Gym-snygg

Jag tränar ju en hel del och på gymmet kan man inte komma fullt spacklad, eller man kan väl men det är inte att rekommendera! Smink smälter i värme och försvinner.
När jag är i gymmet försöker jag att inte ha något smink på mig alls, men man vill ju ändå se lite fräsch ut.

På gymmet kan man se fab ut trots att man inte har en massa smink! Det jag försöker jobba med är:

1. Min hy - Jag försöker hålla min hy felfri och fräscht solbrun. Jag är noga med hudvård och brukar använda BUS för att få en fin diskret bränna. Att sola för mycket är ju inte bra för huden!
Har man hudproblem kan det vara lockande att smeta på massor av produkter, men sanningen är att huden behöver vila och när man tränar öppnas porerna. Vill man få en bättre hy är det bäst att inte ha en massa "smuts" som kan tränga in i porerna under träningen. Det bästa om man har långvariga problem är att go natural och eventuellt söka hjälp hos en hudläkare.

2. Fransar & Bryn - Att hålla brynen trimmade är ett bra sätt att se fräsch ut! Att hålla formen ren och öppna upp ögat genom att plocka brynen är ett bra sätt att känna sig finare. Har man väldigt ljusa bryn kan man färga dem, precis vad jag föreslår att man gör med ögonfransarna.
Genom att färga ögonfransarna blir det nästan som att man har mascara på sig. Jag själv har mörka ögonfransar men färgar ändå, eftersom mina franstoppar har en tendens att blekna.
Nu när jag använder Neulash blir mina fransar helt fab!!

3. Ev. Makeup - Om man tvunget känner att man måste ha smink föreslår jag att man håller sig till rena mineralsminkprodukter eller liknande. Då menar jag helt rena! Utan parabener, mineraloljor och allt annat dåligt man kan hitta i många produkter.
Om jag känner mig lite trött och hängig brukar jag använda mig av en lätt concealer runt ögonen och eventuellt ett rouge på kinderna för att få lite fin rosighet. Vanilj-/gulaktig penna på nedre tårkanalen gör blicken fräsch!

4. Frisyren - Gör något med ditt hår! Sätt upp håret i en roligare tofs eller liknande, var dock sparsam med spray och liknande. När man svettas och blir varm rinner hårsprayen med svettet och kan hamna i ögonen och liknande. Dock finns det så mycket man kan göra med håret, som är mycket roligare än bara en vanlig hästsvans. Man kan lägga till flätor, man kan göra knutar osv,det är bara fantasin som sätter gränser :P

5. Kläder - Köp gymkläder som du trivs bra i och som du ser bra ut i. Jag brukade alltid gå till gymmet i stora oversize träningsbyxor och en reklam t-shirt. Det försöker jag undvika nu då man bara ser stor och sunkig ut. Jag gjorde det i alla fall. Nu satsar jag på byxor och tröjor som passar min kroppsform och kramar om mig på bästa sätt. Eftersom jag inte är pinnsmal och känner mig lite selfconcious ang min vikt kändes det jobbigt i början. Men jag ser mycket bättre ut i dessa kläder och mycket mindre ut med! Jag förespråkar absolut inte att man skall vara anorektisk utan förespråkar en atletisk snygg kropp med lagom av allt!

xoxo Sandra Falconstone

Dress me up

JAg och Ebba va på Nova i tisdags. Då pratade vi om att jag knappt har några kläder, jag köper typ bara klänningar och borde börja köpa annat med, eftersom det inte finns många ställen/gånger i sverige man kan ha klänning utan att folk tycker man är konstig.. Men men jag har nu köpt en klänning till..
Jag kunde bara inte låta bli :) Hade kollat länge på klänningen, var helt besatt av den innan men den kostade ca 850 SEK nu var den på rea och kostade bara 220 istället, så jag var ju tvungen att köpa den!

