In sickness and in health..

Imorse när jag vaknade hade jag ingen röst och v a helt sårig i halsen, så blev ingen promenad som tänkt :(
Men skola blev det, vi hade två timmar grammatik som var helt okej. En hel del klarnade kändes det som.

Innan skolan tog jag en sväng inom Make up Store, behövde en ny ögonkräm och så var jag tvungen att köpa en jättefin ögonskugga jag dreglat över :P "Victory" heter den. Jättefin ljus mint-turquoise färg.
Stannade även till på Gina Tricot där jag införskaffade ett par leggings och en tröja för 50 :-

xoxo Sandra Falconstone

the Zone

Igår spenderade jag i Gbg med ngra andra från Kempon. Vi skulle kolla the Zone eftersom Victor Cheng skulle tävla :) Det gick jättebra för honom och han vann sin match :)

För er som inte vet vad the Zone är så är det MMA (Mixed Marshal Arts). Ungefär som UFC fast med lite svenskare regler, vilket betyder en hel del restriktioner. Men det är väldigt kul att kolla på spec IRL. Dessutom kan man säga att the Zone är lite som ett paradis för tjejer, massa ögongodis. Vältränade killar i bara shorts som visar upp sina muskulösa kroppar och fightas. Dock var där inte så mkt ögongodis igår som förra gången...

Idag fixade jag min kusins hår, hon ville ha det jätteblont. Sen var det dags för mitt hår :D Får se om jag kan fixa en bild senare, men just nu har jag inga batterier i kameran.


Victor Cheng (bild från google)


xoxo Sandra Falconstone

Möllan

Idag har varit en lugn dag. Har bara varit hemma och pluggat. Blev en massa grammatik, problemet är bara att det är en massa grammatik kvar :P
Ska åka till Malmö om en halvtimme, vi ska till möllan och hänga lite ikväll :P Tänkte ta med mig Les Belles Images och läsa lite på tåget, så får jag det gjort samtidigt som jag tar död på lite tid. Tar ju ändå ett tag att åka dit.




xoxo Sandra Falconstone

Hungrig

Ingen grammatik idag :) sköönt eftersom jag annars skulle haft en håla på 4 timmar nu fram till 3, inte så skoj. Hoppas bara att de inte lägger in den lektionen på en av våra lediga dagar!! Nu ska jag  ner och äta är überhungrig, inte ätit sedan frukost kl 6 imorse..

Kan tillägga att jag sov jättebra inatt :) längesen jag va så utvilad.

xoxo Sandra Falconstone

Shoppinday

Nu har jag precis kollat på CSI och även förtärt mina nya sömnhjälpare. Sov kanppt ngt inatt men hoppas på att ta igen de nu inatt. Måste dock snabba mig att borsta tänder och krypa i pyjamasen. Oj tusan kom på att jag inte gjort franskan till imorgon, får skylla på min sömnlöshet :P

Nåväl idag har jag fixat Paulas hår det blev tjusigt :) Nu ikväll åkte jag och My till Familia, eftersom jag skulle till apoteket. Passade även på att kolla i andra affärer och hittade 2 tröjor på Gina för 50:- st och sen köpte jag lite hår accessoarer på H&M





xoxo Sandra Falconstone

Försoven

Somnade vid 2 halv tre igår inte skoj, vaknade dessutom kl halv 5 och kunde inte somna om satte klockan på halv 7 istället eftersom jag ändå skulle ha en timme på mig att göra mig klar och när jag vaknar är klockan 9. oops! Så jag missade skolan, håller på att städa upp lite här hemma nu, Paula ska fixa sitt hår idag.
Ikväll är det tupperware-party med min mammi..

Fick mina nya skor idag, brevbäraren hade tryckt ner paketet i brevlådan och det var typ omöjligt att ta upp, min bror fick ta i med hårdhanskarna, tur att lådan inte va ömtålig :)


xoxo Sandra Falconstone

Sleepless in Svalöv

HATAR att inte kunna sova, gick och la mig för några timmar sedan nu eftersom jag ska upp kl 6 imorgon :S Kunde inte sova så läste lite, pallade inte läsa för jag var så trött. Kunde ändå inte somna så jag skrev lite på ett franskarbete, somnade nästan men när jag lade mig kunde jag ääändå inte somna och nu har jag kollat lite på facebook osv och börjar nu bli ganska redlöst trött. Tänkte gå ner efter ett glas vatten och sen kanske få någon timma sömn. Hoppas!! Det kommer i alla fall att bli bättre på torsdag kanske till och med kommer bli min första hela natts sömn på flera år :D Håller tummarna. Just nu väntar jag bara på John Blund



