Solfångare

Idag vaknade jag tidigt.. gick upp vid halv sju. Har hunnit med en del i dag trots att majoriteten av tiden tillbringats i solen med en bok som inte tillhör kategorin vad jag måste läsa :P Har fått ganska mycket färg idag och känner att jag kanske borde hålla mig undan solen resten av dagen, i alla fall framsidan av mig, man vill ju inte bränna sig!

Just nu sitter och äter Ben & Jerry glass. Svalkar skönt! Efter min lilla glasstund ska jag faktiskt lägga mig och vila lite. Skall iväg och klippa min kusin senare ikväll och börjar få huvudvärk.

xoxo Sandra Falconstone

Prom night

Idag har jag fixat min syster till balen. Jag har gjort hennes hår (allt från att sätta i löshår, klippa och styla) och hennes smink. Tyvärr blev det inte så många bilder.. hon sa att hon redan hade allt klart och att de skulle ta henne max 5 minuter innan vi kunde sticka när vi var klara, en halvtimme senare väntade jag fortfarande.
Dessutom var vi tvugna att köra inom Familia och köpa håraccessoarer eftersom hon inte tänkt på det.. Men hon blev klar till slut :)

Här kommer lite bilder (blåste jättemkt på Familias parkering som var den enda plats vi hann fotografera på..)



              

xoxo Sandra Falconstone


Jungle Leopard

Idag tänkte jag att jag skulle lägga upp dagens sminkning som jag hade på jobb idag :) Jag måste erkänna att det är en total rip-off, men jag var bara tvungen :) Dock var min fotograf kanske inte så vaken idag. haha hon gillar att fotografera men när de kommer till mitt smink är hon mer jaja let's get done with it.. Men här kommer en bild iaf på mina ögon som ser berusade ut..



xoxo Sandra Falconstone


Försvagad

Min mage mår fortfarande inte bra och idag måste jag bege mig till vårdcentralen och apoteket och se om de kan hjälpa mig. Har i princip inte sovit något inatt eftersom jag har så ont i magen.
Vi får hoppas att de har någon mirakelkur så att jag är på benen ikväll igen :)

xoxo Sandra Falconstone

Make Up a Story

Trots att denna dag förpestats med magsjuka och massor av skolarbete så har jag otroligt goda nyheter! Jag pratade nämligen med min eventuellt blivande chef och skall nästa lördag till DK för att provjobba. Går det bra kommer jag jobba i Danmark som avlösare/extra personal i min favoritbutikskedja nämligen Make Up Store! Kommer börja på Fields och om jag har tur kommer jag eventuellt få vara en del inne i Köpenhamn med :)



xoxo Sandra Falconstone

Sen start

Har precis vaknat.. blev riktigt sent idag trots att jag somnade relativt tidigt. Idag ska jag dedikera non-stop (okej de kommer jag aldrig klara!) åt mina studier. Ska hitta all fakta som behövs och sen börja skriva ihop mitt arbete. Jag jobbar mycket bättre under press. Jag har redan suttit och samlat ihop en del, så vet vad det är jag fattas, men jag är såå dålig på att jobba utan press! Jag tänker att jag har bättre tid på mig och gör typ inget.

Ska se om jag kan hinna med lite träning idag. Ska ju inte träna med detoxen men tänkte lite promenader och så kan ju aldrig skada!

xoxo Sandra Falconstone

Summerfeelings

Idag hade jag en skön sovmorgon och passade sedan på att köra iväg till "kyrkan" som en viss dansk släkting till mig kallar det, egentligen kallat Familia köpcenter i Hyllinge. Köpte på mig lite stylingprodukter till håret, passar bra ny inför bal- och bröllopsperioden!
Införskaffade även en ny bikini som jag ääälskar! Köpte den på H&M för totalt 100:- vilket är ett väldigt överkomligt pris!



xoxo Sandra Falconstone

Glimmerish Peacock

Här kommer en liten uppdatering på gårdagens makeup! Jag sminkade om mig innan middagen eftersom mitt smink inte matchade mina kläder så bra :P Bilden är sådär. Den blåa färgen syns bra, men den gröna och påfågelbruna på ovansidan syns knappt :( Fick inga bra bilder tyvärr, men blir en helbild

Jag har använt:
x MUS M/S Deep Blue, Khaki Gold, City Jungle, Muffin
x MUS C/S Paradise, Breeze
x MUS Eyepencil Old Moss
x NARS Rouge Deep Throat, MUS Rouge Power
x Max Factor Mascara Xperience
x MUS Cake Eyeliner Black
x MUS Lipstick Glimmer



xoxo Sandra Falconstone

Sunny day

Idag spenderade jag morgonen/förmiddag och delar av eftermiddagen med Jessica på diverse vårdinstanser för att få reda på vad som var problemet med hennes ögon och få det åtgärdat. Dock hade sköterskan vi var hos inatt felinformerat oss och det tog lååång tid att komma till rätt plats! Men det blev förhoppningsvis ett lyckligt slut :P
Beckie var übersnäll och bjöd på en riktigt god frukost!! Nu ska jag nog ut och lägga mig i solen ett tag :D

xoxo Sandra Falconstone


Middagsplaner

Nu har jag precis kommit hem efter att ha provsminkat Ebbas syster inför hennes bröllop. Fixade till hennes hår med och hoppas hon blir nöjd :)
Ikväll har det bokats bord på Haket i Hbg och förhoppningsvis väntar en otroligt trevlig kväll med Jessica, Beckie och Danne :)
Nu ska jag gå igenom min garderob och se om jag kan hitta något att ta på mig ikväll..

xoxo Sandra Falconstone

Purple Attraction

Här kommer ett inlägg om dagens makeup. Det var längesedan det kom ett sådant, vilket till största delen beror på att jag är så irriterad över bilderna, de blir inte alls bra..
Här kommer dock en, och förhoppningsvis ska bilderna fortsätta rulla in.

