mig lite piggare nu och känner för att göra ngt, shoppa eller något annat uppiggande.. :P

xoxo Sandra Falconstone

Onsdag

Nu har jag äntligen vaknat :P Fast hade kunnat sova mer! Känner mig riktigt hängig :( Men det blir väl bättre med dagen får vi hoppas :) Nu: Frukost sen en promenad, som är bra mot förkylningar (så länge man inte har feber)

xoxo Sandra Falconstone

Tv

Förstår inte hur jag alltid hamnar framför tvn när jag ska plugga.. Har dock kommit en bit men hade tänkt läsa klart den ena boken idag.. och ja de e bara 9 minuter kvar så får ligga i :P

xoxo Sandra Falconstone

Resultat

Idag var jag hemma från jobb, hade migrän. Fick tillbaka mina provsvar idag, och måste lämna ännu fler prover eftersom de hittade ngt, men det kan vara en tillfällighet dock. Behöver inte alls vara ngt allvarligt :)
Nu ska jag städa undan lite grejer och sen blir det att plugga. Hade tänkt läsa ut en bok idag samt lite franska. Måste lägga upp ett schema :P Jag gillar strikta scheman, jag jobbar bättre om jag skriver upp allt.
Var ute och gick en runda innan, det var väldigt jobbigt men också ganska skönt att röra på sig lite. Måste dock ta det lugnt med min förkylning :S

xoxo Sandra Falconstone

Förkylningstid :S

På den korta stund jag varit uppe har min pågående förkylning förvärrats väldigt mkt. Min näsa, hals och öron vill inte alls som jag vill och det är bara att bädda ner sig i sängen igen. Jag som precis varit sjuk i 3 veckor... Men antar att det är därför jag blir sjuk igen, mitt immunförsvar är ju inte direkt på topp. Jag som såg fram emot en träningsvecka..
Men har jag tur går det över lite under dagen eller imorgon, eftersom jag tar itu med det med en gång istället för att vänta ut det som jag brukar göra..

xoxo Sandra Falconstone

Tidsbrist

Nu har jag varit uppe ett tag och ätit frukost och så. Ska snart in till Landskrona och sen hem igen. Skulle egentligen till skolan, men det är bara franska idag så gör det hemma istället, hinner med mer då.
Ska jobba i eftermiddag med och känner mig lite hängig så kan vara bra att vara hemma och ta det lugnt innan.
Känns som om jag har mkt att göra nu. Har ju alla böckerna i kriminologin samt franskan.. Men får planera upp det lite..

xoxo Sandra Falconstone

Nighty tighty

Nu är det dags för mig att sova, äntligen! Fast först, några sidor Harry Potter..

xoxo Sandra Falconstone

Spinning

Gud vad jag är trött nu! Var på spinning innan och kom hem och åt och kollade lite på film. Jag hade lätt kunnat lägga min nu, men ska vänta tills min mammi kommer hem från hemlandet så jag kan se sakerna hon köpte till mig, greedy i know!
Måste dock läsa liite mer franska, men pallar verkligen inte, mina ögon ser i kors så trött jag är.

xoxo Sandra Falconstone

Français où française

Sitter och pluggar lite franska just nu, adjektiv, det känns så lätt när man sitter här hemma. Just nu tänker jag att det här kan jag ju, det är inte alls svårt, men när man kommer till lektionen och proven så är det såå mkt att tänka på att man blandar ihop det.. men men, nu ska det fastna.
Känner mig dock väldigt trött idag men sov jättebra. Har ändrat inställningar på min telefon nu så väcks inte av den :)
Om två timmar ska jag och Kim på spinning, ska bli skönt att svettas lite. Ikväll blir det bara att ta det lugnt, lägga mig tidigt och så för att orka med dagen imorgon

xoxo Sandra Falconstone

Wiie

Wiie tänkte att jag skulle prova min "målklänning". En skitfin klänning som jag aldrig använt :( Mitt mål är att ha den i november när jag firar min födelsedag och gissa vad... Jag kom i den idag, till trots för pizza, läsk och ostbågar. Dock är det några extra kilon kvar innan den sitter riktigt bra, men jag kom i den! Det är på rätt väg i alla fall :D

xoxo Sandra Falconstone

Dress or no dress

Nu har jag och Kim precis kollat på da vinci koden. Den filmen är riktigt bra, kan tänka mig att böckerna är ännu bättre, har inte läst dem :S
Nu känner jag mig faktiskt riktigt trött, men tänkte städa lite, gillar att göra det på kvällen och sen får jag göra ett "pluggschema". Så att jag hinner med allt jag måste..