(blid från google)

xoxo Sandra Falconstone


Weekend

Igår var en riktigt mysig dag, började dagen med nybakade bullar framför Gossip Girl. Regnet smattrade på fönsterblecken och jag satt i min pyjamas och kurade ihop mig i vår fåtölj under en varm och mysig filt. Satt där i flera timmar helt ensam och kollade på min serie :)
Sen började dock folk dyka upp och så fort jag lämnade fåtöljen och tvn för att gå på toa var det genast ngn som stal den. Attans.
På kvällen fick jag leka taxi åt mina föräldrar, farmor och farfar, bjarne och marianne. De va på ngn fest i glumslöv och jag spenderade kvällen med att kolla på film med Kim och B&J, provade en ny sort Fairly Nuts den va jättegod. Kom precis på att de står och väntar mer glass på mig nere i frysen men jag får nog vänta till en annan dag, har spanat in en urtjusig klänning jag vill ha, men känner att jag måste förtjäna den ;)

Idag har jag klippt halva släkten känns det som, vilket var ganska trevligt, alltid skoj att klippa och färga och så. Har även kommit på mitt nästa hårprojekt och ska se om jag hinner fixa det på fredag :) I wish.




xoxo Sandra Falconstone

Gossip Girl

Idag fick jag hem min Gossip Girl dvd-box :) Beställde äntligen den! Så idag ska jag förutom att plugga en massa franska kolla en massa GG.




xoxo Sandra Falconstone

Powerwalk

Missade dagens föreläsning idag eftersom jag vaknade med migrän.. Har haft mkt migrän nu men ska på akupunktur på torsdag och nästa torsdag ska jag till min vanliga läkare, så efter det så ska nog migränen kunna minska :) Om vädret slutar skifta fram och tillbaka skulle också hjälpa lite

Men nu har jag i alla fall ingen huvudvärk längre och var precis ute på en timmes powerwalk. Riktigt skönt att komma ut och gå lite vädret var inte så jättefint som det varit de andra dagarna men det var skönt i alla fall. Det var ljust ute och temperaturen lagom, dock blåste det lite, men man kan ju inte få allt.

Nu sitter jag och dricker vatten och äter mammas hembakade bröd med brunost :p tänkte kolla vad som finns på tv och läsa min chic tidning som jag inte hunnit gå igenom än :) ikväll blir det träning :D varit sjuk nu mkt så inte tränat på ett tag men ikväll ska det tränas :D

xoxo Sandra Falconstone


Coctailparty Mars

Om 10 minuter ska jag springa ner till bussen där jag ska möta Jessica och Marcus. Vi ska bege oss till Beckie och till hennes coctailparty :)

Tänkte bara bjuda på en bild på kvällens smink :)




xoxo Sandra Falconstone

Tropical sunset

Imorse va de lite jobbigt att gå upp, kunde knappt sova alls inatt.. Men jag kom upp och åkte iväg till skolan för en lektion franska.
Just nu sitter jag och läser om franska artiklar, alltså bestämd och obestämd form osv. Inte alldeles för charmigt men måste man så måste man, tänkte faktiskt spendera HELA dagen med franska idag.. När jag gjort klart artiklarna tänkte jag iofs ta en liten nap sen måste jag läsa den delen av grammatiken som ska vara gjord till nästa vecka, läsa lite i en bok, och skriva klart det skriftliga. Tänkte hinna med allt till nästa vecka nu i helgen och har ett coctailparty att gå på imorgon och söndag blir väl som det blir, har dessutom en klipp och sling då. Så får ligga i idag.

Här kommer iaf dagens smink (allt från mus)
x Eyeprimer tinted
x Microshadow Muffin
x Microshadow Doris
x Microshadow Pollution
x Cybershadow Ra
x Cybershadow Babydoll
x Eyepencil Black
x Max Lashes Black





xoxo Sandra Falconstone

Dagens makeup

Nu ska jag snart köra in till Landskrona, ska till Tech Futurum med Beckie :D
Här kommer dagens smink

Detta har jag använt: (allt från mus)

x High Tech Lighter Neptun
x Microshadow Muffin
x Microshadow Satin
x Microshadow Deep Blue
x Cybershadow Breeze
x Eyedust Crystal
x Glitter Taurus
x Eyepencil Vanilla
x Cake eyeliner Black




