Sickling

På fredag, väldigt tidigt p´å fredag, åker jag till USA och Vegas. Innan det måste jag skriva en tenta och tömma ur hela mitt rum. På detta är jag nu sjuk och pallar inte göra ett dugg :( Jag får se om jag kan pull myself together och skriva lite på tentan ida...

xoxo Sandra Falconstone

Högskoledilemma

Här sitter jag en tidig lördagmorgon och äter frukost. Jag hade hellre legat i min säng, men av någon konstig anledning som jag just nu inte förstår så ska jag göra högskoleprovet.. Jag går redan på den linje jag vill på universitetet och har tillräckligt med högskolepoäng för att slippe göra högskoleprovet även till de utbildningar som jag är intresserad av att gå efteråt.

Nåväl, det måste ha funnits en anledning :P

Efter högskoleprovet ska jag köra direkt till Malmö och fixa till mig innan jag och jessica ska vidare över sundet till Sensation White.

xoxo Sandra Falconstone

New Yorkish

Jag ska ju som tidigare nämnt fixa om mitt rum, eller rättare sagt, pappa ska fixa om mitt rum. När jag flyger iväg till en annan kontinent börjar det hela. Igår beställde jag en tapet som jag ska ha på en liten del av mitt rum. Är helt besatt av den och var tvungen att ha den, tyvärr har jag dock inte så många öppna vägg-ytor så fick välja att bara ha den på en liten del (synd att få en hylla eller så framför ju)
Nu ska jag bara hitta en färg som passar bra till och det lutar åt lila! Jag älskar lila. Och rosa. Hmm men blir nog lila :P

Här är iaf en bild på hur tapeten kommer att se ut :)xoxo Sandra Falconstone

Wrong

Skrev visst lite fel på resedatumen, London är alltså 5-8 december och inte 5-8 november som jag skrev haha :P

xoxo Sandra Falconstone

Travelmania

Jag har glömt uppdatera er om mitt "resschema" hahah.. Åker ju som sagt till USA 4-15 november och sen kommer jag hem en kort stund för att den 5-8 november åka på en "julshoppingsrunda" till London med mina absoluta favoriter Beckie och Jessica ;) även Danne och Marcus kommer att följa med och vi kommer få en fab time!!Någon förresten som har något bra tips på vad jag kan hitta på för speciella saker i Las Vegas när vi ska fira Ebbas födelsedag?? Gambling i Las Vegas är ju givet, så det hjälper mig inte särsklit mycket ;)

xoxo Sandra Falconstone

Hell..

Dessa två veckor som kommer har jag minst sagt massor att göra! Nu i en vecka framåt har jag en hemtenta (=massor av arbete samt höga stressnivåer) och direkt efter denna hemtenta har jag ytterligare en hemtenta! Förutom dessa hemtentor har jag ett utvärderingsarbete som jag måste bli så klar som möjlig på innan den 4/11.
Den 4/11 åker jag nämligen till USA och måste då även hinna packa.
Har en del annat skolarbete med under veckan som kommer och skall bland annat ut och göra en del intevjuer som sedan ska sammanställas.

Som grädden på moset ska jag dessutom packa ut ALLA mina grejer från mitt rum eftersom det ska få ny färg på väggarna och nytt golv..

Men.. ikväll ägnar jag åt TV:n, har precis tagit en varm dusch och ska sätta mig framför TVn med en trevlig DVD-box och njuta av en kopp te, lite grönsaker med dippa och så klart värmen från vår "eldstad".
Imorgon= Tar jag mig an helvetet!

xoxo Sandra Falconstone

Chocked..

speachless som en kompis sa. I didn't see this coming!

xoxo Sandra Falconstone

Blend

Idag är det måndag, det betyder lätta makeup till väldigt trötta ögon! Idag var jag tvungen att pavka mig iväg till skolan och med tanke på mina påsar under ögonen var jag tvungen att trolla lite med sminket :P
Vi fortsätter banan med de riktigt usla bilderna i väntan på att jag ska fixa min andra kamera..

Jag har använt (allt från MUS om inget anna nämns)
¤ Concealer wand
¤ Dual foundation Stockholm
¤ Eyeprimer tinted
¤ M/S Muffin
¤ M/S Velvet
¤ Cake eyeliner black
¤ Dior Iconic Mascara

xoxo Sandra Falconstone

Showgirl

Igår jobbade jag på Make Up Store på fields. Vi hade ett clubevent - Showgirl och det var lite glammig makeup som gällde. Förutom min danska fick jag även användning av isländskan! Vem skulle tro det haha.
Jag tänkte lägga upp en bild på mitt smink. tyvärr är dock bildkvaliten otroligt dålig, men jag tänkte att det är bättre än att strunta i att lägga upp bilder som jag gjort tidigare...

Jag har använt (allt från MUS om inget annat nämns):

¤ Eyeprimer Clear
¤ M/S Nightfall
# M/S Deep Blue
¤ Glitter eyeliner (vet inte vad den heter men den tillhör looken showgirl och är blå)
¤ Eyepencil Darkest shadow
¤ Cake eyeliner Black

Mina läppar var härligt nudefärgade med lippencil Sandstorm och Lipstick Bare.

Det blåa glittret har jag använt för att göra prickarna under/sidan om ögat och även som ett streck mitt i det svarta. Återigen, inte den bästa bildkvalitén...

xoxo Sandra Falconstone

Paiiin

I tisdags tränade jag för första gången på länge fotboll. Detta resulterade såklart i massiv träningsvärk. Igår arbetade jag hela dagen och det gick ganska bra halva dagen. Jag kände knappt något. Men under eftermiddagen fick jag en fruktansvärd värk i hela kroppen och speciellt benen, till slut kunde jag knappt gå och så fort jag kom hem blev det raka vägen i säng!
Sov 16-17 timmar inatt och när jag vaknade hade jag fortfarande hemsk värk och feber, så jag antar att jag har fått en liten förkylning. Fick nog egentligen det i måndags men kände mig ändå okej i tisdags..

Imorgon blir det jobb igen, vilket är receptet för hela helgen, måste hinna få in lite pluggande i schemat med.. Har en del saker att läsa och skriva men jag ska nog klara det :)

xoxo Sandra Falconstone

Campbell.. Jeffrey Campbell

Jag är lite sugen på att införskaffa ett par Jeffrey Campbell-skor. Har inte riktigt gillat dem innan, men jag måste erkänna att de har en viss charm :)xoxo Sandra Falconstone

Long time..

Jag fick en pik idag om hur dålig jag blivit på att blogga, och jag kan nog inte annat än att hålla med :P
Det har faktiskt hänt en del, till exempel har jag helt bytat hårfärg och är nu brunett. Har dock inte tagit några bilder än, så ni får vänta med att se det :)

xoxo Sandra Falconstone

RSS 2.0