Halloween 1

Här är ett inlägg jag skrev i lördags, men som inte gick att publicera, och inte gått sedan dess. Nu förhoppningsvis går det

Igår sminkade jag min syster eftersom hon skulle på halloweenfest. Hade igen aning om vad vi skulle göra och hon ändrade sig hela tiden, trots att jag tyckte jag hade geniala idéer. Men till slut blev det en "mask" som matchade hennes kläder lite. Hon fick också låna mitt diadem med fjädrar för att fixa till looken lite :)



xoxo Sandra Falconstone

Onsdag

Gud vad jag är trött idag.. Känner att jag kunde sovit ett tag till! Men men vissa måste iväg till skolan. Kommer säkert piggna till snart, brukar vara så.
Känns som om jag har mkt att göra nu resten av veckan. Måste hit, måste dit göra ditt och datt. Ja en hel del, men det kan vara skoj med lite äventyr tihi.

xoxo Sandra Falconstone

Natti natti

Missade Kempoträningen idag :( var tvungen att hämta min syster så hon kom hem, var lite strul med tågen. Jag och Kim tog oss dock en tur till gymmet och han har aldrig styrketränat så jag fick veta vad jag behövde lägga upp för schema till honom idag.. Puuh det kommer bli mkt jobb :P

Imorgon blir det upp kl 7 för att hinna med gymmet innan jag ska till skolan. Blir eventuellt ett pass spinning med på kvällen (hoppas)

xoxo Sandra Falconstone

Tisdag

Så då var det sista planerat inför Lördagen och Coctailpartyt! Känns skönt. Nu ska jag bara sätta igång och göra en del saker. Måste hinna med en tur till Malmö och det blir antagligen på torsdag eller fredag.

Nu väntar jag på att min bror ska bli klar så att vi kan gå ut och gå, jag skulle gått för nästan en timme sedan om inte han skulle gått med, men jag måste få honom att röra lite på sig :P han är så himla lat och bekväm, gör inget om han inte måste..
Jag har träning ikväll med så måste gå nu snart!

xoxo Sandra Falconstone

Wild Cherry

Kom precis hem från ett riktigt svettigt pass spinning. Det var riktigt skönt att träna! Brukar få huvudvärk efter träningen men idag blev jag av med huvudvärken :)
Nu väntar duschen och sen ska jag nog ta ledigt resten av kvällen. Är ledig imorgon så ska plugga hela dagen då. Och tänkte hinna med lite träning med :) Slutspurten nu inför London och min födelsedagsklänning!

Nu ska jag in i duschen och sen smörja in mig med min underbara kräm, den är som poesi för själen :) (och kroppen)



xoxo Sandra Falconstone

Blue stripe

Var riktigt skönt att sova ett tag :) Nu har jag inte ont i huvudet längre, men kändes lite jobbigt att gå upp :P
Tänkte lägga upp en sminkning från förra torsdagen. Min kamera är fortfarande usel, och jag har glömt lägga upp sminkbilder nu den senaste tiden.. Men här kommer en iaf..

Blev en enkel sotning med färg under ögat. Tycker detta är en väldigt enkel men effektful sminkning som jag gillar att använda mig av. Använde glasögon till :)



xoxo Sandra Falconstone

Parkering..

Då är jag hemma igen, gick bara på den första lektionen idag. Nästa börjar kl 13.00 och jag började få huvudvärk så pallade inte vara kvar. Slutade dessutom halv 11 fast vi skulle sluta 12 så var väldigt lång tid mellan.
I Lund är det dessutom så att man får parkera max 4 timmar i taget och biljettautomaterna är oftast myntautomater, primitivt! De få automater man kan betala med kort tar av någon anledning inte visakort! Vad är det för idioti?! Man måste ha ett bensinkort eller liknande för att kunna parkera bötesfritt.
Nu ska jag lägga mig och vila lite så huvudvärken försvinner, sen blir det att plugga igen.. har köpt mina böcker nu och det är en hel del att läsa!

xoxo Sandra Falconstone

Ny vecka, nya problem

Sitter och pluggar lite nu, skulle egentligen till skolan, men måste ta en tur till doktorn :( Men får se om jag hinner dit i eftermiddag.. Måste köpa en bok som ska vara läst till på onsdag, över 300 sidor tror jag den var :S Jag är trött på att läsa nu :P Precis haft tenta och nu är det tre böcker jag ska läsa denna veckan..

