Royal Wedding

Idag är det dags för Prins William och Kate Middlertons hypeade bröllop :) Någon som ska se det på SVT 1?



xoxo Sandra Falconstone

Orange

Idag har jag varit och shoppat igen.. Hmm jag skulle ju spara det till London, men jag är such a shopaholic!
Blev ett par leggings, vilket jag faktiskt behöver! Samt två tröjor som var på rea, 49:- st. Och jag behöver ju faktiskt tröjor med..
Investerade även i ett orange läppstift och läppenna som jag äälskar! Ska se om jag kan få en bra bild på det sen.


(Bild från google på Kirsten Dunst i fab orangea läppar!)

xoxo Sandra Falconstone

White inc

Jag gillar tatueringar, men vill personligen inte ha föör överdådiga skapelser utan gillar mer diskreta saker. Ändå känner jag att jag vill göra något mer än det jag har, och jag har bestämt mig för att göra en vit tatuering! Har inte bestämt var och hur den ska se ut, men ska börja knåpa på det.


(bild från google. Inte alls såhär jag vill ha det, men ville visa en bild på hur det ser ut. Liloh har ju för övrigt en vit tatuering på sin högra handled :) )

xoxo Sandra Falconstone

Tan

Idag vaknade jag vid halv 7 och kunde inte somna om, så gick upp. Jag var väldigt duktig och tog en morgonpromenad, dock fick jag sjukt skoskav av mina skor och var tvungen att gå hem, men blev 45-50 minuters promenad ändå.
Jobbade lite på min hemtenta, men annars har jag mest legat ute i den underbara solen och läst. Det är nog en av mina favoritsaker att göra, läsa i solen :)
Idag är det dock lite vääl varmt och vi har inte fått fram poolen än, så man får gå in i kylan med jämna mellanrum.


(bild från google)

xoxo Sandra Falconstone

Slö dag

Idag har det inte alls hänt mycket. Mest legat ute i solen och pluggat/läst. Varit en riktig slö dag. Varr sugen på en kvällspromenad men verkar inte som om någon är sugen på att gå ut :(

xoxo Sandra Falconstone

White touch

Idag vaknade jag faktiskt tidigt och sov riktigt bra inatt. Dock börjar jag känna mig trött nu. Har legat ute i solen idag och kom precis hem från Nova. De hade väääldigt dåligt sortiment i alla butikerna där idag tyckte jag.. Inget skoj alls.. Men hittade iaf en topp och en sjal från Gina Tricot, hade 150 kr rabatt där så kände mig tvungen att köpa något ;)

 

xoxo Sandra Falconstone

Long weekend

Då har jag bokat en long-weekend i London 4-7 augusti :) Wiiie. Ska ju snart till den underbara staden tillsammans med Jessica och Beckie <3



xoxo Sandra Falconstone

Påskpartey

Igår var det danska släktet här hemma. Vi hade en försmak på påskmiddagen och sedan delade vi upp oss lite så att tjejerna satt på mitt rum/balkong och lekte med smink :P Vi dukade upp en fruktbuffé och choklad till våra spritsers.



Vid 11-tiden åkte vi till Hbg där vi först gick på Tivoli, har inte varit där på evigheter.. och kommer nog inte gå dit på evigheter heller.. Vi gick därifrån efter ca en timme och gick till Lila Helvetet istället, mycket trevligare!!
Kvällen avslutades på McDonalds innan vi begav oss hemåt igen.

xoxo Sandra Falconstone

Croc bag

Klickade precis hem en väska. Nu när vi ska till London måste jag ha en väska som jag inte behöver bära på armen.. vilket jag måste med alla mina väskor eftersom jag gillar looken.. Men efter mycket letande har jag äntligen hittat en väska som jag tror blir bra till mig!! Den har det snitt jag vill ha men är ändå stor och rymlig!


xoxo Sandra Falconstone

Ocean blue

Tänkte visa en bild på mitt nagelack. Har aldrig fått en bra bild innan, men med min mobilkamera fick jag faktiskt en jättebra som ser ut likadant på bild som IRL :)

Jag har grundat med 2 lager MUS Ocean och därefter har jag lagt ett lager MUS Nicklas.