Hittade en bild!! :) Så här kommer den!



xoxo Sandra Falconstone

Playsuit

Den här vill jag ha till Beach-kvällarna 2011



xoxo Sandra Falconstone

Solbrun

Idag fick jag hem mina solbrun-tabletter från TopFormula. Ska testa dessa nu och se om ma blir nått brunare..


Idag fick jag också veta att det skickats en remiss till hudläkare så snart ska jag förhoppningsvis få ordning på min hy :)

xoxo Sandra Falconstone

Oh sunny day

Nu har jag precis ätit frukost.. hah ajag vet de e sent!! Men tog en promenad med beckie innan frukosten. Var riktigt nice :) Fint väder ute, så man blir glad. Nu ska jag städa mitt rum, fixa lite bokföring och sen ska jag bara ta det lugnt och försöka tänka bort min smärta i tänderna..

xoxo Sandra Falconstone

Happy day

Satt och tänkte på en sak nu när jag ska lägga mig.. Man borde göra ett "Glad-album" Ett fotoalbum eller liknande som man kan titta i och bli glad. Dags att börja samla ihop lite material och sen kanske få experthjälp av scrapbookaren Beccx?! Låter som en bra ide tycker jag :)

xoxo Sandra Falconstone

Pengar på papper

Så då har jag precis beställt två böcker till skolan à totalt ca 700 kr. Tycker de e för mkt! 200 kr för bok är var min smärtgräns går :P Köpte ju precis lagboken med, och den är inte så billig!! Dock sparade jag ju in pengar på förra delkursen.. Köpte inte en bok, förutom lagboken då..

xoxo Sandra Falconstone

B&J

Blir nog inget aktivt för mig idag.. Känner mest för att ligga i min säng och sova eller kolla på tv.. Lite Ben & Jerry glass skulle passa bra med!! Raka motsatsen till träningen!

xoxo Sandra Falconstone

Sunny Zumba

Sitter och överväger ett pass Zumba ikväll och kanske en tur till solariet?! Jag behöver piggas upp lite :)

xoxo Sandra Falconstone

Love the Planet - review



Nu har jag använt Love the planet i en månad och jag måste säga att jag verkligen gillar produkterna! Rengöringen är en mjölk, vilket jag itne brukar gilla men denna är underbar. Den innehåller Tea tree oil, vilket lämnar en fräsch känsla och man känner sig ren. Tea tree oil brukar användas till fet hy, men denna rengöringen är anpassad till torr och känslig hy, vilket jag har och min hud känns återfuktad redan innan jag använder fukt över huud taget!

Fuktighetskrämen är riktigt bra med och min hud håller sig återfuktad och jag slipper torra partier.

Ögonkrämen är min favorit! Jag har svårt att hitta ngn bra ögonkräm och mina ögon brukar vara svullna, men denna krämen stramar upp ordentligt och jag har inte haft en enda torr fläck sedan jag började använda den. Det bästa är dock priset; 65 SEK

xoxo Sandra Falconstone

Friis my shoes

Idag har jag beställt de rosa pumpsen från Friis & Company :) Hoppas nu bara att storleken är bra! Så svårt att veta när man inte provar innan, speciellt om man ligger mellan två olika storlekar..



xoxo Sandra Falconstone

Neulash

Jag är sjukligt trött just nu.. Jobbat hela dagen typ och ska upp och jobba igen imorgon bitti.. Trött på att jobba haha men kommer bli glad när jag får pengarna dock.. Är helt tom i skallen.. Försökte ta bilder av mitt smink innan idag, men fattar fortfarande inte min kamera, kan va för att jag inte använt den. Typ alla bilder går åt blått. Jag vill ha dem varmare. Jag ser ut ssom ett lik annars ju!

