Blue jeans

Inatt har jag sovit mycket, nästan 12 timmar! JAg somnade vid 10-tiden eller mer exakt svimmade jag nog :P hahha det gick så snabbt. Men nu har jag nästan precis vaknat och jag försöker komma på vad man ska ha för kläder idag. Jag tänkte använda mina nya blåa "jeans" som jag köpte på Gina Tricot, men vet inte vad jag ska ha till. Oftast när jag bestämmer vad jag ska ha på går jag efter mitt smink, jag sminkar mig som jag känner för och sen tar jag en titt i min garderob och försöker hitta något som passar till! Nu när jag gör tvärtom förstörs min inspiration haha!

 

xoxo Sandra Falconstone

Bank

Nu har jag precis kommit hem efter en tur runt halva skåne. Skulle till banken och växla pengar eftersom jag ska till London om en vecka, men när jag kom dit hade dem stängt.. Så jag får åka dit på tisdag istället, vilket jag tror inte funkar trots allt eftersom jag börjar jobba kl 13.00 och banken öppnar nog inte förrän 12.00. Min bank har precis gått ihop med en annan bank och bankerna finns nu över hela skåne, MEN det går inte att växla pengar på någon av dem nästan! Man kan undra va dem håller på med. Jag nixar Forex eftersom min bank har en mycket bättre kurs!

Har också varit på ett ställe och lämnat mitt CV och förhoppningsvis kommer jag få ett litet extrajobb till i höst :)

xoxo Sandra Falconstone

Hemma-minx

Förra gången jag var i London köpte jag med mig hem lite grejer till mina naglar från Primark. Nämligen så att man kan minxa själv hemma. Hade dock glömt bort det och hittade det idag och tänkte att jag måste prova och se hur det blir. Mina naglar är verkligen ett helvete just nu eftersom jag måste tvätta händerna konstant på jobb. Men detta trollar "minxen" bort :) Förutom längden då såklart..



Jag ska hamstra sånt här nu när jag åker till London igen!

xoxo Sandra Falconstone

Höstinköp

Beställde precis hem en höst/vinterjacka. Jag har bara en vinterjacka (som jag gillar) och den passar bäst när graderna går under nollan. Har ingen som passar bra mitt i mellan årstiderna och denna var dessutom på rea och riktigt söt så jag var tvungen att köpa den :)



xoxo Sandra Falconstone

Goodbye, Hello

Kom nyligen hem från Malmö. Ebba hade avskedsfest och sen blev det en tur till Hipp. Det var riktigt trevligt faktiskt, lite tråkigt att Ebba skall lämna oss men hon kommer ju snart tillbaka :) Dessutom ska ju jag och hälsa på henne!
Har bokat biljetten nu och den 4-15/11 kommer jag vara på resande fot (åker hem den 14/11 men det tar lite tid att flyga och man måste plussa på 9 timmar så kommer inte hem förrän på kvällen den 15e)

xoxo Sandra Falconstone

Taxes

Sitter och snabbkollar flyg till LA i november och hittade ett riktigt bra, ,men ska inte boka riktigt än. Helt sjukt bara hur mkt skatten är! 50% är helt sjuk summa att betala i skatt!

xoxo Sandra Falconstone

Heverly Bills

Nu har jag precis kollat klart på säsong 1 av Beverly Hills, det var längesedan jag kollade på den serien. Säsong 1 är den absolut bästa! Det går egentligen bara nerför sen, allt blir så komplicerat och man känner sig nästan lite trängd. Haha eller det är kanske bara jag. Brenda som är en av huvudpersonerna blir iaf hemsk! Hon borde vara som hon är i säsong 1 hela tiden tycker jag!

Nu ska jag lägga mig i sängen med Make up Stores magazine och gå igenom lookerna till imorgon :) sen kanske jag hinner ett kapitel i min Harry Potterbok?!

xoxo Sandra Falconstone


Working weekend

Wohoo min feber är äntligen på väg ner och det var i grevens tid! Jag har en lång helg framför mig med massor av jobb.
Imorgon börjar dagen med jobb hemma i Svalle. På eftermiddagen blir det en tur till Köpenhamn och Fields där jag jobbar kvällen. Det ska vara ett jättestort evenemang med Make up Store på Fields imorgon och jag hoppas kunna se några kända ansikten :) Eventet börjar kl 18.00 tror jag.



