Springfeelings

Dagen idag ska jag dedikera till Socialtjänstlagarna.. Haha kommer nog INTE bli kul, men vad gör man inte. Ska se om jag hinner sola idag med, känner mig glad och vårig, trots att dagen är grå.
Can't wait tills våren kommit och just nu tänker jag på hur underbart det skulle vara med vår/sommar i London och jag läängtar tills vi ska dit!!

xoxo Sandra Falconstone

gulliver

Kom precis hem från bian. Såg Gullivers resor i 3D. Den var underhållande :) Nu ska jag läsa klart min bok om speciell förvaltningsrätt och sen blir det väl att sova, känns som om jag behöver det.. Har hållts vaken av mina tänder de senaste nätterna..

xoxo Sandra Falconstone

Latte

Jag dricker egentligen inte kaffe, men det är något väldigt charmigt med latte. Sitter just nu med en latte gjord på mammas nya espressomaskin. Ska ta till skolböckerna ett tag nu, måste läsa ut en bok och börja på en ny idag, blir sjukt mkt pluggande nu i några dagar.

Idag fyller Kim 20 :) Vi ska fira genom att gå på bio. Nästa lördag ska vi ha en liten fest för honom och alla som brukar va på min gästlista är såklart välkomna :D Tell me if your bringing friends :D



xoxo Sandra Falconstone

Kamera

Kom hem för ca en timme sedan. Jag och My var och lämnade mamma hos taktilmassören (vi hade lurat henne att hon skulle till farmor) och sedan begav vi oss till Hbg för att köpa pappas present till mami, en espressobryggare (ej kapslar). Jag passade även på att införskaffa en ny kamera, kostade 499 ist för 799 så kunde inte vänta längre :P Hade tänkt vänta till april någon gång, men kunde ju lika bra passa på nu, kommer antagligen inte hitta en billigare iaf..
Nu gör mina tänder inte såå ont, hittade bra smärtstillande hemma och har lyckats få i mig lite soppa nu :)

xoxo Sandra Falconstone

Chewy

Idag känns mina tänder ok om man bara biter ihop, men om man tuggar på ngt och detta ngt tuggas med vissa specifika tänder gör det ganska ont.. Och oturligt nog har vi bara bröd med massa hårda frön i hemma.. Ska snart vara på möte så hinner inte till affären, men ska förhoppningsvis få i mig hela mackan!

xoxo Sandra Falconstone

Pain

Just nu känns det som att min ena tand ska ramla ut, gör helt sjukt ont! Fast bara i en tand.. Hmm.. skummt men det blir väl bättre! Nu ska jag vänta på att mina smärtstillande ska hjälpa, borsta tänderna och sen ska jag sova. Får se om jag vaknar i helvetet imorgon eller om det är lugnt..

xoxo Sandra Falconstone

(Em)Braced

Så då var mina tänder fastgallrade.. Gör inte så ont men känns konstigt nu, känns att processen börjat.. Har legat och sovit de senaste timmarna, har varit febrig igår och idag. Hade kunnat sova hur mkt som helst känns det nu, känner mig konstig. Tror också att jag bara behöver äta lite, får se vad jag kan sätta tänderna i..
Kanske bort till Jessica sen :) Får se vad kvällen kan erbjuda (dock får jag ingenstans utan min mysdress idag!)

xoxo Sandra Falconstone

Brace(let)?

Om 8 timmar ska jag sätta i det dyraste (och fulaste) "smycke" jag någonsin haft.. Borde sova lite nu, men är egentligen inte så trött, eller jo det är jag, men ja..

Natti

xoxo Sandra Falconstone

Sunny Day

Nu ska jag ut och gå en runda, vaknade typ precis och det har varit riktigt skönt att sova länge. Idag är det pluggande som står på schemat och jag hoppas få gjort en hel del. Får se om det blir träning ikväll, ska på möte så har egentligen inte tid och har sjuk träningsvärk i ryggen, men får se :)

xoxo Sandra Falconstone

Kafferep

Nu har jag, my och frej precis haft kafferep :P Jag och My städade köket innan eftersom mamma fyller år imorgon (idag) sen gjorde vi chokladbollar och latte. Gjorde även äggmackor eftersom Frej var hungrig när han kom hit.
Träningen idag gick jättebra och nu är jag riktigt trött. Ska lägga lite patience och sen ska jag sova!

xoxo Sandra Falconstone

Time to work it!

