Jobb

Idag har jag varit en snabb runda på IKEA och Väla.. Skulle egentligen ta en heldag men blev tvungen att åka till Malmö och jobba på ett event. Ska representera Make Up Store där och stå och sminka lite tjejer.
Har packat ner allt (okej inte allt, men nästan) mitt smink i min väska och fixat mina penslar och så.. Nu ska jag bara se om jag ska packa ner lite extra kläder med eftersom jag kanske ska hem till Marre direkt efteråt för att sen gå ut.. jag får se..

Har ingen bild på mitt smink idag :( som vanligt.. men det är blått, lila, svart och glittrigt :)

xoxo Sandra Falconstone

B-day

Idag är det min födelsedan (yeeay!!). Egentligen skulle jag till skolan idag men lektionen ställdes in vilket jag tycker var riktigt bra!! Istället för att ägna dagen i skolan ägnades den med pampering här hemma.
Efter en uppfriskande powerwalk förvandlade jag hemmet till ett spa och gjorde alla "behandlingar" jag kunde tänka mig, fotbad och pedikyr, bodyscrub, ansiktsbehandling, hårinpackning etc.. Så nu är jag alldeles mjuk och len :)

Satt sedan och kollade på "chick-flicks" alltså tjejfilmer.. Nu har jag precis sminkat och klätt mig och är redo för vad kvällen har att erbjuda!
Jag och Jessica ska till Väla och möta upp Beckie, sen ska vi in till Haket i Hbg för att äta middag tillsammans :)

Idag har varit en skön avkopplande dag, precis vad jag behövde!!xoxo Sandra Falconstone

Att resa

Just nu sitter jag på världens största internationella flygplats, Heathrow. Vet inte riktigt hur de kommit fram till just denna stälning men så är det i alla fall! För närvarande har jag varit vaken i ca 24 timmar och det börjar kännas.. I USA är klockan nu halv nio på morgonen och det var tid för mig att lägga mig för lääääänge sedan! Dock kan jag inte sova på flygplan, eller i bilar, eller på bussar eller något annat fordon för den delen. Har även ganska svårt att sova i soffor (ja jag vet att jag är konstig)!
Jag måste vänta en timme till innan jag får veta gaten mitt plan till Cph ska avgå från och därefter måste jag vänta åtminstonde en timme till innan planet lyfter. Efter 1½ timme i luften skall sen min mammi hämta mig på Kastrup och det ska bli riktigt nice!!

Är så trött på att vänta nu.. Gick från Ebba vid 11.30 (LA time) och tog bussen från en plats långt långt borta i ca 2½ timme innan jag var framme på LAX. Väl där var jag tvungen att vänta i 4-5 timmar innan planet gick eftersom kollektivtrafiken där är ÄNNU VÄRRE än i Sverige.. Planet till London tog ju sin lilla tid med och nu ska jag vänta här i totalt 5 timmar, bara 2 timmar och lite till kvar :)

just nu känner jag verkligen att jag inte har ngn tidsuppfattning! Vad är klockan, vilken tidszon befinner jag mig i, är det dag eller natt? Det kommer iaf att vara kväll/natt när jag kommer hem och då ska jag sovaaaaa!!!

xoxo Sandra Falconstone

helg

Några dagar har gått här i SB och helgen har kommit. Idag är det fredag (lördag hemma nu) och vi ska nog bara ta det lugnt. De senaste dagarna har varit väldigt intensiva och en lugn kväll är precis vad vi behöver. Imorgon blir det party igen. Vi ska egentligen ut men vet inte om det bara blir hemmafest istället.
Det är lite udda här, väldigt strikta regler för allt som har med alkohol att göra men trots det kan man gå ut och storfesta varje dag. Och det kan man säga att vi gjort med, haha...

Idag är det veteran day, vilket innebär att hela stan är invaderad av soldater av något slag.. Dock blir det inget raggande på dem :)
snart måste jag börja tänka på vad jag ska ha till middag.. Börjar bli lite hungrig, det regnar dock sjukt mkt och jag har inte lust att gå ut och införskaffa ngt..

xoxo Sandra Falconstone


Santa Barbara

Nu har jag varit nästan ett dygn hemma hos Ebba och flickorna i Santa Barbara. Det är en väldigt liten bostad som helt saknar värme. Det är ju varmt utomhus och så på dagen när solen lyser men inomhus är det riktigt kallt.
Var ute och kollade lite på stan idag under vår powerwalk. Nu sitter Ebba och pluggar och jag kollar på ngn film om pearl harbours effekt på japanerna i USA.
Ska snart in i duschen och göra vid mig innan vi ska iväg och äta middag.

xoxo Sandra Falconstone

Las Vegas

Nu ligger jag och Ebba i vars en queensize bed på hotellrummet i Las Vegas. Det har inte riktigt sjunkit in att vi faktiskt är i "Sin City". Ikväll är det Ebbas födelsedag och snart skall vi ner på buffé och sen ska vi inte Planet Hollywood, Bellagio och alla andra intressanta casino/nattklubbar..

Vi var på världens bästa outlet idag, nästan som en egen stad fullt med outletvaror och var även på ett köpcentrum där man lätt kan gå vilse!!

xoxo Sandra Falconstone

Sensation!

Jag har glömt att skriva om Sensation White. Jag och Jessica var ju i Köpenhamn i lördags på Sensation White och jag måste säga att det är ngt av det roligaste jag har gjort! Vi har redan börjat prata om nästa års Sensation och då ska vi få allt fler med oss!
En sak som många har opponerat sig på är priset och visst är det en saftig summa. Men det är i princip som en konsert som varar i 8 timmar och priset blir då inte så farligt! Dessutom är det ABSOLUT värt det!!
Det var helt fab och jag kan inte sluta tänka på det!!xoxo Sandra Falconstone

RSS 2.0