   

xoxo Sandra Falconstone

Shopping

Idag har jag varit ute på en liten shoppingrunda.. Skulle egentligen växla pengar till London-resan, men när jag kommer till min bank kl 13.05 såg jag att de stängde 13.00 idag. Illa!! Men får växla nästa vecka istället.

Åkte till Rusta där jag köpte en resväska, en rosa hård resväska som är väldigt lätt att köra runder med :) Efter Rusta blev det en tur på själva köpcentret Väla. Där hittade jag ett par jeans och en topp på Gina Tricot. Känns som jag spenderat en massa nu, men jag har ju faktiskt bara köpt saker jag behöver så ska nog överleva :P
Nu behöver jag bara hitta ett par ballerina till och ett par vanliga skor med, men kanske hittar de i London?!

       

xoxo Sandra Falconstone


Rörig morgon

Vaknade precis och det var nära att jag faktiskt inte vaknade alls.. Stängde väckarklockan och vände på mig, sen kom jag på att just det!; Jag har tenta idag!! Så jag hoppade upp ur sängen och känner mig nu rätt trött.
Letade efter mina gamla tentor med nu så jag kan gå igenom dem, och då kan jag inte hitta dem! De är seriöst försvunna! Denna dagen kommer inte gå bra!

xoxo Sandra Falconstone

Rachel Zoe vs Pluggande

Nu i har jag vääldigt mycket att plugga i några dagar.. Imorgon har jag en tenta i offentlig rätt, på onsdag öppnar en annan tente, en hemtenta och jag har dessutom ett seminarium att förbereda till på onsdag.
Har inte läst i boken det jag skulle, och det hinner jag inte heller eftersom jag efter tentan imorgon ska bort på ett litet evengemang med min syster.

Vi ska nämligen till Lindex i Malmö där tidningen Chic har ordnat lite roligt i samband med att Rachel Zoe släpper sin kollektion på Lindex.



xoxo Sandra Falconstone

Saturday night

Igår var en riktigt rolig kväll! Dagen började med att jag stack till Helene, vid halv 4 tiden. Där hade vi en liten förfest i ca två timmar, innan vi stack till Hbg. Väl framme gick vi till Wallmans, där det showades, åts och dracks med glada miner :P Efter showen och maten blev det lite shakee shakee innan några av oss gick till Harrys. Vet inte varför jag varit anti Harrys innan, jag gillade det! Vi hade skitkul. Kom hem vig halv 5 imorse och var tvungen att ställa mig rakt i duschen, eftersom ¨någon" (johan) hällt en öl över mig..bläää En dum sak med harrys var bara att jag fastnade med mina skor i golvet hela tiden, de klibbade fast, och det kom fullt med personer som försökte dra iväg med mig, easy prey..haha

xoxo Sandra Falconstone

70's inspo

Fruktansvärt svårt att få bra bilder med min kamera, iaf när man fottar sminknningar, kameran äter upp färgerna.. Och systemkameran är lite klumpig att fotta med själv.

Här kommer iaf en bild på dagens sminkning. Tänte 70-tal idag, men gjorde inte en ren 70-talssminkning utan inspirerades mest av 70-talet :P Håret har också fått en liten 70-tals inspo



xoxo Sandra Falconstone

Jobbsök

Då har jag skickat lite arbetsansökningar, hoppas på ett lite mer färgglatt sommarjobb i år :D

xoxo Sandra Falconstone

Skola

Guud vad jag är trött på saker just nu! Tänkte att jag skulle plugga massa idag men pallar inte.. Och har seminarium imorgon.. hmm undrar hur det här kommer gå.. Har en inlämningsuppgift som ska va inne imorogn med, har gjort halva. Nu när jag kollade på presentationen till imorgon såg jag att man ska läsa ca 600 sidor på vissa alternativ.. Och man har en vecka på sig, inte ens det.. dålig stil tycker jag! Speciellt med tanke på att man ska göra en presentation om detta med..

xoxo Sandra Falconstone

Solbrun

Idag är jag fruktansvärt trött, var det igår morse med, fast det gick över under dagen.. Kanske äter jag för dåligt?! Skulle anta det faktiskt..