Här kommer en bild på dagens smink iaf.. En grå sotning med skimmer. Här kan man se resultatet av neulash! Denna produkt kan jag verkligen rekommendera till alla, mina ögonfransar har blivit helt fab! Och bilden gör dem inte ens rättvisa



xoxo Sandra Falconstone

Panik

Nu har jag "relaxat" i två dagar, eller egentligen bara en, eftersom jag jobbade idag.. Jag är inte bra på att relaxa. Jag får panik och tänker att jag missat hur mycket som helst om jag inte gör något produktivt en dag. Jag behöver listor med, så jag kommer ihåg allt jag ska göra. Jag har inte haft ngn lista hela denna veckan så jag kan mycket väl ha missat ngt! Vilket jag vet att jag har. Så nu blir det att skriva en lista, göra iordning saker som måste färdigställas sen blir det lite gossip girl innan jag ska lägga mig. Imorgon blir det jobb igen..

xoxo Sandra Falconstone

Saa de..

Jag lyssnade precis på Eric Saades låt för första gången och jag måste fråga vad i hela fridens namn tänkte dem?! Koreografin var ju bra och hade passat alldeles utmärkt till en annan låt, en låt som inte låter som ett High School Musical soundtrack..

xoxo Sandra Falconstone

Law

Idag har min dag fyllts av rättegångar, pluggande och godisätande.. Hmm.. vet inte om de e en bra eller dålig dag haha.. Har tenta imorgon men jag får vänta till omtentan eftersom jag inte har någon lagbok innehållande OSL :S Den kommer imorgon med posten gaah!

xoxo Sandra Falconstone

I'm blue

Den här klänningen får gärna flytta in i min garderob!



xoxo Sandra Falconstone

Tråkdag

Idag blir antagligen en riktigt tråkig "stanna hemma och plugga" dag.. Har ju tenta på tisdag. Men idag känner jag inte för att plugga, jag vill ut, jag vill sminka, jag vill göra allt annat som jag inte borde göra!!
Nåväl, ska nog hoppa in i duschen nu och sen slå mig ner med böckerna..

xoxo Sandra Falconstone

Coatie

Är den här underbar eller vad?!

Alice Trench SEK 649, Kling - NELLY.COM 

xoxo Sandra Falconstone

Partey

Idag pratade jag och jessie lite om party-resor och planerar att eventuellt åka en sista-minuten eller ngt i slutet av juli början av augusit. Någon som är på?! Vi är snart för gamla for this shit u know!!

xoxo Sandra Falconstone

Pinkie

Hittade ännu ett par rosa skor som jag inte sagt nej till. Jag är i en rosa period nu :) Vill ha vår och sommar, och pasteller!!


xoxo Sandra Falconstone

Hittin' the gym

Nu bär det snart av till gymmet och ett spinningpass. Ett tag sedan jag tränade nu, bara varit ute på promenader.. Ikväll när jag kommer hem ska jag en tur till jessie och fixa hennes ögonfransar inför Thailand :) Jag vill också åka iväg till en solig och varm plats, här må vara soligt just nu men det är verkligen inte varmt och så blåser det helt mkt.

xoxo Sandra Falconstone


Pink - the colour of passion

Är inte detta de sötaste vårskorna?! Love them!! Dessa kommer från Friis & Company och kommer antagligen att hamna i min skosamling nu i vår! Färgen är divine



xoxo Sandra Falconstone

To bake or not to bake..

Idag har jag fått en sjuk lust att baka, dock vill jag inte baka för att äta goda bakverk, utan vill baka för att se på fina bakverk, haha.. Funderar över om jag ska baka på torsdag eller fredag. Ska ju ha en Irish night här hemma och en tårta skulle passa bra :) Eller iaf lite cupcakes :)

xoxo Sandra Falconstone


Gi.. what would I do for Givenchy

Sitter och kollar runt lite på internet och snubblade över dessa underbara skor från Givenchy


xoxo Sandra Falconstone

xoxo

Idag började bra med en lång promenad innan frukost. Dock har jag fått en riktigt störig huvudvärk nu under dagen, som spenderas framför TV:n från och med nu.. Nämligen framför Gossip Girl. Skulle egentligen pluggat men det får vänta till senare!
Har precis beställt en bok med, prep inför högskoleprovet, som jag dock inte skall göra förrän nästa termin men iaf, bra med framförhållning!