Min mamma ringde mig igår och sa att hon hade köpt ett par svarta lackpumps till mig och tre halsdukar. Alltid trevligt :D
Hittade en klänning på asos som jag funderar på om jag ska beställa.. Hmm beslutsångest. Ska egentligen inte köpa så mkt kläder nu eftersom jag tänkt gå ner en strlk eller så, men samtidigt... de e en fin klänning :L



xoxo Sandra Falconstone

Hjärna - Avstängd

Kan man verkligen säga om min hjärna just nu!
Varit hemma i ca en timme nu. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, ta det lugnt iaf! Inte göra ngt. Funderar på att vila en timme.
Kanske blir bio ikväll, eller sitta hemma och kolla film. Vet inte än, beror på vad jag vill ha till middag :P

xoxo Sandra Falconstone

Hemma

Nu har jag precis kommit hem från jobb, konstigt nog kändes det inte så bra. Kanske för att jag har stökigt på mitt rum och jag ska upp tidigt imorgon och jobba.
Ska försöka övertala min bror att gå ut och gå med mig nu en runda, men han kommer säga nej, det finns nämligen inget viktigare än hans dataspel som han spelat 24/7

xoxo Sandra Falconstone

Cherryblossom

Här kommer en bild på dagens makeup. Tyvärr gör inte min kamera färgerna rättvisa :S Förhoppningsvis så köper jag en ny kamera snart.. Fredag idag! så festade till lite med swarowski-kristaller.



xoxo Sandra Falconstone

Shoppin'

Nu har jag beställt en pälsig väst (fuskpäls). Såg den i en tidning någonstans och ville ha den :) Såg sen att jag dessutom hade 50% rabatt på den, och då kunde jag verkligen inte avstå från den.
Nu är jag dessutom på bättre humör :) Shopping är bra för själen :P



xoxo Sandra Falconstone

Stupid

Detta kommer bli en dålig dag! Har huvudvärk och är arg på min bror, eftersom jag kan egentligen sova längre men eftersom han är dum i huvudet och aldrig orkar göra ngt måste jag köra honom till tåget, annars kommer han aldrig få körkort!
Det är en sak jag inte förstår med människor som bara inte orkar. Hur kan man inte orka?! Det blir ju bara jobbigare om man skjuter upp på det. Gör det bara med en gång så går det över/blir klart snabbare.

xoxo Sandra Falconstone

Skola

Idag var jag seeg när jag vaknade. Satt uppe med skolarbete till halv 2. Var sjukt trött då men blev klar i alla fall. Om ca 20 minuter ska jag köra till skolan. Vi ska ha ngt grupparbete, vilket jag inte tror går jättebra från min sida, för jag vet egentligen inte vad hon som skrev boken tycker. Den var rörig den boken!
Ikväll ska jag nog till Jessica och fixa lite hår :) Ska försöka hinna med en powerwalk med innan det tänkte jag. Men får se när jag kommer hem från skolan.

xoxo Sandra Falconstone

En värld full av måsten

Idag är såå seg, har egentligen mkt att göra men orkar verkligen inte göra ett dugg. Måste läsa klart min bok, måste skriva referat, måste laga middag, måste fixa grejer till kempon, och listan fortsätter. Hatar när man MÅSTE göra saker..

xoxo Sandra Falconstone

Andra dagen i trettioåttonde veckan

Idag är jag ledig :) Vilket är väldigt skönt. Dock har jag lite kvar på min bok att läsa och så ska jag skriva ett referat. Ikväll blir det träning, men vet inte om jag kan träna än så får se hur det blir med det.
Måste göra en del saker till kempon med idag, så har en planerad dag redan..