I helgen har jag ägnat mig åt lite shopping. I lördags åkte vi till IKEA och Väla med min mormor och moster som var på besök i Sverige. Jag kollade på en kavaj jag ville ha på H&M men den fanns inte i min strorlek, och den under var lite tight på armarna. Jag var dock tvungen att ha den och igår tog jag en tur till Familia för att se om de hade den, de hade de inte och jag åkte till Väla igen för att kolla och de hade den i min storlek då! Wiiee blev så glad. Ska nog ha kavajen på lördag då det är dags för coctailparty med tema Halloween :)
Jag passade också på att köpa en bodybutter från The Body Shop - "Wild Cherry", som luktar underbart! Köpte även undekläder som man kan ha under klänningar, så att de sitter lite bättre och man slipper axelband :)



xoxo Sandra Falconstone

Paula's

Nu hag jag väldigt nyligen kommit hem ifrån Paula. Var riktigt trevligt faktiskt :) Jag fixade hennes hår och sen drack vi lite cider,lyssnade på musik och chillade lite :)
Nu ska jag tvätta av mitt smink och sova lite, blir pluggande och födelsedagskalas imorgon. Kanske lite spinning med :D

xoxo Sandra Falconstone

Trött i huvudet

Nu har jag nästan precis kommit hem från Lund. Tentan var helt okej, men vissa frågor kunde jag inte så hittade på lite, det var delvis rätt iaf :P hoppas jag...
Nu ska jag snart ut och gå med Jessica och sen ska jag försöka hinna upp till Kempon och lämna lite papper.
Sen när jag kommer hem är det bara att börja plugga direkt igen.. har två böcker att läsa till nästa vecka, en till måndag och en till onsdag :S

xoxo Sandra Falconstone

Nattlig tentaångest

Tenta imorgon och jag sitter fortfarande uppe och pluggar. Har skummat igenom allt nu tror jag, eller nej det har jag inte. Men tror jag kan svara något på allt, dock känns det ändå inte så bra.. Känns som om jag har föör mkt i mitt huvud nu! Får gå upp tidigt imorgon så jag hinner kolla igenom allt igen! Bah vill bara att tentan ska vara över!

xoxo Sandra Falconstone


Spinning

Precis suttit en halvtimme fyrtio minuter för att hitta svaret på en enda fråga.. inte alls skoj! Får nog sitta uppe halva natten för att bli klar. Nu ska jag iaf på spinning! Är sjukt rastlös så ett svettigt pass spinning sitter på sin plats!

xoxo Sandra Falconstone

I form med Anna Anka

Sitter och kollar på Tv3 play och "I form med Anna Anka" nu mellan instuderingsfrågorna. Hahaha vilket skämt! Alltså han som är med i programmet. Anna Anka kan säkert sina saker hon har ju trots allt jobbat med det så länge som hon gjort. Men gud, förstår inte hur man kan va så naiv och korkad som han är som är med...

xoxo Sandra Falconstone

Cookie

Idag blev det ingen träning för mig :( har för mkt pluggande kvar. Kompenserar genom att sitta och äta kakor :P

xoxo Sandra Falconstone

Träningsdilemma

Sitter just nu och pluggar.. ovanligt :P Tänkte läsa idag med och sen blir det jobba med frågorna.. Längtar tills tentan är över!
Sitter också och funderar över vilket träningspass jag ska ta idag.. Vill egentligen träna spinning (TC Medel) men ser ut som om den blir inställd och eftersom det är sista timmen ikv så måste jag besluta mig innan de andra timmarna börjar. Blir nog TC Bas, ett lättare pass :(. Finns aerobics med, men det har jag aldrig varit på, kommer vara riktigt usel!! haha..
Nåja ska bestämma mig inom tio minuter.. får läsa lite till så länge :P

xoxo Sandra Falconstone

Dash

En person som jag verkligen beundrar är Kim Kardashian. Jag gillar alla tre systrarna Kardashian och inte bara Kim men Kim får äran idag :)
Hon har en väldigt varrierande karriär och det känns som om hon kan göra precis vad hon vill! Det tycker jag är inspirerande. Dessutom måste hon vara en av världens absolust vackraste personer!!


