Worked out

Det blev ett pass på gymmet trots allt, och utöver det blev det en kort promenad efteråt tillsammans med min mammi. Nu väntar duschen och därefter blir det att sova. Ska upp tidigt imorogn så att jag hinner till Malmö till kl 9.

xoxo Sandra Falconstone

Hemma

Nu har jag kommit hem från jobbet. Skulle egentligen till gymmet, men känner inte alls för att gå dit :( Jag måste bli mkt bättre på det här! Blir nog en liten promenad, måste ändå och köpa nässpray till min stackars näsa som är väldigt täppt!

xoxo Sandra Falconstone

Neutral

Idag blev det en väldigt basic sminkning, det är ju trots allt måndag. Dessutom ska jag till gymmet nästan direkt efter jobb hade jag tänkt så då vill man inte ha för mycket smink på sig ju.
Blev en ljus pärlemorshimrande skugga över hela locket och en brun i globen. Till detta en eyeliner och mascara endast på övre fransraden. Dock syns inte färgerna så bra på min kamera. Min mobil är egentligen så mycket bättre att fotta med, men bilderna är mkt jobbigare att lägga över..




xoxo Sandra Falconstone

Skval

Den senaste tiden har jag varit riktigt trött. Förstår inte varför. Jag antar att det går över men just nu vill jag bara sova, sova och ligga i sängen och kolla på film. Det är vad jag känner för :P haha
Idag ska jag jobba, inte så många timmar så de e väl helt ok, men hade varit nice med en ledig dag. Dock e jag ju ledig hela helgen så det kommer bli skönt!

xoxo Sandra Falconstone

MMJ Shades

Just nu befinner sig mina nya solglasögon någonstans mellan Tyskland och Sverige. Beställde dessa finingar från Marc by Marc Jacobs (vad annars) i torsdags och läängtar tills de kommer till min dörr.



(bild från shopbop där jag beställt glasögonen)

xoxo Sandra Falconstone

Förkylt

Jag förstår inte varför man alltid ska bli sjuk och sånt när man ska göra saker. Hade planerat träning idag efter jobb men blir nog inget eftersom min förkylning vägrar ge sig! Den blir nästan bara värre. Trodde annars förkylningar brukade lägga sig efter en vecka eller så, inte bli värre iaf.
Men jag antar att det går så när m,an jobbar vid folk..

xoxo Sandra Falconstone

Fab day

Idag har varit en helt fabulous dag! Började med att Jessie färgade mitt hår, som hade blivit lite dassigt och fått en del utväxt. Min lilla trainee är riktigt duktig och mitt hår blev jättebra. När vi var klara kom Danijel till Jessie och vi satt och pratade en del.
På kvällen åkte vi in till Landskrona och åt på Rhodos pizzeria och sen bar det av hem mot Jessie igen där vi kollade Mrs. Doubtfire. Den filmen är riktigt rolig!

Dagen har varit riktigt avslappnande men det har ändå hänt något. Det känns som att det varit en riktigt bra dag. Känns dock också som att jag kan behöva en tur till gymmet imorgon :P
Ska se om jag kan fixa bilder på mitt

xoxo Sandra Falconstone

Pimplin'

Ikväll har jag suttit hemma hos Jessica och pimplat vin och pratat lite. Det var väldigt trevligt :) Skönt att göra något utan att göra något, om ni vet vad jag menar ;).
Idag fick jag hem mina nya skor och I love them! Inga direkt sommarskor men de kommer slitas bra i höst!
Nu ska jag kolla ett avsnitt Ugly betty och sen blir det sängen för mig!

xoxo Sandra Falconstone

Love at first sight

Nu är jag helt död efter en lång dag med jobb och träning.. I did it! Jag gick till gymmet och ansträngde mig så mkt att jag fick migrän! Gjorde dock inte hela passet och funderar på att gå dit imorgon igen när min bror och nästkusin ska dit och träna.  Jag känner att jag måste komma lite i form nu, en gång för alla. Jag säger alltid det, men nån gång ska det ju hända!

Dessa finingar klickade jag hem idag. Egentligen hatar jag att handla när jag känner att jag inte har några pengar och jag har mycket jag vill spara till just nu, så borde ta det lite lugnt med shoppandet. Men det är som  en drog, jag klarar mig int eutan och när jag såg dessa kände jag att det var kärlek vid försa ögonkastet!


xoxo Sandra Falconstone

Broken promise

Jag är ganska dum mot mig själv :P haha. Jag lovade mig själv att gå till gymmet idag, men det blev inget av det. Istället låg jag hemma och sov. Behövde väl antagligen det, men ja jag måste pull it together nu!

xoxo Sandra Falconstone

Ugly Betty

Nu har jag precis kommit hem från jobb. Blev en ganska ok dag idag trots att jag knappt sovit. Nu ska jag ta det lugnt i en timme eller så, titta på ett avsnitt Ugly Betty som jag börjat kolla på, passar mig bra nu när jag jobbar en del inom "modebranschen" och har tandställning :) tihi..

Efter det blir det en sen lunch och sen bär det iväg till gymmet. Orkar verkligen inte egentligen men det är bara att göra det!!

xoxo Sandra Falconstone

GG

Kollade precis klart Gossip Girls sista avsnitt på säsong 4. Det har inte visats i Sverige än, men jag kunde inte hålla mig! Och jag kan säga att jag spänt kommer vänta till nästa säsong. Hatar verkligen öppna slut!

xoxo Sandra Falconstone

Novell..