Snart dags att bege sig till gymmet för en timmes styrketräning och en timmes spinning, egentligen känner jag mest för att gå och lägga mig.. Men man får inga snygga spiror av det inte!
Har kännt mig så trött den senaste tiden, fast jag har inte tränat ngt typ, kanske är det som är problemet?!

xoxo Sandra Falconstone

Love the Planet

Idag beställde jag hem en ny hudvårdsserie som jag tänkte prova. Det är faktiskt riktigt svårt att hitta en bra serie speciellt när man är ung och har känslig hy. De flesta till känslig hy är för mogen hy, vilket jag inte behöver riktigt än..

Serien kommer från Love the Planet och märket är ekologiskt och testar inte sina produkter på djur vilket gillas! Produkterna innehåller inga parabener, mineraloljor eller animaliska ingredienser, vilket är perfekt! Detta märket rekommenderas till vegetarianer och veganer. Ett extra plus är att märket är billigt!


(klicka på bilden för att komma till återförsäljare)

xoxo Sandra Falconstone

Svammlare

Gud vad jag är trött, fortfarande, och sjukt sugen på godis! Jag brukar bli det när jag är trött. Är nog bara för att man behöver energi. Får ta en grov macka eller ngt istället. Jobbet idag var helt ok, det var lugnt.
Sitter just nu och läser speciell förvaltningsrätt vilket är dryygt! Känns inte som att ngt går in i huvudet samtidigt som allt känns som om man redan visste det. Har 45 sidor kvar att läsa innan jag kan lägga mig, helst 64 men 45 är acceptabelt.. Nu måste jag bara få i mig lite näring, har ätit alldeles för dåligt idag!

xoxo Sandra Falconstone

Nightmares

Nu har jag precis vaknat, typ.. men hade det inte varit för att jag måste på jobb snart hade jag lätt kunnat sova längre! Är så himla trött idag. Hade helt sjuka drömmar inatt med, äckliga drömmar om en massa ormar och spindlar och sånt i mitt rum. Usch nej det gillade jag inte alls!

Nu ska jag göra vid mig och sticka iväg till jobb

xoxo Sandra Falconstone

Vildsvinssafari

Nu har jag precis kommit hem från en ovanlig lördagsaktivitet, nämligen vildsvinsspaning.. vad de nu än betyder :P Haha jag Jessica och Felicia begav oss, efter att jag sminkat Jessica ut på en liten roadtrip för att se om vi kunde hitta ngra vildsvin, vilket vi inte gjorde men såg massor med rådjur. Det trevligaste med hela turen var vår lilla picknick bestående av varm choklad och ostbågar :P Vi har kört runt i ca 2 ½ timme och det var faktiskt riktigt trevligt. Kört i skogar och på små smp landsvägar.

xoxo Sandra Falconstone

Onsdag

Vilket tråkigt väder det är ute idag :S Gick knappt att powerwalka på vissa ställen för det blåste sjukt mkt! Och nu har det börjat snäa med..
Idag ska jag in till Lund och lämna ett papper, onödigt! Men ska passa på att gå till biblioteket med och låna lite böcker hade jag tänkt.

I eftermiddag blir det träning men får se, känner mig fortfarande lite hängig..

xoxo Sandra Falconstone

Time for Celebration!

Nu är tentorna ÄNTLIGEN inlämnade!! Trodde faktiskt aldrig att jag skulle klara det, vilket jag iofs kanske inte heller gjort, men känns som att jag gjort uppgifterna i alla fall, så får vi se om det räcker!

xoxo Sandra Falconstone

time for SATC

Nu får pluggandet vara slut för idag! Ska krypa ner i sängen med Ben & Jerry ;) och kolla SATC.

xoxo Sandra Falconstone

Bluish purple smoke

Här kommer bilder på sminket från i lördags..





xoxo Sandra Falconstone

Ångest!