xoxo Sandra Falconstone

Tierd

Gud vad trött jag är idag!! Börjar jobba om 20 min och har knappt sovit ett dugg inatt! Somnade vid 12-1-tiden och väcktes av att telefonen ringde kl 3. Trodde att jag hade försvoit mig, men det var bara min bror som ringde och ville hem. Så jag lade mig igen. Gissa om jag ska sova när jag kommer hem!!

xoxo Sandra Falconstone

There's a mess in my head

Igårkväll tänte jag lägga mig tidigt, typ vid 10 efter CSI. Skulle bara kolla vart jag hade lektion idag och då visade det sig att jag blandat ihop lektioner och att en lektion jag trodde vi hade imorgon faktiskt var idag. Så jag fick sitta uppe och plugga till halv 3 inatt och är ändå inte i närheten klar! Så fick stanna hemma från skolan idag och sitter nu och jobbar med arbetet som man egentligen ska göra i grupp men som jag får göra själv nu eftersom jag inte hann klart med inträdesbiljetten. Störigt!

xoxo Sandra Falconstone

Fitness

Igår köpte jag hem nya fitness magazine och sitter nu och läser den. Gillar den tidningen och har läst den i många år! Där står massa bra saker om träning och mat för såväl den avancerade som för nybörjaren.
Tänkte snart gå en promenad, kanske till Höje backe med Jess & Beccs?! Får se vart det bär av.

xoxo Sandra Falconstone

Lördag

Idag ska vi ha partey hemma eftersom min bror fyllde 20 i söndags. Snart ska jag köra min syster, hon ska pierca sin tung idag.. Ska se om jag kan hinna med en promenad med innan det kommer folk hit, vet inte riktigt vilken tid de sagt.

xoxo Sandra Falconstone

Nightwalk

Nu har jag precis kommit hem från en två timmarspromenad. Kollade på lite kläder och eftersom jag inte får köpa kläder förrän jag gått ner lite till så blev jag väldigt motiverad att gå ut och gå :P Inte lönt att köpa kläder om jag inte kommer kunna använda dem så länge ju :P har ju så jag klarar mig med.
Kan nog inte träna förrän nästa vecka igen dock. Men men promenader är najs.

xoxo Sandra Falconstone

Sunny side up!

Är helt vansinnigt uttråkad just nu, men orkar inte göra ett skit. Tänkte dock bege mig till solariet nu och få lite färg :) Är riktigt skönt att sola och jag behöver lite D-vitaminer just nu känner jag.
Kasnke blir det en powerwalk efteråt i mina nya easy-tone från reebok.

xoxo Sandra Falconstone

Stressig morgon.. middag

Igår spenderades dagen i Tyskland. Hann inte med så mkt skolarbete för var helt död när vi kom hem. Fick gå raka vägen i sängen. Vaknade för ca en halvtimme sedan och hade ett arbete som skulle va inne kl 12. Arbetet var inte klart så fick stressa som attan! Nu sitter jag och njuter av mannagrynsgröt och en chai till frukost.. Idag blir det att plugga och städa huset eftersom vi ska ha en hel del folk här imorgon..

xoxo Sandra Falconstone

Fatigue

Nu är det alldeles strax dags för mig att bege mig till vårdcentralen, ska göra ngn allergiutredning idag, sen bär det av till jobb. Ska jobba 12-18.15, vilket inte alls känns motiverat idag! Har i princip inte sovit ett dugg inatt och har massor att plugga. Eller ja det är väl inte så mycket kvar nu, men måste läsa ut en bok till imorgon och har ca 100 sidor kvar.. Nåväl det ska jag väl hinna men det är jobbigt när man är trött, inte mycket som går in i skallen :P

Av ngn konstig anledning kan jag inte lägga upp bilder :S inte kunnat det på ngn dag nu så det blir ett tråkigt inlägg till..

xoxo Sandra Falconstone

RSS 2.0