Tv trubbel

Nu känner jag mig jättemycket piggare. Vilket på ett sätt är lite synd, eftersom det betyder att jag kommer somna sent och jag ska upp halv 5 imorgon.. så kommer bli lite trött då kanske.
Jätteirriterande mina tv-kanaler fungerar inte!!! Och jag som var mitt i CSI. Pratade precis med Boxer och de skulle se om de kunde fixa det, until then, får jag kolla tv där nere..

xoxo Sandra Falconstone

Trött

Jag och mamma tog en tur in till farmor idag eftersom vi skulle lämna ena bilen där. Farfar ska besiktiga den till oss imorgon eftersom jag ska med jessie till tandläkaren :)
Vi åkte en tur till Hbg med och handlade lite på coop. Är jättetrött idag, har haft konstant huvudvärk.
Paulas hår blev i alla fall jättefint :) Gjorde det ljust, med lite ljusare slingor i.

xoxo Sandra Falconstone


Bikini-time: too soon..

Då var det en ny vecka. Började min dag som vanligt med ägg och bacon. Vid 12 tiden kommer Paula hit och då ska jag fixa hennes hår.
Ikväll tänkte jag att jag måste hinna med en inlinesrunda, har inte åkt på en vecka :( Synd att vädret är så tråkigt. Man blir helkt trött av sånt här väder, men det börjar i alla fall bli lite varmare än innan. Ska dock försöka få med ett pass Hollywood workout idag med. Det är ju inte långt kvar till bikinisäsong nu inte...
Ska läsa på lite franska denna vecka med eftersom vi ska göra om vårt muntliga. Klarade provet men hade gjort fel så vi ska få en chans till :)

xoxo Sandra Falconstone

Footiball

Sov riktigt bra inatt förutom att precis som innan SATC filmen så drömde jag nu samma sak om Green Day, att jag var försenad som fan och jag hittade inte biljetterna. Haha måste sluta drömma sånt skit. Ska snart ner och kolla på fotboll, min bror ska spela. Var längesen jag kollade när han spelade.
Tyvärr är inte vädret det bästa..

xoxo Sandra Falconstone

Eurovision

Nu är Eurovision avgjort och tyckte att det överlag var usla bidrag, ingen stack ut, förutom Tyskland som vann. Jag tyckte de var helt ok. Var alldeles för många ballader denna gång..

xoxo Sandra Falconstone 

Lugn lördag :)

Nu har jag precis städat klart mitt rum, behövdes! Och så har jag skruvat ihop min nya stol från IKEA, en datorstol. Min gamla var helt nersutten :(
Var och såg SATC 2 igår och jag gillade den :) Den var väldigt underhållande och man fick många skratt. Sen gick vi till "Haket" och åt middag vilket var jättegott. Beckie var tvungen att gå ut med Poppy så vi gick hemom henne igen och sen var det barhoppin' på schemat. Var väldigt trevligt, får lägga in lite bilder sen, orkar inte just nu :P

xoxo Sandra Falconstone

Tenta

Tentan idag gick inte alls bra, först när jag kollade igenom den såg den skitlätt ut, i början i alla fall. Skrev det jag kunde, tänkte att jag borde ju få ngn poäng för det hahah. Men räknar med att plugga litteratur hela sommaren. Egentligen är jag lite intresserad av det, det är bara det att det varit för kort tid att plugga in allt på..
Nu ska jag nog lägga mig och vila en timme innan jag börjar göra vid mig. Sov i princip ingenting i natt. Somnade vid tre och vaknade hela tiden ända tills jag gick upp klockan halv 9. Jag är egentligen inte så trött men kommer bli det ikväll!
Och det är ju SATC 2 ikväll så man vill inte förstöra kvällen med att va trött och ha huvudvärk..

xoxo Sandra Falconstone


:(

Nu är jag precis klar med min muntliga tenta som var HEMSK! Jag klarade den men tycker att jag inte borde gjort det.. Just nu känner jag att det skulle va trevligt med en vinkväll, men tenta imorgon bitti med så får sätta mig och plugga istället, usch!

xoxo Sandra Falconstone

Jeudi

Nu har jag precis vaknat, ska ner och göra ägg och bacon och sen ska jag kolla lite SATC, kommer aldrig hinna se alla innan vi ska se Sex and the City 2 imorgon, har typ halva boxen kvar plus en film och ska iväg och göra en tenta idag och sen en imorgon.. Hoppas tentan imorgon är lätt så att jag gör den snabbt. Då blir det inte så stressigt! Tror vi ska va hos Beckie vid 4. Måste hinna att gå inom systemet med idag.
Nu säger min mage att den är hungrig så får göra mat nu

xoxo Sandra Falconstone

Solig morgon :)

Precis avslutat min vanliga frukost, nu ska jag bara göra vid mig lite sen ska jag iväg till Hbg och plugga lite inför den muntliga tentan som jag har imorgon.
Usch man vet inte riktigt vad man ska träna på faktiskt.. men det ska väl gå bra, bara man har ett bra ordföråd.
Sen på fredag har jag ju en litteraturtenta med och den känns svår speciellt eftersom vi egenltigen inte gjort ngt på lektionerna och det är svårt att veta vad man ska förvänta sig..