Sitter just nu och pluggar, vilket jag har gjort hela dagen.. Har verkligen fastnat nu bara. Är snart klar med den ena delen av tentan men vet inte alls vad jag ska skriva. Ska göra klart andra delen imorgon och jag har aldrig någonsin haft sån tentaångest som jag har nu!!

xoxo Sandra Falconstone

Soleil

Idag har jag varit på gymmet. Först blev det ett pass spinning och sen lite styrketräning så är rätt trött nu faktiskt! Ska plugga lite. Har lite kvar att läsa i mina böcker och sen har jag min hemtenta. Har läst igenom den och känner just nu att det inte kommer gå bra. Tiden känns bra men den juridiska delen känns näst intill omöjlig! Jag vet att det måste finnas ett kryphål men jag kan inte hitta det, inte än iaf då måste lusläsa några lagar och förarbeten... Inte det roligaste kanske..

xoxo Sandra Falconstone

Bubbely blue

Idag ville min syster fixa sin utväxt och jag sa okej, om jag får sminka dig! Jag måste ta till sådana saker för att få använda henne som modell. Iaf så blev det en riktigt blå sminkning som jag gillade riktigt mkt. Brukar alltid ha sotningar på henne men blev mkt färg idag! Och det gillas. Tvingade henne att ha rosa läppar och rouge med, ngt hon inte gillar för hon tycker det e för tjejigt..



              

xoxo Sandra Falconstone

Swinsuit

Här kommer ännu en skapelse från www.phaxswimwear.se som jag vill ha i sommar :)



xoxo Sandra Falconstone

Hoppas folk lär sig ngt!!

Nu har jag precis kommit hem från gymmet, blev först ett pass styrka och sen ett pass spinning. Det finns två saker jag absolut inte förstår på gymmet... Det första är varför alla killar måste lukta tre dagar gammal svett. Jag menar det finns deodoranter till killar med! Många säger att de ska lukta svett på gym men det tycker inte jag. Däremot ska man svettas på gym. Dock så luktar ny svett ingenting! Gammal svett stinker så när de kommer en riktigt lökig kille förbi er så kan man veta att han inte duschat på ett tag! Det som luktar i svetten är bakteriernas avföring och denna process tar ett tag.
Den andra saken jag inte förstår är hur folk efter ett riktigt svettigt pass kan ta på sig sina vanliga kläder och gå hem utan att duscha! Jag själv duschar ofta hemma men jag tar inte på mig ett par jeans när jag är klar utan ett träningsställ, och har jag redan det på mig slänger jag bara på min jacka och går hem.

xoxo Sandra Falconstone

Bikini

Idag trillade nya Chic ner i brevlådan och däri hittade jag en annons som jag gillade! Nämligen en hemsida med badkläder i stil med Victora Secret! Priserna är lite högre men vilka bikinisar :L
Om man vill beställa från VS måste man beställa från USA (behövde iaf de tidigare) och då måste man tulla på det. Prisklasserna är ungefär de samma med.

www.phaxswimwear.se ska du kolla in om du vill ha finfina badkläder i sommar!

Vad sägs om den här underbara skapelsen?!



xoxo Sandra Falconstone

Kill me!

Idag har varit en värdelös dag. Inte gjort något vettigt alls! Och jag har massor att göra!!

Började med att jag inte kunde sova alls inatt eftersom det kändes som om mitt rum skulle blåsa iväg. Sen måste jag upp tidigt eftersom jag skulle ta tåget till Malmö och gå till tandläkaren, slutade med att jag körde dit och hade eg kunnat sova ytterligare en timme.
Hos tandläkaren satte jag dit första plattan på min tandställning, vi måste kolla så jag inte är allergisk..
Jag och kim åt sedan på jensens innan vi körde hemåt där jag gick och lade mig. Hade sådan huvudvärk! Nu har vi precis kollat film och jag tror jag ska lägga mig, vet att jag borde läsa men mitt huvud är för trött idag. Får sova ordentligt inatt så jag kan fixa morgondagen bättre! Har minst 8 h läsande framför mig imorgon, samt en recension och tre timmars träning. Låter lagom..

xoxo Sandra Falconstone

Lovefilm

Äntligen har jag läst klart min bok om avtal. Det måste vara den absolut drygaste boken jag någonsin läst! Och jag kommer inte ihåg ett skit. Trots att boken endast är drygt 100 sidor tog det evigheter att läsa den och det var så mycket information att man aldrig kan hålla det i huvudet!!