Jag har använt:
x MUS Eyeprimer tinted
x MUS M/S Satin, Hyacinth, Flamenco
x MUS C/S Babydoll
x MUS E/D Crystal, Sassy
x MUS Eyepencil Purple attraction
x MUS Cake eyeliner Black
x MaxFactor Xperinece Volymmascara



xoxo Sandra Falconstone

A little piece of heaven..


..Selfridges skoavdelning!



xoxo Sandra Falconstone

Detox

Sedan i måndags har jag detoxat. Kändes ganska välbehövligt, men man blir så sjuukt trött av det! Eller jag blir det iaf.. Sen såg jag idag att jag bara tagit halva dosen.. hahah undrar hur det kommer bli härifrån, nu när jag tar hela dosen, med tanke på att jag kännt det ganska bra redan!

Nu ska jag kasta i mig frukost och sen ska jag iväg och fixa lite hår.

xoxo Sandra Falconstone


Marc Jacobs Wallet.. Check!

Just nu sitter jag och tittar på Londonbilderna och längtar tillbaka. Men ska ju snart dit igen! ca 2½ månad kvar, men det känns som alldeles för lång tid!

Idag fick jag hem min efterlängtade Marc Jacobs plånbok som jag suktat efter i säkert ett år. Fick hem den sista från den sidan jag beställde den på och den är typ slut överallt annars. Så glaaad jag blev :) Och det tog ynka 2 dagar att få hit den från USA. Tänk så snabbt posten går i andra länder. Sverige ligger jättelångt bakom!!!


xoxo Sandra Falconstone

Back from London

Kom hem från London sent i Söndags. Tråkigt.. Jag brukar känna mig lite "nere" när jag ska hem från London, kände mig dock inte så nere denna gång. Däremot när jag kom hem och insåg att det verkligen inte finns ett skit att göra i Sverige. Är sjukt uttråkad. Vet att jag har massor av skolarbete att göra men det är lite för tyst här hemma hahah..

Ikväll ska jag med Jessica till Malmö, får se vad vi hittar på ikväll, blir antagligen att titta på tv eller något :P ska upp tidigt imorgon ju!

När jag var i London passade jag på att införskaffa ett rouge från NARS - kändisarnas favoritsminkmärke. Har inte haft chans att använda det riktigt än, men dagen kommer väl snart :)


xoxo Sandra Falconstone

Departure

Om en timme ska jag lämna mitt hem och bege mig mot landksrona för att hämta upp Beckie, sen bär det vidare mot Malmö där Jessica ska plockas upp. Och seen bär det till slut av mot Kastrup där vi ska ta fyget till allas vår favoritstad London :)

Hoppas jag fått med mig allt jag behöver hahah! Annars är det nog ingen jättefara, man hittar allt i london.

xoxo Sandra Falconstone

Packar

Igår var jag väldigt ambitiös och skrev ett långt inlägg, dock gick det inte att publicera och efter det pallade jag inte. Det har heller inte sparats som utkast.

Nu har jag precis packat ner det mesta till resan imorgon. Ska packa lite till senare ikväll när jag duschat och så, sen blir det lite saker imorgon med innan vi sticker.. Oooh vad jag läängtar!!! Fast de känns ändå inte som att det är imorgon vi ska åka..

xoxo Sandra Falconstone

London planning

Så då har packlistan gåtts igenom av the boss (Beckie) och den godkändes tihi. Nu har jag en del uppgifter att kolla igenom innan avfärd mot London:

o Kolla tider för Food Market & Camden Market
o Planera Sightseeing ?
o Covent Garden - Jamie Oliver ?
o Fixa Gästlista till klubbar (Någon som har några bra förslag?)
o Bra shoppingställen (utöver de vanliga oxford st, harrods...)

Vi får se vad vi kan få för uval. Ju mer man har att välja på desto svårare, men det kan också bli bättre :P

xoxo Sandra Falconstone


Packlista

Sååå Beckie.. Nu har jag skrivit packlista hahha

xoxo Sandra Falconstone

Future

Okej, nu har jag jobbat klart med att översätta mitt cv, eller rättare sagt Marianne har jobbat klart :P Så idag ska det skickas till stället där jag förhoppningsvis kommer jobba i sommar :)

Hon som hade butiken sa att de behövde hjälp i sommar och att jag nästan garanterat skulle få jobb både där och på en annan av deras butiker, meen man vill ju inte jinxa det :P Men jag kan säga att min värld kommer att fyllas med färger och jag kommer ha väldig använding för mitt andra/tredje "hemspråk" tihi.



Idag står tandläkaren på schemat och därefter ska jag jobba. Och efter det ska jag inatt nattvandra. Får hoppas att det blir lugnt. Med tanke på polisens förutsägelser så vet man aldrig.

xoxo Sandra Falconstone

Jobb

Då verkar det som att jag har fått ett nytt jobb i sommar :)Wiiie hoppas hoppas hoppas!!

xoxo Sandra Falconstone

En vecka kvar :)



xoxo Sandra Falconstone

RSS 2.0