Nu ska jag till affären och köpa honung till mitt te. Sen blir det frukost (jag vet vad klockan är...)

xoxo Sandra Falconstone

IKEA

Idag var jag och Kim på IKEA. Vi imulshandlade en soffa. Vi ville ha en sånn soffa och egentligen kostade den 6000, men vi gav bara 2400 för den, trots att de inte var ngt fel på den, det var bara förpackningen som var sönder.
Dock blev den svart och inte vit, men man kan köpa vit klädsel ganska billigt och det blir i vilket fall som helst billigare!!


xoxo Sandra Falconstone

Lundi

Nu ska jag alldeles strax bege mig iväg till jobb. Ska jobba 7-12 och sen kasta i mig lite mat för att börja skolan kl 13. Nu får vi hoppas att jag är frisk på riktigt :)

xoxo Sandra Falconstone


The Search

Nu har jakten börjat, och nu pratar inte jag om jakten på nästa statsminister... Utan jakten på en annan sak :)
Man måste stå i kö för det, och har man tur så är det inte många andra som vill ha samma sak som vi vill, jag och min bror då. Om vi har tur blir det lite annorlunda nästa år :)

xoxo Sandra Falconstone

Rösta!

Glöm inte att gå och rösta! Att rösta är en demokratisk rättighet som ingen borde avsäga sig.

xoxo Sandra Falconstone

Oh joyfull sunday..

Sitter och pluggar, tråkigt som tusan. Förstår inte varför de måste göra böcker så tråkiga! Det är ett jätteintressant ämne boken handlar om, men författaren är sövande. Tycker det är dumt att man måste skriva på det sättet för att anses som kompetent.

Ikväll blir det spinning och powerwalk. Ville egentligen gå nu, men ska gå med min bror och han tyckte det var bättre ikväll, så ska gå direkt efter spinningen. Så nu får jag väl fortsätta att läsa i min bok, har typ halva kvar :S Får gå ner och sätta på lite te och sätta mig och läsa. Får göra det bästa av det.

Här kommer sminkning från igår, som jag gjorde riktigt snabbt eftersom jag hade brottom. Som sagt är min kamera på väg att pensioneras och bilderna blir därefter, så tyvärr ser man inte riktigt hur fina färgerna är, de ser faktiskt lite gråa ut, men de ska iaf vara lila och riktigt smaragdgröna, livliga och shimmriga färger. Hade vit kajal på nedre tårkanalen. Hann dock inte ta eyeliner, vilket jag egentligen borde snvänt..



xoxo Sandra Falconstone

Lördagspluggande

Sitter och pluggar lite just nu, wiie vilken rolig lördag... Fick böckerna igår och måste läsa ut den ena senast imorgon och helst skriva referatet med då så jag har det gjort!
Sen har jag ytterligare tre böcker som ska vara lästa, fast ska inte göra ngt med dem förrän på tentan den 21/10. Men i alla fall! Mkt att läsa. Dessutom har jag ju franskan med.
Nu ska jag snart ut och powerwalka med min bror. Sen ikväll ska vi iväg på kräftskiva fast jag ska nog ha med mig mat, kyckling och ris eller ngt. Måste ta det lite lugnt med maten fortfarande men mår bra :)

xoxo Sandra Falconstone

Black Turqouise

Nu känns det som om jag börjar bli frisk igen och har faktistk ätit idag! Wiiie. Detta innebär att jag kan börja träna redan på söndag :) och behöver inte heller ställa in helgens planer.

Idag skulle min syster på fest och jag passade på att sminka henne :) Blev sotat med blått/turkost under ögat. Detta är en typ av sminkning som jag gillar väldigt mycket, enkel men effektfull. Speciellt gillar jag den på den typen av ögon min syster har. Eftersom man knappt kan se hennes ögonlock försvinner gärna sminkningen där och därför blir det mer effekt av sminket såhär. Dock är denna bilden innan hon tog på mascara :P



xoxo Sandra Falconstone

Fredag

Long time no see.. Ligger fortfarande hemma och är sjuk :S men mår förhoppningsvis bättre ikväll om jag har tur. Annars måste helgens planer ställas in :S
Känner verkligen för att komma igång och träna nu! Känns som om det var evigheter sedan.

