Jitters

Idag har jag spenderat åt att packa och tvätta kläder. Får tvätta igenom allt för man vet ju inte när jag kan tvätta nästa gång :P Nu börjar resan kännas riktigt verklig och igår var sista gången jag träffade min papi. Nästa gång vi ses kommer vara i november och det känns konstigt. Min syster åkte hem till Kristianstad idag men hon kommer till UK en vecka efter mig så jag träffar ju henne då!

xoxo Sandra Falconstone

Wardrobe

Jag kan inte sova så jag passar på att gå igenom min garderob och vilka kläder jag ska ha med mig när jag flyttar till England. Det är verkligen svårt att sålla. Jag provar alla kläderna med nu och då ser jag plagg som jasg har glömt, kläder som sitter bra men som man aldrig använder och jag inser att det kommer bli svårt att lämna något hemma! Idag gick jag igenom klänningar och passade på att hitta fram kläder till helgens mordgåtemiddag, det kommer bli riktigt kul!!

xoxo Sandra Falconstone

Blue Muffin

Igår var jag, Jessica och Marcus hemma hos Ebba och drack lite vin. Efter det bar det av till Ariman i Lund där Jessica och Marcus lämnade oss. Det var en trevlig kväll men känner mig väldigt trött idag eftersom jag knappt sovit, tack vare morgonpigga trädgårdsfixare.. 
 
Här kommer gårdagens makeup som blev en neutral sminkning som piffats till med lite blått undertill.
Jag har använt (allt från MUS om inget annat):
 
M/S Muffin
M/S Velvet
M/S Deep Blue
Eyepencil Vanilla
Cake Eyeliner Black
Mascara Turqouise
Dior Show Iconic Mascara
 
 
Ikväll skall jag hem till min syster i Kristianstad och äta middag. Egentligen känner jag att det hade varit skönare att stanna hemma, men det får bli ikväll eller aldrig :P
 
xoxo Sandra Falconstone

Rumble

Här kommer gårdagens andra sminkning som jag hade när jag och Ebba hängde i Lund på kvällen för någon öl. Jag har använt en flytande foundation från Clinique och gillar deras foundations väldigt mycket! De blir inte kakiga och man känner inte att man har någon foundation men täcker ändå bra.
 
På ögonen har jag använt (Allt från MUS om inget annat):
M/S Muffin
M/S Bronze
C/S Rumble
Cake Eyeliner Black
Eyepencil Vanilla
Dior Show Iconic Mascara 
 
 
Resultatet blev en rostig brun sotning som passar väldigt bra till gröna ögon. Även blå ögon skulle "pop" med dessa färgerna.
 
xoxo Sandra Falconstone

Natti natti

Jag skulle gå och lägga mig i någorlunda tid idag, men här sitter jag, fortfarande vaken.. Jag har tittat på Criminal Minds lite och bara tagit det lugnt. Det känns oerhört konstigt att inte ha några skolarbeten att skriva, böcker att läsa eller andra pressande saker.
Det är ironiskt hur skolan tar mer på mina krafter än att inte ha någon bostad i London än. Jag har bokat flygbiljettetr nu och kommer att åka den 18 september till London. Skolan börjar sitt orientation programme den 20 september och jag hoppas ha löst bostadsfrågan tills dess. Jag har två dagar på mig i London att lösa detta. Man måste nämligen gå på visningar för att kunna skaffa sig en bostad och det är lite svårt när man befinner sig i Sverige..
 
Imorgon blir det en tur till polisen för att skaffa nytt ID-kort och så kanske jag får hem min lilla kise :) Vetrinären ringer imorgon och meddelar hur det går för henne och om hon ska få komma hem över helgen.
 
Nu ska jag läsa lite i min Profiling bok innan jag somnar
 
xoxo Sandra Falconstone

Liten update

Nu börjar det snart bli dags att packa ihop sitt pick och pack och åka bort till London för att studera. Jessica har nu också bestämt sig för att åka dit och det kommer bli fantastiskt roligt! Jag ska försöka blogga lite mer när jag befinner mig i England och förhoppningsvis har jag mycket roligt att dela med mig av!
 
Jag har passat på att skaffa en ny kamera, en kompakt systemkamera och ska nu kunna ta några bra bilder. Sminkbilder har det ju varit lite sådär med eftersom jag inte haft någon bra kamera. Såklart är kameran rosa!
Jag råkade krossa min framsida på min iphone och passade på att göra min tfn rosa när jag ändå skulle byta glaset :)
 
Min lilla kise har fått spendera denna veckan på djursjukhuset då det är något fel på hennes lever men värdena börjar bli lite bättre och förhoppningsvis kommer hon hem på fredag :)
 
 
xoxo Sandra Falconstone

RSS 2.0