Tentaplugg, slutspurten

Wäääääh! Har suttit fastklistrad i min tenta hela dagen och jag har ändå inte kommit någon vart. Det känns inte så i alla fall. Jag räknar med att sitta uppe hela natten, så tänkte snart gå till affären och införskaffa lite kolhydrater :P kolhydrater och koffein är källan till lyckat pluggande. Kanske därför det inte gått så bra med pluggandet i veckan.. För lite kolhydrater, för lite koffein ;)

xoxo Sandra Falconstone

Warm feet

Idag var jag hemma hos jessica och drack lite te :) Felicis och Jessica ´hade bakat goda muffins :) Jag ocj Jessie passade på att beställa våra UGGs, verkar som att vintern kommer tidigt i år och utan den uppvärmande sommaren kan de behövas ett par riktigt varma vinterskor!xoxo Sandra Falconstone

Las Vegas

Inatt bokade jag och Ebba Las Vegas resan :) Wiiie! Den 4-6 november ska vi till Sin City och fira Abbys födelsedag :)
Här nedan kan ni se hotellet vi ska bo på, Stratosphere. Ett rum för två personer, vars en queensize bed, inte illa!xoxo Sandra Falconstone

Clinique

Jag har mkt problem med min hy, något som jag nämnt innan. Min hy är väldigt torr och känslig och jag har några konstiga exem i ansiktet som ingen tycks veta vad de är. Jag köpte dock för några veckor sedan Clinique för hy med rosascea och sedan köpte jag även de produkter som kan användas till vardags, till väldigt torr hy. Förutom detta gick jag till en hudterapeut och gjorde en ansiktsbehandling och började ta kapslar med Lacto-bakterier.
Och resultattet.. Min hy har ALDRIG varit bättre! Jag har fortfarande en del utslag men de är så få och så små att de knappt märks :)


Jag har annars hört att Clinique kan vara för stark för de men väldgt känslig hy men de verkar ha fungerat bra för mig. ´Jag hoppas åtminstone att jag fortsätter få en bättre och bättre hy av dem :)

xoxo Sandra Falconstone

Memory Lane

Jag har precis promenixat down memory-lane och det var.. Nostalgiskt! Haha jag måste ha världens bästa, roligaste, sötaste, charmigaste, raraste, ochallaandrapositivaadjektiv vänner :) Remember the good times!

xoxo Sandra Falconstone

tenta

Sitter och håller på med min tenta som blev tillgänglig kl 18.00 idag. Har bara gjort ena delen av fråga 1 men tänkte göra hela fråga 1 idag. Ska dock ta en liten paus nu.. Sen blir det att läsa lite och sen ska jag skriva tills mitt tangentbord glöder :P

xoxo Sandra Falconstone 

Vart tog intelligenses vägen?!

Läste precis igenom ett arbete jag gjorde när jag började på Kriminologin och jag förvånas över hur intelligent jag hade skrivit det hahha. Tror jag har glömt min intelligens och bara skrapar ihop något numer!

xoxo Sandra Falconstone

Kommunikation

Sitter nu och kollar på Beverly Hills 90210. En sak jag stör mig sjukt mycket på är hur dålig Brandon är på att kommunicera med de han bryr sig om. Han är duktig på att prata till andra och släta över alla situationer men när det kommer till hans flickvänner lyssnar han mer på folk som ogillar dem än att faktiskt prata med dem själv.
Jag blir så irriterad av sånt. Kommunikation är väldigt viktigt tycker jag och oftast om man bråkar är det för de löjligaste sakerna och missförstånden. Det är ju så klart inte alltid så, men oftast kan man prata om allt och på det sättet reda ut problem.

xoxo Sandra Falconstone

Just that time of month..