Idag ska jag till tandläkaren, jobbigt och skönt på samma sätt. Skönt att ha gjort det men annars jobbigt.

xoxo Sandra Falconstone

skola

Nu har jag precis kommit hem från vårdcentralen, var där och lämnade lite prover. Innan det var jag i skolan. Den första föreläsningen jag varit på.. Var helt ok men kände mig ofokuserad, antagligen pga att jag knappt fått i mig ngn energi de senaste dagarn. Hade tänkt börja så smått med vanlig mat idag, men det gick åt skogen innan jag ens hunnit börja äta. Så nu får jag fortsätta med mina rostade mackor med smör och blåbärssoppa..

xoxo Sandra Falconstone

Pluggande

Nu har jag ÄNTLIGEN gjort klart mina "läxor" i kriminologin. Ligger dock ändå lite efter eftersom jag itne fått alla böcker än, men har gjort alls som ska lämnas in och så :) vilket känns bra.
Nu ska jag bara ge mig på franskan med. Gå igenom den från början, vilket det känns som om jag gjort hur många gånger som helst, utan resultat :S eller lite resultat har det ju vart :P

xoxo Sandra Falconstone

London

Då var Londonresan bokad :) Den 17-21 november ska vi tillbringa i den underbara staden. Jag och Jessica tänkte åka dit för att fira våra födelsedagar vilket nog kommer bli riktigt skoj :) Ser jättemkt fram emot det!



xoxo Sandra Falconstone

Maladine

Vilken jobbig vecka detta varit! Missat hela veckan känns det som. Blev sjuk i tisdags och tänkte jobba igår och idag men blev sjuk i torsdags käll/natt igen. Så himla typiskt!
Dock ska de nu kolla mina tarmar och min mage på riktigt. Har bara gjort akutundersökningar inget ordentligt. Så ska bli skönt att veta om det är ngt fel eller inte. Med tanke att jag har så mkt ont i magen.

Idag ska jag bara vara hemma, igen, känner mig inlåst i huset! Kanske ska jag med mamma en liten tur när hon skulle ut och köra, men får se vad min mage säger. Måste skriva klart mitt Etablerade & Outsiders-arbete med. Har bara lite kvar men det är det som är det jobbiga, att binda ihop alla delar. Sen måste jag renskriva mitt "grupparbete" med (som jag gjort själv eftersom jag inte haft ngn grupp). Mina andra böcker har inte kommit än, så har inte läst boken till på måndag.. Men vi behöver inte skriva ngt referat på den iaf! Så får läsa den innan tentan. Har två böcker då som jag ligger efter med, fast det är inte mitt fel, för jag kom ju inte in på programmet förrän de redan läst en bok..

En sak som dock lyste upp min dag igår var att jag fick mina ögonskuggor :) JAg har inte använt dem än, men de är så fina :) Väldigt inspirationsgivande!

xoxo Sandra Falconstone

Eyeshadows

Igår beställde jag en ny ögonskuggspalett :) 120 färger i en palett, både shimmriga och matta. I den jag har redan är det 88 matta skuggor och tänkte köpa den shimmriga med, men den kommer inte in igen förrän i november! Så får nöja mig med denna :) som ser perfekt ut för mig. Kollade lite på Make Up Stores nya kollektion med och kan säga att jag dreglade över en hel del!



xoxo Sandra Falconstone

Sjukling

Febern biter sig i fortfarande, och jag vet inte om jag ska jobba imorgon eller inte. Svårt att veta hur jag kommer känna mig. Feber är ju så det kan komma och försvinna snabbt. Just nu har jag iaf ont överallt och känner mig inte alls pigg. Hmm får se hur jag känner mig om en timme..

xoxo Sandra Falconstone

Etablerade & Outsiders

Har precis suttit och kollat 4 avsnitt av "The Mentalist". Riktigt bra serie, jag bara älskar Patrick Jane han e så smart! Skulle dock egentligen läst klart min bok från kriminologin eftersom vi ska lämna in ett referat på boken imorgon och göra ett grupparbete. Men eftersom jag inte har kommit med riktigt än så har jag ingen grupp och heller ingen riktig aning om vad jag ska göra. Fick veta igår att jag skulle läsa boken och har försökt läsa en hel del, men det är jobbigt eftersom jag samtidigt legat hemma med hög feber, nässelutslag och ont överallt.
Kommer nog att få vara hemma imorgon med pga av det så kan läsa resten av boken då.
Boken är väldigt intressant, men gammalmodig och upprepande. Väldigt upprepande! Så den är lite dryg att läsa..