Iaf till saken.. Jag har ju testat Solbrun-tabletterna nu i lite mer än två veckor. Och jag måste säga att de fungerade relativt snabbt. Jag har inte blivit direkt brun men jag har en helt annan grundfärg och ser lite "friskare" ut. Jag brukar se lite glåmig ut om jag inte solat men nu ser det ut som att jag kan ha varit ute i solen lite.
Tänkte att jag ska se hur det blir om man solar, om resultatet blir stor skillnad från vad det brukar bli..


(bild från google)

xoxo Sandra Falconstone


How do we know..?

Man vet att en hudvårdsserie passar en och är bra om huden känns perfekt trots att man inte har produkterna på sig.
Med "Love The Planet" t.ex. Innan hade jag väldigt torr hy och var tvungen att smörja så fort jag tvättat ansiktet. Efter att ha använt denna serie krävs detta dock inte. Nu har jag gått dagar utan att smörja mig och är fortfarande inte torr. Har dock använt en kräm som ska bota mina utslag men denna är inte speciellt återfuktande.
Har dessutom provat att inte smörja mig alls och resultatet är super!!

xoxo Sandra Falconstone

Lördag

Sitter just nu och väntar på att jag ska gå till bussen.. Konstigt nog är jag klar i god tid.. hmm.. betyder säkert att jag glömt något.
Jag och Ebba ska till Malmö idag och gå på någon invigning av en butik, sen ska vi hem till Ebbas föräldrar och äta och slutligen ska vi på en fest i hjärup.. av alla ställen :P
Just nu känner jag mig väldigt översminkad och uppklädd men it wouldn't be me if it weren't fancy :p haha..
Det kommer passa bättre ikväll när det börjar skymma lite :P

Idag är det ju strålande sol ute!! We like!!

Bjuder på en favorit i repris, har i princip denna sminkningen på mig idag, som jag har matchat till svarta och vita kläder, just nu har jag kavaj till men ikväll åker paljettjackan på!!!



xoxo Sandra Falconstone

Jobbigt!!!

Just nu känner jag att jag måste vara ledig en hel dag för att ta igen en del studier, eller ja egentligen behöver jag väl en hel vecka!! Är sjukt stressad just nu och kommer antagligen inte sova ett dugg inatt heller. Hjälper iofs inte. En sak jag inte fattar är varför lärarna insisterar på att man ska läsa en hel jävla bok (ursäkta språket) bara för att man är sjuk 2 timmar, sen ska man dessutom recensera och analysera denna bok. Jag anser verkligen INTE att det är rimligt!!
Denna delkursen har varit alldeles för snabb med, så mycket arbete varje vecka att man inte hinner med något annat. Man måste verkligen råplugga. Bättre när vi hade seminarim varannan vecka eller så och inte varje fredag som nu.
Nåväl, jag har söndag och måndag på mig och större delen av morgondagen, så jag borde väl komma någonvart! Måste planera vad jag ska göra när!

Nu ska det iaf bli ett avsnitt av stylisterna innan jag ska lägga mig!

xoxo Sandra Falconstone

Onsdag kväll

Idag har jag varit flitig :) Pluggat en hel del och snart läst klart boken till på fredag. Fast ska nog läsa det sista imorgon.. Jag har även hunnit med ett pass spinning och därefter ett pass Afro. Är skönt trött nu och kommer nog kunna sova riktigt gott inatt!