                  


xoxo Sandra Falconstone


Turqouise

4-0 till Manchester United wiiiie :D

Nu har jag varit och gått brevid, det gick bra, fick sminka en del idag med... svårt utan mina egna små bebisar (penslar) Man e ju van vid att använda vissa verktyg. Men men fungerade helt ok.
När jag kom hem tog jag ut en grillad kotlett ur frysen och stekte potatis samt värmde lite bearnaisesås yum yum.. Gourmet middag à la rester :)
Sen blev det ju såklart fotboll på viasat 4 (norsk kanal)

Här är dagens smink (i princip samma som häromdagen tråkigt nog)

Jag har använt (allt från mus om inget annat anges)
x High Tech lighter Neptun (som primer)
x Microshadow City Jungle
x Microshadow Eclipse
x Microshadow Honey Pie
x Microshadow Deep Blue
x Microshadow Muffin
x Cybershadow Breeze
x Cake eyeliner Black
x Eyepencil Old Moss
x Eyepencil Secret Agent





xoxo Sandra Falconstone

Leggings

Wiie idag kom mina leggings från asos, de skulle egentligen kommit i fredags men de blev lite sena. Min bror tyckte dock att de var jättefula men han brukar tycka det mesta e fult så man kan inte lyssna så mkt på honom :P
Men leggingsen var faktiskt lite finare på bilden än de var på riktigt, irl är de helt matta och det "korall" färgade är rött, men de va helt ok iaf


Bild från Asos

Nu ska jag äta lite och sen kvart i 4 kommer Beckie, hon ska åka med mig till Hbg. Jag ska lära mig hur de jobbar på "Another Pretty Face" idag :) Ska vara där mellan 17-19 lite lagom en onsdagskväll.
Skulle egentligen varit i skolan idag men fick stanna hemma idag med för jag kunde inte sova inatt.. men har i alla fall hunnit i kapp en hel del med hemarbeten i alla fall :D


xoxo Sandra Falconstone

Blää..

Idag mår jag inte alls bra... Varit uppe halva natten och kräkts. Har ont i hela kroppen nu, huvudet, magen och e skittrött. Vill äta men inte alls sugen på mat.

Jag måste egentligen göra franska, ska hitta en reklam eller så som jag gillar/hatar och svara på en massa frågor om den. Jag hittar bara ytliga tråkiga reklmaer som jag dessutom inte orkar diskutera på franska just nu...
Missade dagens föreläsningar idag, inta alls bra och det blir ingen träning idag heller. Beställde inlines idag, hoppas de kommer snart.

Imorgon måste jag i alla fall må bättre för jag måste till skolan sen kl 17 ska jag till "Another Pretty Face" i Hbg och lära mig lite om hur de jobbar där :)

xoxo Sandra Falconstone

Rengöring

Nu sitter jag framför datorn och borstar tänderna.. tänkte nanna nu, ska upp 6 imorgon blääää hatar tidiga morgnar...

Dock var det inte det jag tänkte skriva om utan rengöring.. Har precis tvättat bort mitt smink och min rengöring va typ slut så fick prova mina nya depend sminkborttagningsservetter, och de fungerade väl hyfsat bra. Huden kändes bra efteråt, inte alls så klibbig och äcklig den kan bli av vissa sminkborttagningsservetter. Men de kunde inte ta bort det värsta av ögonsminket så fick ta till Make up Stores "Dual Active Remover".
Man kan inte nog poängtera hur viktigt det är att ha en bra hudvårdsrutin. Du kanske klarar dig nu med tvål och vatten, men i längden är det inte bra.

Rengöring. Varje morgon och kväll använder jag en mild rengöring (MUS Eye Foam Remover). Är det mycket kallt ute hoppar jag över tvätten på morgonen eftersom huden då behöver sitt skydd mot kylan.

Ansiktsvatten. Efter rengöringen använder jag en toner/ansiktsvatten (MUS Face Cool Balm). Ansiktsvattnet sluter till porerna och återställer även hudens pH-värde, detta gör att huden kan tillgodogöra sig fukten med en gång. Detta tar jag både morgon och kväll, även om jag hoppar över rengöringen på morgonen.

Skin Serum. Varje morgon och kväll använder jag också ett skin serum (MUS). Serumet tillför vitaminer och ger huden extra spänst. Serumet är inte återfuktande och man behöver en fuktighetskräm.

Fuktighetskräm. Vilken fuktighetskräm man behöver är väldigt inviduellt men man kan ofta få hjälp i de affärer där man köper sina krämer. Personligen använder jag MUS All Time. Tycker det är en jättebra kräm, jag har torr-normal hy och denna kräm fungerar för mig såväl på sommaren som på vintern, dock kan det behövas lite extra fukt på vinterns kallaste dagar.. Då brukar jag sova med en moisture mask. Man kan också använda sig av en nattkräm som är fetare än en dagkräm. Huden kan också ta upp fukten och näringen bättre under natten.