Vid halv tre idag ska jag vara hos Jessica, vi ska sätta i lite mer lila i hennes hår som blev jättefint förra gången. Efter det ska vi till Hbg och jag ska sätta i mitt löshår, första gången jag har det, ville mest ha det för att känna hur det är. Ska bli spännande!

xoxo Sandra Falconstone

Malmö

Nu är det ca 10 minuter tills jag ska gå ner till bussen och åka till Malmö. Ska till naprapaten som sagt och tänkte passa på att inhandla en del saker med :)
Så tråkigt vädret är och gillar inte alls blåsten, mina ögon kommer rinna som tusan idag, tur att det är sol så jag inte ser föör dum ut i solglasögon, de skyddar ju faktiskt en del för blåsten med.
Ska ta med min franska och läsa på tåget.. hoppas det inte är proppfullt och en massa störiga människor..

xoxo Sandra Falconstone

le Petit déjeuner

Vaknade kl 9 idag av att min kusin ringde, hon ville fixa sitt hår :) Till min förvåning vaknade jag faktiskt pigg! Kollade på två avsnitt SATC och nu ska jag ner och laga frukost, blir ägg och bacon igen, provade en dag med annan frukost, men det funkade inte, så fick gå tillbaka till min addiction :)

xoxo Sandra Falconstone


Taxi

Nu har vi precis kollat på taxi 2. Jag gillar taxifilmerna :) de är väldigt underhållande. Blev ingen hollywood workout idag hade så ont i höften och svanken efter inlinesen, och mina axlar e helt ömma med så tänkte att jag får göra det efter jag har varit hos naprapaten. Denna vecka kommer bli slapp, man får itne träna på 2 dagar efter man varit hos naprapaten, men sen kommer jag kunna prestera mycket bättre!!
Får se om jag tar en tur med inlinesen imorgon innan jag ska dit, känns jobbigt när man inte gör ngt, jag har blivit helt beroende av att åka inlines, trots att det är riktigt pestigt just nu, men så fort min rygg e bra igen ska jag börja på en längre runda :) Hinner nog inte denna vecka bara har ju tentor och så.. Men men nu ska jag lägga mig och läsa lite i franska.

xoxo Sandra Falconstone

Workout?!

Imorse jobbade jag, kl 8-13. Det var helt ok, fast när man ser fram emot att vara ledig, trots allt pluggande känns det lite motigt faktiskt.. Men överlevde, sen kollade jag lite SATC när jag kom hem, måste ju kolla klart alla innan fredag. Sen fick jag huvudvärk och gick och la mig och vaknade nu precis.
Ska träna lite ikväll, står hollywood workout på schemat. Det är en träningsdvd som jag tycker är jättebra, när jag använde den regelbundet kunde jag snabbt se resultat speciellt på mina armar. De blev mycket fastare! Den har fått bra recensioner men vet att många sagt att de inte märkte ngt och att de inte blev svettiga och då e min fråga hur lätta vikter har de haft egentligen?! och de kan inte ha gjort rätt för jag tränar mycket och trots det blir jag svettig och ser resultat av denna dvd.
Det finns 3 olika program och jag brukar köra ett program i taget. Hoppas det blir fint väder nu efter regnet med så jag kan åka lite inlines. Nu ska jag sätta mig med min franska.. känns som att jag inte vet var jag ska börja, det finns så mycket!!