Igår var en speciell dag, och inte på ett positivt sätt. Dagen började ganska tidigt med lite pluggande och så innan jag skulle iväg på jobb.
Min mamma höll på att förbereda inför studenten och kokade lax som vi skulle ha. Jag satt i köket och det hela slutade med ett allergiutbrott. Jag fick fullt med utslag och svullnade på huden och i halsen. Som tur var hade jag fått mediciner som jag tog med en gång jag började känna av besvären och det blev inte något "allvarligt" av det hela. Jag var tvungen att tvätta av hela mig ifall jag råkat få ngn fisk på mig och jag hade dessutom riktigt brottom till jobb.
När jag var på jobb började jag känna mig hängig, trött och allmänt konstig, dock bättre i halsen och med utslagen. Det slutade med att jag fick gå hem och sticka iväg till läkare och jag ska nu på någon ytterligare utredning och antagligen få någon adrenalinspruta att ha med mig.

Trots att jag var ofantligt trött sov jag inte mer än 1 timme inatt och efter en heldags jobb är jag nu måttligt pigg. Har dessutom precis avslutat min hemtenta som jag antagligen kommer få göra om. Hade en uppgift kvar som jag skulle göra igår, men på grund av allt gick det inte så. Jag känner just nu att jag inte kunde bidra med så mycket och jag lämnade in den ofärdig. Vilket är synd för det började verkligen bra!

Imorgon blir det upp tidigt, min systers student och jag har massor att hjälpa till med! Skall köra hemifrån kl 7 imorgon så att hon kan va i Hbg innan 8.. Gäääsp!!

xoxo Sandra Falconstone

Marc Jacobs Hobo

Idag kom Jessica och lämnade min nya väska :) En Marc by Marc Jacobs Hillier Hobo. Marcus hade fått fel sort när han beställde en till henne och jag inhandlade den felaktiga. Hade egentligen tänkt vänta innan jag köpte en MJ väska men kunde ju lika bra passa på nu ju!



xoxo Sandra Falconstone

Make Up

Nu har Jessica nästan precis lämnat mitt hem efter en celebratory drink. Blev någon ny som hette "Ocean ngt.." men vi kallar den marsipandrinken :P Helt ok men lite stark.. kommer nog inte testa den fler gånger haha :P

Det gick bra i DK och jag hoppas jag kan få en del jobb där, ganska svårt att veta hur mkt det blir. Chefen skulle iväg i två veckor på semester och skulle höra av sig därefter. Vi var fler som var där och provade men jag hoppas att jag får en fördel och får mer tider eftersom jag redan kan allt om Make Up Stores produkter och så..
Ska ringa ett samtal på måndag med som kan förgylla min sommar ännu mer om jag har tur..

Fick tyvärr ingen bild på mitt smink vilket var synd för det var riktigt somrigt och fint. Jag vill bo i en sminkaffär!! Fast man kan säga att jag nästan gör det redan :P En sminkstudio iaf!

xoxo Sandra Falconstone

DK

Just nu sitter jag och äter lite.. Ska snart sminka basen och fixa mitt hår. Sen bär det iväg till DK där jag ska jobba ikväll :) Kommer att sminka ögonen där så vet inte riktigt hur det kommer bli än :P Vet inte vilket tema det kommer att vara ikväll så..
En pina idag är bara att jag måste ha svarta kläder, i det här vädret.. Kommer ju iofs vara inomhus men känns som att jag kommer vara genomsvettig när jag kommer dit!

När jag kommer hem väntar förhoppningsvis en celebratory drink i casa Falconstone med Jessica :)

xoxo Sandra Falconstone

Freitag

Idag blir det jobb 14.00-21.15, vilket på ett sätt känns lite jobbigt eftersom vädret är så fint. Men å andra sidan vill jag bara att denna dagen ska gå så det kan bli imorgon :) Imorgon ska jag ju nämnligen till Danmark och jobba :) Det ska bli spännande. Har varit med på sådana här clubkvällar innan, men känns helt annorlunda nu när de e på "allvar" haha.
Imorgon är en riktigt spännande dag med för jag kommer förhoppningsvis få veta lite mer om hur min sommar kommer se ut, jag hoppas att det blir mkt DK men vi får se vad de har att erbjuda..

xoxo Sandra Falconstone

Stressig natt

Idag var jag iofs uppe senare än igår men känns som om det är mkt tidigare. JAg har inte alls sovit så bra inatt.. Drömde att vi va på flygplatsen och skulle till London (som vanligt) men jag hade glömt mitt pass, så var tvungen att fixa ett tillfälligt pass och hon kvinnan tog evigheter på sig. Hade nationellt id kort vilket man kan resa till de flesta europeiska länder med men inte UK. Det var jobbigt. Vaknade dessutom hela tiden stressad av att jag försovit mig, vilket jag inte hade..

Idag ska jag till Ängelholm och fixa Ebbas kusin till balen :) Trodde att balen var imorgon så det blev lite panik när jag fick veta att det var idag, eftersom jag även ska jobba idag. Skulle jobba 11-21.15 men min chef som är så otroligt snäll (trots att han får stå ut med mycket :P) fixade så jag kunde börja senare. Det blir dock en lång dag iaf, men på den ljusa sidan blev jag ju helt plötsligt ledig imorgon! :D

xoxo Sandra Falconstone

RSS 2.0