(bild från google)

xoxo Sandra Falconstone

Rastlös

Idag är jag väldigt uttråkad! Gick inte på spinningen i morse eftersom jag inte kunde somna.. Känner dock att ett pass nu hade gjort sig bra.
Ska dock egentligen plugga nu, men nu känner jag att jag inte orkar mer! Längtar till nästa delkurs.. Då vet jag redan vad jag ska läsa till när så kommer jag inte efter på grund av det i alla fall... Mycket bättre när man läser en bok i veckan, istället för som nu, 5 böcker..
Tänkte att jag ska läsa denna boken nu dessa två dagar som är kvar denna veckan, sen blir det instuderingsfrågor och sista boken, som jag redan läst ett antal hundra sidor i ska jag bara snabbt skumma resten, så jag kan svara på frågorna iaf..

Nu måste jag göra ngt förutom att sitta ner..

xoxo Sandra Falconstone

Fredag

Idag kommer det konstigt nog en hel porträttbild på mig, dock ingen bra.. måste snart seriöst byta ut min kamera!! Förhoppningsvis snart, innan London.
Färgerna syns inte så bra på denna bild men ögonskuggan är vit shimmrig över hela locket, sedan svart i globen. Jag har även svart eyeliner och vit kajal på nedre tårkanalen.
Läpparna har jag målat lila med golden purple från MUS. Dock ser färgen ganska blaskig ut på denna bilden :S



Dagen började med att jag pluggade men det gick inte så bra.. Så gjorde lite annat istället. Körde Kim till Hbg vid 4-tiden och passade då på att besöka Beckie :) Vi tog en tur till Väla och IKEA, där vi mest åt... Beckie hittade även en hylla som vi skruvade ihop när vi kom hem till Beckie igen.
Nu har jag precis kommit hem från nattvandringen och ska gå och lägga mig, hade tänkt gå på spinning kl 10 imorgon men får se hur det blir med det, brukar ha svårt att lägga min Harry Potter-bok ifrån mig...

xoxo Sandra Falconstone

Lazyness

Sitter och läser, men idag läser jag inte skolböcker, trots att jag borde.. Någon dag måste man ju faktiskt få vila huvudet! Dock är det tenta på torsdag och jag kan säga att jag aldrig riktigt förstått tenta-ångest förrän nu. Innan när jag läst språk har jag varit intresserad men inte brytt mig så mycket. Nu däremot bryr jag mig väldigt mycket och det ger faktiskt en viss ångest..

Satt och kollade i Makeup Stores nya tidning innan och kände mig väldigt inspirerad :) Sen kom jag på att jag blivit otroligt lat och feg! Innan öste jag på med färg och konstiga former, men numera är det väldigt neutralt, just för att det går snabbt och jag behöver inte tänka ut något. Det var längesedan jag använde läppstift i färg och nu har jag lovat mig själv att skärpa mig!
Dock kommer jag sitta hemma i en vecka nu och plugga, men kanske får jag sminkat mig en dag

xoxo Sandra Falconstone

Läslus

Nu har jag kommit till sida 177, bara 30 sidor kvar. Den stora frågan är, ska jag läsa klart nu med en gång eller ska jag vänta till imorgon? Hmm.. Dilemma. Skönt att ha läst den, men blir inget slappande imorgon iaf, eftersom jag måste läsa ytterligare en bok då..
Tror att jag läser lite till medan jag gör ngt annat så får jag se hur långt jag kommer :P

xoxo Sandra Falconstone

Spinning

Det var riktigt skönt att träna idag! Dock var det jobbigt med min träningsvärk. Kan knappt gå i trappor nu så slut jag är i benen. Men det är en av de sakerna som gör att det känns så härligt efter träning, som om man gjort något!

www.kempo.se

xoxo Sandra Falconstone

Överfull hjärna

Har precis varit ute och sprungit en del ärenden och sitter nu återigen med skolböckerna framför mig. Ska plugga i ca 30 minuter till sen bär det av till gymmet och spinning.
Hoppas en del av min träningsvärk försvinner :)
När jag kommer hem igen är det dock tid för pluggande igen. Ju mer jag läser nu i veckan desto mindre måste jag läsa i helgen.. Och sen har jag alla instuderingsfrågor som jag tänkte börja med på måndag.. Mkt arbete eftersom vissa frågor har jag ingen aning om och måste kolla upp det igen..