Ögonkräm. Ett STORT fel som många gör är att de avnäder samma kräm i hela ansiktet. Kräm man använder i ansiktet är oftast för fet för de små fina porer som finns i huden runt ögonen och det som händer är att krämen samlas i små "fettbubblor" milier runt ögonen. Dessa ser lite ut som finnar och man måste gå till hudterapeut för att få bort dem. Använd en kräm som är anpassad till ögonen så slipper ni detta. Ta heller inte ögonkrämen för nära själva ögat utan lägg den ca i globen runt hela ögat, krämen kommer på hela huden i alla fall, men man slipper att det svider i ögonen. Många som tar ögonkrämen för nära ögat får röda och svullna ögon.




Nu hoppas jag att ni inte slarvar med rengöringen ;)



                                                  xoxo Sandra Falconstone

Ny dag, ny vecka

Idag skulle jag egentligen gå upp kl 7 men pallade inte så sov till halv 9. Skulle på intervju på "Another Pretty Face" i Hbg. Det gick jättebra :) ska gå brevid på ons kväll och lördag nästa vecka ska jag göra arbetsprov, vi får se hur det går då :P Men förhoppningsvis går det väl bra :)
När jag kom hem kvart över 2 var det snabba ryck att äta och hämta nycklar etc. eftersom jag hade en ögonbryns plock och färg kl 3. Men men det gick bra och jag hann. Nu är jag hemma, skönt att sitta ner lite. Men får väl snart röra på mig igen ska powerwalka med Jessica sen.

Nu måste jag nog ta tag i min franska...här kommer en bild på dagens smink, kanske inte världens bästa, mina ögon är helt svullna idag :(


Helgen

Knappt har jag börjat blogga förrän jag glömmer bort att blogga.

Helgen:
I Lördags åkte jag och mammi hem till Beckie, där mamma skulle få sin födelsedagspresent, nämligen en bodyscrub och spamassage. När Beckie va klar med mamma var det min tur att ta tag i Beckies hår och mammas tur att göra mat till oss :)
Maten blev supergott valnötsbröd med brieost och vitlökssalami.
Beckies hår färgade vi mörkare och klippte även av de slitna topparna och till sist klippte vi en lugg :) Hon blev superfin.



Efter håret så sminkade jag beckie och sedan mig själv. Därefter blev det en supergod middag med potatisgratäng och ngn kyckling mamma marinerat till oss med ketchup, apelsinjuice, kiwi, grillkrydda, salt och peppar osv.
När vi ätit och suttit och hängt hos Beckie ett tag gick vi ut, först till Tapaz, sedan Utposten och till slut PL13 som vi aldrig hade varit på innan.
På hemvägen blev det McDonalds :O där jag pratade franska och han som stod i "kassan" förstod och pratade franska tillbaka. Visste dock inte vad sugrör hette men nu vet jag att de heter; paille, bra att veta :P


                                      xoxo Sandra Falconstone

Migraine

Legat hemma sedan i måndags kväll med migrän, känns som att inget har hjälpt, men nu kan jag i alla fall se igen :) Gick ut på en liten promenad vid 8, slutade hemma hos Jessica där vi satt och drack te. Provade ett jättegott te som var fairtrade med smak av granatäpple och echinea.

Peter visade lite filmsnuttar från Rammsteinkonserten, skithäftiga sceneffekter.

Fick flytta dagens intervju till på måndag och så missade jag en föreläsning med, men det var bara introduktion så hoppas jag inte missade för mycket i alla fall. Jag och Kim lagade middagen idag, det blev hemmagjord pasta med köttfärssås yum yum.. Det måste vara min absoluta favoriträtt.

Nu ska jag lägga mig och läsa lite franska och sen nanna, måste kanske lägga lakan på sängen med..


                                              xoxo Sandra Falconstone

Måndag

Nu har jag nästan precis kommit hem från skolan, var en ganska lång dag idag men helt ok. Trött i huvudet nu bara efter all franska :P

Tech Futurum ringde idag men jag satt på föreläsning då så jag får ringa dem imorgon, hoppas de e angående intervju och sånt :) Sen fick jag en överraskning till och kanske har ett roligt jobb snart :) vi får se hur det går.

Sminkade mig inte idag eftersom jag var så trött imorse, så ni får en bild på min syster från när jag fixade hennes hår och stylade henne och så istället.




                                                xoxo Sandra Falconstone


RSS 2.0