xoxo Sandra Falconstone

Quickie

Nu tittar solen fram så dax för mig att ta en runda med inlinesen :) Har precis blivit klar med jessicas hår, och det blev jättefint :) Vi ska bara säta ytterligare lite lila i hennes hår :)

xoxo Sandra Falconstone

Mulet

Somnade typ vid 3 halv 4 inatt, läste lite på en fransk bok som jag inte läst klart sen väcktes jag klockan 8 av att ngn smsade mig och sen tog det helt lång tid innan jag somnade om. Nu har jag precis ätit frukost och har varit uppe i nästan en timme. Ska fixa jessies hår idag men först ska jag översätta lite böcker.. Hade varit nice om det var fint väder så man kunde ligga ute och sola samtidigt men det är helt grått och mulet :(

xoxo Sandra Falconstone

Lögardagen

Nu har jag precis kommit hem från marcus (och jessica ;P). Vaknade 9 imorse och gjorde som vcanligt ägg och bacon, sedan blev det ut på inlinesen duscha och göra mig iordning för att sedan åka till malmö. Jag och jessie gick på stan och hittade ett linne som jag redan hade bestämt mig för att köpa :) måste ha det till sweden rock :)
Skulle egentligen fixa jessies hår idag men tänkte inte på att ta med grejer :S så får fixa det imorgon istället. Vi lagade tacos till middag och sen körde marcus och hämtade beckie och poppy som också kom till marcus och hälsade på.
Efter ett tag gick vi ut en runda i malmö med hundarna och tittade på jättesöta harbebisar. När vi kom tillbaka var det dax för lite film och vi kollade på Shutter Island, vilken var komplicerad men bra! jag gillara filmer där man får tänka lite och där allt inte är självklart. Vi skulle dock egentligen sett Avatar, vilken kanske hade varit lite roligare, men det får bli till en annan gång :)

Nu ska jag tvätta bort smink, borsta tänder och hämta min katt så ska vi gå och lägga oss :)

xoxo Sandra Falconstone

Nighty tighty

Nu har jag precis kommit hem från nattvandring samt hämtat min syster i billesholm, där hon jobbar lite. Usch måste upp tidigt imorgon eftersom jag ska köra hemifrån kl 11 och ska åka inlines innan jag åker till Malmö. Köpte grejer så jag kan göra ägg och bacon imorgon med :) har verkligen blivit besatt av det nu.
Nu ska jag lägga mig!!

xoxo Sandra Falconstone

Kväll

Nu har jag precis varit ute och åkt en runda inlines, det var jobbigt men skönt på samma gång. inte tränat på två dagar nu och jag känner hur försoffningen har satt klorna i mig. Längtar tills på tisdag då jag ska till naprapaten och slipper då få ont i höften när jag åker, dock innebär det 2 dagar utan träning igen...

xoxo Sandra Falconstone

Dagens smink

mon Dieu vad jag var trött, somande typ halv 1-1 och sov till nu, skulle bara ta en liten powernap. Trots det att jag sovit bra inatt och vaknade till och med innan klockan. Det måste vara det här usla vädret med extrem värme, nada syre och gråa moln.

La precis in lite sminkbilder på datorn och jag HATAR verkligen när folk tar en massa meningslösa foton och sen inte lägger in dem direkt om de nu känner att de ska behålla dem.. Vi har en systemkamera som alla använder och det är sjukt störigt när där är 100-tals bilder på naturen som min syster gillar att ta, hon har dessutom haft nästan en vecka på sig att lägga in bilderna, nu hamnade de på min dator och that means, rakt ner i papperskorgen..

Hmm fanns ingen bra bild när man ser färgerna på sminket, det ser bara blått ut, men det är blått, turqost, lila och rosa. Men lägger in lite bilder iaf..

    

Här är bilder på mitt hår som jag inte lagt ut bild på sen jag ändrade det ännu mer, mitt smink och vad jag använt och som ni ser så kommer inte färgerna alls fram på bilden med sminket. :( men det var väldigt färgrikt irl :)
xoxo Sandra Falconstone


Tenta

Då var tentan över, hoppas det gick bra, kändes sådär.. känder mycket bättre än förra tentan men vet att jag har en tendens att göra fel meningsbyggnader och vet att jag hittade på en del ord själv haha..
Nu sitter jag och äter kycklingpytt med stekt ägg :) Tänkte bara ta det lugnt nu ett tag sen kanske åka inlines i eftermiddag med mamma annars får jag åka själv. Ska nog nattvandra i natt.. och sen har jag ju TVÅ tentor nästa vecka som jag måste träna på och ska fixa till min Compte Rendu.