Nu blir det lite mer läsning innan jag ska varva ner genom att läsa Harry Potter och sen sova. natti natti

xoxo Sandra Falconstone

Schemakludd

Idag när jag kom till skolan var det en annan föreläsning i den salen jag skulle vara i, och jag åkte till slut hem och ringde universitetet, då visade det sig att de hade lagt upp ett shcema som inte stämde! Jag var inte den enda som ringt och klagat. Var lite dåligt tycker jag! Men hon jag pratade med skulle skicka alla grejerna jag behövde till mig, iklusive det riktiga schemat!

xoxo Sandra Falconstone

Skola + Jobb

Igår när jag kom hem från jobb (och även innan) hade jag feber :( Inte så roligt. Har fortfarande feber men har inte tid att vara hemma och vara sjuk! Idag börjar nämligen skolan! Jag hade egentligen sagt att jag inte  kunde gå i skolan denna veckan eftersom jag fick veta det så sent och hade redan tackat ja till att jobba, men jag hade turen att lektionerna var idag 10-12 och börjar inte förrän 13 på jobb och sen var de obligatoriska momenten denna veckan på onsdag, min lediga dag från jobb :) Så det var tur i oturen :)

Beställde böcker igår för 1200. Det gick inte att få tag i böckerna på bibliotek eller så så fick köpa dem eftersom jag behöver dem. En bok fanns dock på biblioteket i landskrona och min bror ska dit och låna den till mig idag! Den ska jag ha läst till på onsdag..

Känns lite dumt med skolan och jobb och så nu, eftersom jag sagt ja till att jobba hela hösten, vilket jag inte kan nu.. men känns som att skolan är viktigare. Så idag måste jag prata med min chef.

xoxo Sandra Falconstone

Djävulsk morgon

Gud vad jag är trött idag! Sov fruktansvärt dåligt inatt! Började med att ngn av grannarna hade världens bas så kändes som om hela rummet skakade. Sen när jag precis somnat väcker min syster mig genom att skicka ett sms med vilken granne det var. Jag trodde först att det var hon som spelade musik. Efter det kunde jag inte somna igen. När jag väl somnade så hade jag konstiga drömmar och vaknade typ hela tiden, helt stressad och utmattad.
Nu har jag fått ont i halsen och örat och hoppas verkligen inte att jag ska bli sjuk nu...

Idag ska jag jobba 7-14.30 och det känner jag inte alls för att göra! Vill bara ta ngra panodil och gå och lägga mig! men kan inte stanna hemma idag, så jag får hellre ta en panodil och gå och lägga mig när jag kommer hem..

xoxo Sandra Falconstone

Maffia

Sitter och kollar igenom mina gamla bilder och måste lägga ut en blid på mig och min syster.. Ja min syster! Vi lekte "maffia" och hon fick va the godfather medan jag var "bondbruden" hahhaa
Varje gång jag kollade på henne (irl) så höll jag på att dö, kände inte alls igen henne, hon såg verkligen ut som en gammal man.



xoxo Sandra Falconstone

Studerande

Nu har jag tackat ja till min plats på Kriminologiprogrammet. Var mkt tänkande fram och tillbaka, men tror att det är lika bra att jag börjar! Så nu är jag student igen :)

xoxo Sandra Falconstone

Fridays adventure

Igår kväll åkte jag och Jessica in till Malmö. Vi gick till TGI Fridays och drack lite drinkar. Blev en Appeltini och sen världens godaste Strawberry Daiquiri :) Vi passade även på att ta lite nachos eller vad man ska kalla det :)

Nu har jag precis kommit hem från Patrik och Jeanette. Var där och sminkade och fixade hår eftersom de skulle iväg på bröllop. Kan se om jag kan lägga upp ngn bild sen :) Nu ska jag iaf vila ett tag. Sovit lite konstigt inatt.

Här kommer bild från igår iaf :) Jag och Jessica matchade lite grann med våra kavajer till leggings och tunika/top. Tänk att vi tänkte likadant :P

  

xoxo Sandra Falconstone

Blue


Jobb idag 13.00-18.45. Känner för att göra ngt ikväll, kanske gå på bio eller gå ut och ta en drink eller ngt. Men blir nog hemmakväll för mig idag :( Ska sminka kl 10 imorgon så måste vara pigg till det..

Här är dagens sminkning som blev två nyanser av blått.



xoxo Sandra Falconstone

RSS 2.0