Vilade lite innan idag så är inte så trött nu, konstigt för innan hade jag kunnat sova hur länge som helst.
Jag har ägnat en liten stund nu att gå igenom min filmlista på Lovefilm. Den behövdes uppdatgeras lite.

xoxo Sandra Falconstone

Make me up

Idag har jag sovit läänge :) Det var skönt!
Igårkväll var jag och Jessica ju hemma hos Ebba, vilket var väldigt trevligt :) Har egentligen inte så mycket att skriva idag men tänkte lägga ut en bild på sminket från igår.. Man börjar se lite längd på mina ögonfransar nu :) Tyvärr ser man dock inte själva sminkningen så bra och detta var den bästa bilden jag hade :S Iaf så har jag använt olika blåa nyanser från 120-paletten samt pollution och muffin från MUS. Jag använde tejp för att få skarpa kanter på sminket som jag sedan tonade ut en aning, men ändå så att det blev en skarp kant.





xoxo Sandra Falconstone

Lördag

Idag har jag redan hunnit med en powerwalk och ett pass spinning, dock tror jag powerwalken var tuffare än spinningen, blåste jättemkt och musiken på spinningen höll jag på att somna till, übertrist!! Trodde det var meningen att man skulle vakna till av träningen..
Jag tycker lite synd om min bror idag med, han var med på powerwalken och så skippade han träningen. Tänkte på vägen till spinningen att han kanske började bli sjuk men han sa inte att han inte mådde bra, bara att han inte pallade träna så jag kanske sa ett och annat om hans svaga hjärna och att han e sjukt lat :S När jag kom hem låg han och sov vilket han aldrig gör om han inte är sjuk. Är han uppe så är han!
Så får va lite snäll mot honom sen, han ska få ockupera mitt rum och spela på sitt nya PSP 3.

Idag ska jag och Jessica till Ebba :) Jag känner mig väldigt motiverad inför mitt smink, men känner att det trots det kommer bli en sotning, antagligen en riktigt svart en, men hade egenltigen tänk färg..

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det pluggande och så kommer danskarna hit och ska friseras lite.

xoxo Sandra Falconstone

Fredag

Idag har jag fått gjort en hel del faktiskt. Fick ordnat en läkartid till allergiutredning 1 mars.. helt sjukt att man måste vänta så länge..
Jag och Kim körde även till Hbg till biblioteket där jag skulle låna en bok och sen bar det av till Väla. Vi skulle kolla på träningskläder men vi kom hem med ett hemmabiosystem och ett PSP 3.. Haha lite skillnad. Men man får börja köpa upp de dyrare sakerna till lägenheten nu ju :P
Tog evigheter att koppla in, sätta på plats och få i ordning allt. Vet fortf inte om det funkar som det ska, inte lärt mig allt än..

Nu ska jag plugga lite, sen ska jag nog faktistk gå och lägga mig är riktgit trött nu. Men var ju dödligt trött redan imorse när jag gick upp, har ju som sagt inte varit den bästa natten :P

xoxo Sandra Falconstone

Scary night

Idag är jag sjukt trött, spenderade igårkväll på akuten pga allergi, antagligen mot fisk. Men vi får se, har en utredning 1 mars och tills dess blir det ingen fisk! Var faktiskt lite läskigt jag har aldrig haft ngn sådan reaktion som jag fick igår, trots att jag har andra allergier.. vaknade flera ggr inatt med av att jag var helt genomsvettig, kanske en biverkning för de e inte heller ngt jag brukar göra, och absolut inte flera ggr på en natt.

xoxo Sandra Falconstone

RSS 2.0