Resten av helgen blir också fylld av jobb och på lördagkväll är det en avskedsfest för Ebba som ska åka iväg till USA en termin och lämna oss andra i kylan :)

xoxo Sandra Falconstone

Hot leopard

Här kommer bilder på mitt smink från i måndags. Har tagit lite tid att lägga upp bilderna men skyller på att jag är sjuk och inte orkat engagera mig i något.

  

Jag har använt MUS M/S Bronze över hela locket och i globen, leopardfläckarna har jag gjort med cake eye liner black och i prickarna har jag duttat MUS E/D Hot. En enkel och rolig sminkning!

xoxo Sandra Falconstone

Sickling

Sitter hemma och tycker synd om mig själv idag. Har fått ngn jobbig halsinfektion och har feber och allt skit som tillhör. Sitter och sträckkollar Ugly Betty och dricker te.
Igår fick jag hem min franska verision av Harry Potter och den vises sten, och jag måste säga att den inte är så svårläst som jag trodde den skulle vara :)

xoxo Sandra Falconstone

Maria Montazami

Idag vaknade jag tidigt och var riktigt död. Hade velat stanna hemma och sova hela dagen. Dock kom jag till jobb. Slutade vid 2-tiden och då gick jag hem och gjorde mig iordning. Jag Beckie och Jessie skulle nämligen till Hbg för att gå på Maria Montazamis vernissage på Grand Hotel. Det var trevligt med en liten utflykt såhär en måndag.
Vi träffade Maria själv och hela hennes familj var där med henne :) Kommer lite bilder sen när jag fått dem.

xoxo Sandra Falconstone

Meso

Precis kommit hem från Hbg. Fikade på Meso med Beckie, Jessie och Felicia. Det var riktigt trevligt :) Lämnade Beckies födelsedagspresenter till henne med :) Har inga bilder eftersom jag glömde min kamera, men Beckie, du kan väl ta och "whatsappa" bilderna du tog till mig ;)

xoxo Sandra Falconstone

Möhippa

Igår var jag med på Karins möhippa, som var riktigt trevlig! Vi började hemma hos Ebba och Karins föräldrar i Malmö där jag och Ebba lagade till maten som Ebba förberett. Jag satte upp ett sminkbord där folk sedan kunde bli sminkade och deltagarna började droppa in efter 12-tiden.
När Karin kom in verkade hon ganska överraskad :) Vi startade med en Tacoslunch och sen blev det lite lekar och sminkningar. Efter hemmastunden begav vi oss i taxi till Lazerdome och körde trekamp. Det lag jag var i kom etta och jag fick en silvermedalj för mina hårt förvärvade poäng ;)
Efter trekampen blev det en god fondue-middag på Elysee innan kvällen avrundades och det var dags att åka hem.


En svettig bild på mig, Karin och Ebba.

xoxo Sandra Falconstone

Hemmakväll

Idag har varit en ganska produktiv dag, började med gym vid 11-tiden. Sen blev det lite friserande och efter det så blev det en shoppingtur till Malmö. Dock fick jag fruktansvärd huvudvärk och när vi kom hem var det rakt i säng för att sova bort det.
Vid sjutiden ringde Emil och sa att vi kunde komma hem till honom och äta pizza så det gjorde vi, första middagen i hans nya lägenhet.
Nu ikväll kollade jag och Kim på Harry Potter och den vises sten. Vi ska ju på premiären av Harry Potter och Dödsrelikerna, del 2 så vi passar på att kolla de tidigare filmerna nu innan.

Imorgon är det dags för möhippa, så ska upp tidigt för att packa ihop lite grejer jag ska ha med. Ska till Malmö och hitta på lite roligheter!

xoxo Sandra Falconstone

Roadkill

Jag känner mig som roadkill just nu! Vilket dag på jobbet! JAg tror att det nån gång kommer ta kål på mig :P

xoxo Sandra Falconstone

RSS 2.0