Idag har varit en sån dag som man bara vill sova igenom. Eller rättare sagt vill jag vara helt isolerad från allt, kolla på mina serier, dricka te och bara låta tiden stå still. Jag har så mycket att göra men ingen ork att ta tag idet.
Men men, idag ska jag till en hudterapeut och göra min livs första facial :) Det kanske kan göra mig på bättre humör :)xoxo Sandra Falconstone

Pilates

Jag har precis tränat lite pilates och jag kan säga att det var jobbigt! Jag har verkligen INGA muskler kvar alls. Och de få som finns kvar har glömt vad deras jobb är haha.. Och gud vad stel jag har blivit! Tänkte träna pilates eller liknande 2 dagar i veckan, tror det kan vara en lagom start, powerwalks och pilates.
Jag e sjukt trött i min höft.. kan knappt gå vilket inte är så bra eftersom jag snart ska jag gå till "posten", måste byta klänningen jag beställde :( Den ser fab ut men fått fel storlek. Måste också skicka iväg en film från Lovefilm som jag sett.Ska powerwalka med mami sen med

xoxo Sandra Falconstone

Sensation White

Idag klickade jag hem en fab vit klänning, trots att jag har flera klänningar hängandes i min garderob som jag inte hunnit använda än..
Jag har hur många klänningar som helst, men jag har absolut inget att ha på mig en vanlig dag, jag antar att alla mina pengar går åt till mina klänningar :P
Dessutom behöver jag ju en vit klänning till Sensation White! I år ska vi över till andra sidan sundet i våra fina vita kläder :P Jag hoppas att så många som möjligt följer med :Dxoxo Sandra Falconstone

Föreläsning

Sitter just nu på en föreläsning och är väldigt trött! Dock är det en ganska intressant föreläsning! Har precis skickat in min ansökan till nästa termin och hoppas på en bra kurs. Ska dock kolla lite till om det är något mer jag vill läsa.

Idag ska jag åka till en hudterapeut och se om hon kan göra något åt min katostrofala hud, speciellt nu när jag jobbar så mycket med Makeup känns det som att jag vill ha en bra hy!

xoxo Sandra Falconstone

Long, long..

Long time no see.. Jag har haft en sjukperiod = En helv*tes förkylning som inte velat ge sig. Har fortfarande en hemsk snuva.

det har hänt lite roliga saker den senaste veckan! Mycket sminkgrejer. Förra tisdagen var jag ju i Stockholm för MUS 15-års jubileumsvisning. I lördags jobbade jag på ett event med MUS på Fields där jag även spenderade denna dagen idag.

Åkte till dk vid halvett tiden för att saffa ett danskt personnummer så att jag kan få min lön från dk. Nu på kvällen jobbade jag i butiken och fick lära mig en hel del :)

Jag måste 'VERKLIGEN ta sminkbilder..

xoxo Sandra Falconstone

Stockholm

Imorgon, halv 8, ska jag köra hemifrån och jag har inte lagt mig än! Jag är dock riktigt trött, men har inte packat klart. Imorgon ska jag ju till Stockholm, ska bland annat hälsa på Marre och så ska vi gå på MUS Jubileumsvisning som jag vann gratisbiljetter till :)xoxo Sandra Falconstone

Dressy

Igår var jag på väla och shoppade lite. Köpte en skjorta och ett halsband på Gina Tricot. Därefter blev det en liten titt på H&M där jag hittade en klänning :) Det är ironiskt att haalsbandet jag köpte är vääldigt likt det som är på bilden med klänningenNågon som kollat H&Ms nya hemsida btw?! Big improvement!!

xoxo Sandra Falconstone

Uttråkad

 

Makeup remover

För en vecka sedan köpte jag en ny eye makeup remover, vilket var på tiden! Jag har letat vääldigt länge efter en bra makeup remover och jag måste säga att det var en tuff jakt men nu har jag hittat en som jag är riktigt nöjd med. Nämligen en från L'Oréal. Den tar lätt bort även vattenfast makeup skonsamt och man behöver inte gnugga av ögonfransarna för att få bort sminket :)
Man kan också se helt klart direkt efteråt och får inte "grumlig" syn.xoxo Sandra Falconstone

RSS 2.0