xoxo Sandra Falconstone

Träningsvärk

Varit vaken ett tag nu men orkade inte resa mig ur sängen. Har sån träningsvärk i hela kroppen, känns som om ngn kört på mig eller ngt. Dock har jag massa pluggande idag så finns ingen ursäkt för att ligga kvar i sängen :(

xoxo Sandra Falconstone

Brännare

Kom precis hem från träningen, var skönt och jobbigt att träna. Och sen var det ett långt möte efter med.
Nu sitter jag och äter "Brännare" från ingelsta kalkon, det är en skitstark korv som är sjukt god men sjuukt stark! Känns som om mina öron ska brännas av!

xoxo Sandra Falconstone

Irriterande!!

Jag hatar när det är säsongsavslutning och det händer ngt som gör att man inte kan vänta på att nästa säsong ska börja!

xoxo Sandra Falconstone

Lundi à Lund

Nu har jag precis kommit hem från en tur till Lund. Var hemma från skolan idag eftersom jag hade migrän igår, inatt och imorse. Sov halva dagen men var tvungen att åka in till Lund och köpa en bok jag behövde.
Har även varit flitig idag och läst över 70 sidor i en bok jag har och tänkte försöka vara så duktig att jag läser ut boken idag, i alla fall tänkte jag läsa över hälften. Har ju inte många dagar på mig nu. Hade tänkt läsa ut 4 böcker denna vecka, varav den ena är ca 600 sidor :(

xoxo Sandra Falconstone

Peacock

Idag har jag gjort en sak som det var ett tag sedan jag gjorde, nämligen sminkat mig! Det var faktiskt lite mysig att sitta i ngn timme och bara hålla på med smink och hår. Kände mig riktigt avslappnad när jag gjorde det.
Nu ska jag dock tvätta bort sminket och gå och lägga mig. Är fruktansvärt trött.
Men först kommer en bild på mitt smink. Är dock inte så pittögd som jag ser ut på bilden haha..



xoxo Sandra Falconstone

Avslappnad

Hmm ett tag sedan jag skrev. Men det har faktiskt inte hänt ngt alls. Jag har faktiskt gjort absolut ingenting! Vilke är skönt. Gick till doktorn igen eftersom detta är 5e veckan jag är sjuk och febrig. Visade sig att jag inte var så sjuk, utan mådde dåligt för att jag var väldigt överansträngd. Doctors orders: Ta det lugnt, gör inget, bara vila.
När jag varit hemma och "vilat" har jag stressat över skolan eftersom jag inte haft tillräckligt med tid. När jag blir stressad tycker jag om att träna, det är avslappnande, dock blev jag inte bättre av det.
Men nu börjar jag känna mig mycket piggare och tror jag ska våga mig på en promenad imorgon :)

xoxo Sandra Falconstone

Metallic nostalgia

Hur kommer det sig att alltid när man måste plugga, så går det bara inte?! Ska dock va hemma imorgon så har lite extra tid, men får läsa mkt ikväll... Va uppe sent

Sitter och lyssnar på metallica nu :) Har kollat igenom min musik på datorn, inte så ofta man lyssnar på den nu när man har spotify, men hittade en hel del bra låter :) Nostalgiskt!

xoxo Sandra Falconstone

I'm in hell!

Ja då e man uppe, och jag som INTE skulle jobba denna helg. JAg är fruktansvärt trött och denna dagen kommer inte sluta väl..
Har migrän just nu, fast mina mediciner håller på att börja hjälpa. Dock är det bäst att sova när de gör det. Ska bara jobba 7-10 men ändå! Jag hade behövt sova en dag. Min förkylning är inte alls över som jag trodde och har fortfarande lite feber.
Igår gick jag och Kim till gymmet eftersom jag kände mig bättre, men gud vad ansträngande det var! Fick sluta med en gång, trots att jag knappt ansträngde mig. Nu däremot har min ömma hals och öron blivit värre, så även min näsa. Antar att jag sover för dåligt för att kunna bli frisk..
Har dessutom så mkt skolarbete som hänger över en att det blir stressigt! Trots att jag inte gör annat än att plugga.. men men, får snart ta lite ledigt.

xoxo Sandra Falconstone

RSS 2.0