Kollar på Efterlyst just nu, var precis om han gamla polischefen Göran Lindberg.. Urk! Helt sjukt att det tog så lång tid innan någon tog situationen seriöst och han blev åtalad..

Nu ska jag nog kolla lite på stylisterna innan jag lägger mig, ska upp och jobba imorgon bitti.

xoxo Sandra Falconstone

Pluggis

Sitter just nu och äter, glömde helt bort tiden och ska gå till gymmet om 25 minuter. Ska köra dubbelpass så måste äta lite ju..
Sitter och läder en bok om nämndemän som faktiskt är väldigt intressant, mycket mer lättläst än jag trodde med. Jag var rädd att inte hinna läsa den till på fredag men har redan läst halva på ca 2 timmar så borde hinna :P ska försöka läsa klart den ikv efter träningen!

xoxo Sandra Falconstone

London vs Paris

Sitter och kollar lite resor.. Skulle vilja åka till Paris, men det är ganska svårt att veta var man ska kolla. Till London är det rätt enkelt eftersom man känner till det rätt bra nu, men känner inte till Paris. Hade varit nice med Nice med så att säga..:P
Tänkte se om jag kan ta med min mammi på en liten mini-tripp i början av hösten. Tänkte först London, men Paris hade varit ett bra alternativ..

xoxo Sandra Falconstone

Utmattad

Hade sånn huvudvärk och var så trött innan, men det försvann efter ett pass på gymmet. Blev spinning idag, nice! Ännu bättre är det att det är vilodag imorgon, för kroppen, hjärnan får dock vara aktiv då jag har en massa pluggande!!

xoxo Sandra Falconstone

Le Week-End

Min dag började igår med maraton på gymmet, vilket innebar tre pass direkt efter varandra. Första passet blev spinning, därefter dansaerobics och slutligen spinning igen.

När jag kom hem åkte jag och mammi till Familia eftersom jag skulle till Change och köpa lite nya underkläder. Jag kan rekommendera ALLA kvinnor att besöka change. De hjälper en att prova ut BH-ar, vilket faktiskt är mycket svårare än man tror! BH-arna brukar ligga lite högre än H&M och liknande i prisklass, men bara för att de hjälper till att prova ut kanske inte betyder att man måste köpa, trots att det är deras ambition. Dessutom får alla medlemmar 20 % samt att de har massor av erbjudanden som gör att man hamnar i en normalprisklass trots allt!
Nu till exempel hade de ett erbjudande om du köpte ett set (BH+trosor) fick du ett set på köpet.

Tog en tur in på Gina Tricot med för jag skulle köpa leggings, men kom hem med ett par byxor istället. Ett par rosa haremaktiga chinos med skärp. Kom dock på när jag kom hem att jag inte har några linnen eller liknande som passar till, eftersom jag mest använder leggings..

På kvällen stack Beccx! Disa hade kommit dit med och vi tre hade en riktigt rolig utekväll. Känns egentligen inte som om det var så många roliga personer ute men vi hade riktigt skoj, eller jag hade iaf :P
Vi stack till Tempel och shakeade, vilket kändes en del efter all min träning igår på morgonen :P

Ikväll är det dags för ytterligare träning, nämligen Zumba!

xoxo Sandra Falconstone

Grey

Vad grått och trist väder det är idag!! Vill bara stanna i sängen och kolla på tv eller något, men så blir inte dagen idag. Har massor att göra!
Om ca en timme ska jag köra till skolan och sen direkt efter skolan ska jag iväg och jobba. Ska dock inte jobba till kvart över nio utan kommer hem 7, vilket är okej..

Imorgon är det massor av träning på schemat och på kvällen paaartey med beccx :D Känner mig öm i kroppen efter gårdagens träning, men det är väl så det ska vara :P

xoxo Sandra Falconstone

RSS 2.0