Doll

Den här helgen har hjag verkligen sovit bort.. Jag har varit så utmattad efter alla tentor och allt att jag bara behövde sova! Nu ikväll känner jag mig lite piggare men det kommer nog inte bli några problem att sova inatt..
Idag gjorde jag något som det var längesedan jag gjorde.. Nämligen jag sminkade mig utan anledning! Jag satte mig ner och kladdade lite. Min inspiration var dock inte på topp men skönt att börja använda sin kreativitet igen.Temat blev dockor om ni inte förstod det haha, får se om jag kan fortsätta liva upp kreativiteten och kanske skapa något lite mer avancerat, men man måste börja någonstans!!!

xoxo Sandra Falconstone


No stress..

Denna helgen kommer att bli minst sagt intensiv.. Har sagt ja till att jobba nu idag, imorgon och hela helgen. På detta har jag eventuellt en genomång av brudmakeup och uppsättning samt att jag har tre tentor och ett seminarium att förbereda inför. Jag har redan gjort en del av detta arbete men när har man egentligen gjort tillräckligt?!

xoxo Sandra Falconstone

Blondette

Idag har jag jobbat och det var minst sagt jobbigt haha.. Nej det var inte så farligt, men eftersom jag inte sovit så mycket inatt. Somnade inte förrän vid 4-5 tiden.
När jag kom hem från jobb skulle jag egentligen gå en promenad, men min lata sida tog överhanden.. Det slutade med att jag satte mig framför TVn (efter lite pluggande såklart!) och kollade "The Social Network" tillsammans med Kimmie. just nu sitter jag och kollar på Criminal Minds.

Imorgon kommer jag att spendera hela dagen med att studera. Har tre tentor nu på en och en halv vecka och har sagt ja till att jobba mycket nu denna vecka...

Kollade på lite bilder och det känns faktiskt lite konstigt att se mig själv som blond, trots att jag bara för ett halvår sedan inte skulle kunna tänka mig som brunett igen. Dock kommer våren nu och jag har lite lust att ljusa upp mitt hår en aning. Detta är en sjukt fin färg:Jag kommer nog ändå att behålla mitt mörka hår, kanske bara låte det solblekas :)

xoxo Sandra Falconstone

Helg

Jag hade tänkt mig att jag skulle skärpa mig och blogga lite mer, men det verkar inte som att det kommer bli så. Jag glömmer fotografera mina sminkningar, jag gör i princip samma sminkningar varje dag (iaf färgmässigt) och mitt liv känns ganska enformigt just nu faktiskt. haha fast trots detta har det hänt en hel del roliga saker senaste tiden.

I fredags gick jag hem till Ebba efter skolan och fixade hennes hår. Hon övertalade mig sedan att följa med henne och Birgit (Josefin) till Ariman för lite barhäng.

Igår kändes som en ganska stressig dag. Stressig men trevlig! Jag åkte till Malmö för att först gå på en invigning med Ebba och sedan åkte jag hem till Marcus för att träffa Jessica :) Vi spenderade kvällen med massor av vin och gick sedan ut till Hipp där vi träffade Marre :)

Idag spenderades mestadels framför TVn, men jag och 'jessica passade på att ta en promenad med Tiny den del av dagen som var solig :)

xoxo Sandra Falconstone


Speedy Bandoulière

Long time no see! Det har hänt en hel del senaste tiden samtidigt som det inte har hänt något alls.. Så allt är väl som vanligt :P
Den 23-26 februari spenderade jag i fab London tillsammans med min mami! Precis som alltid hade staden massor av kul saker att erbjuda, och det spenderades en hel del pengar på shopping.. Jag passade på att köpa min Louis Vuitton väska som jag sparat till nu ett tag, det blev en Speedy Bandoulière 30 :)Sen jag kom hem har jag varit begravd i skolarbete och även skolansökningar. Jag håller på att söka till skolor och praktikplatser i London eftersom jag ska flytta dit till hösten. Jag skriver SKA för att jag ska! Hahah, jag vet inte exakt hur det kommer bli men jag måste. För min egen skull då :)

Ikväll ska jag en tur till Lund och träffa Ebba, vi ska ut på nationspub eller något, men först ska jag fixa hennes hår så att hon blir fab californian blonde igen ;) haha (hon är fortfarande det, men hon själv tycker inte det).

xoxo Sandra Falconstone

RSS 2.0