Tro det eller ej men jag har faktiskt sminkat mig idag!! Haha kommer bild senare idag.

xoxo Sandra Falconstone

Bored 30's

Nu ska jag snart ut och gå med jessica, eller det är typ en halvtimme tills jag ska gå, har en liten paus från fanskan just nu, det kan lätt bli föör mkt! men hoppas det går bra på tentan imorgon känns helt okej, bara det inte kommer en massa frågor på vad Yaguello tycker, man kan inte komma ihåg allt man läst :O
Imorgon måste jag också inom jem och fix, de hade billiga festivalstolar som jag och kim ska ha med till sweden rock :)

Idag kände jag egentligen för att sminka lite, men det är föör varmt och för lite tid över från franskan, men tänkte att ajg kunde lägga upp en gammal bild på en uttråkningssminkning, här 30-talssminkning



xoxo Sandra Falconstone

Plugg

Precis pausat lite, med gossipgirl mellan pluggandet. Men nu ska det pluggas igen.. Tror jag ska lägga mig ute i solen och läsa, få lite bränna samtidigt :)

xoxo Sandra Falconstone

Frukost

Vaknade precis, tänkte att jag skulle få sova ut helt idag, kunde inte somna förrän ganska sent och kände att jag verkligen behövde sova. Dock känner jag mig nästan värre idag, riktigt mörbultad. Tror kanske att jag kan behöva en dag utan träning över huvudtaget, får se hur jag känner mig ikväll, för det är kul att träna :)
Nu ska jag ner och göra min ägg och baconfrukost!!

xoxo Sandra Falconstone

Klippt

Nu ska jag alldeles strax sticka hem till Jessica, ska klippa hennes farfar idag för han behövde vara tjusig till imorgon :) Känner att jag måste borsta mina tänder innan eller tugga tuggumi, har värsta vitlöksandedräkten. Vitlök i all ära men varför måste det lukta så mycke och länge efter att man ätit det?
Tänkte se om jag hinner sanera min makeup station ikväll med, känns som att det kan behövas :P Så får jag se om jag kanske kan få till en liten sminkning imorgon :)

Nej nu måste jag gå

xoxo Sandra Falconstone

Middag

Nu har jag precis ätit middag, blev stekta kotletter med pastasallad och vitlökssås. Såsen var jättestark men god :) Känner att jag måste sätta mig med franskan nu, fast känner egentligen mer för att lägga mig och kolla på tv, E! till exempel :)

xoxo Sandra Falconstone

Mixed

Blev ett sent första inlägg idag. Sov hur bra som helst inatt och vaknade halv 10 när min bror väckte mig och ville att jag skulle hämta honom. Blev ägg och bacon till frukost idag med jättegott och sen blev det kycklingpytt med ägg till lunch. Precis kollat en massa gossip girl. Hade egentligen tänkt sitta ute men det blev helt molnigt och kvavt ute..
Nu ska jag sätta mig och läsa nya Chic innan jag tar en inlinesrunda.

Här kommer en bild på helgens smink



xoxo Sandra Falconstone

the Bourne Identity

Nu har jag precis kollat klart The Bourne Identity med min bror, jag gillar de filmerna. Var och tränade innan idag och är riktigt trött nu, både i kroppen och i huvudet och förhoppningsvis kommer jag sova väldigt bra inatt :)
Imorgon blir det en massa pluggande, tänkte sitta med franskan i princip hela dagen, ska dock hinna med en inlines runda med :) kanske till och med 2 om min syster vill åka på eftermiddagen.

xoxo Sandra Falconstone

Rollers en ligne

Nu har jag precis varit ute på en runda inlines. 30min blev det :) Härligt med fint väder fast det blåste mycket så det blev ganska jobbigt. Dock var det inte kall vind vilket var skönt!
Tänkte att jag skulle sätta mig och översätta lite franska nu ett tag.

xoxo Sandra Falconstone

Tisdag

Usch vaknade med migrän idag, inte alls skoj. Nu har det i alla fall gått över och jag har lyckats få i mig lite mat :) Blev ägg och bacon idag med och lite apelsinjuice. Underbart gott :)
Idag tänkte jag att jag ska åka lite inlines, har inte gjort det sedan i fredags :( Ska träna kempo ikväll med, hoppas min nackspärr släpper då, det brukar faktiskt hjälpa.

Idag är jag trots allt glad, för det är fint väder ute :)

xoxo Sandra Falconstone

17 mai

Norsk som jag är känner jag att jag måste skriva lite om 17 mai. Här hemma är det en festlig dag, eller så festlig den kan bli när man jobbar och går i skolan.. Vi hade fläskfilé och bearnaisesås till middag idag :L
Nu kollar vi på norsk tv och ser alla festligheter i Norge :D Man blir så ledsen över att man inte är där.



xoxo Sandra Falconstone


Grön dag

Så då är biljetterna våra :) Och bandet är.... Green Day! Jag och Kim åker till Gbg den 5 juni för att kolla in dessa punkhjältar :P haha, funderar på om vi ska inom liseberg med under dagen konserten börjar ju vid 6 och en av mina absoluta favoriter är förband, nämligen Joan Jett, det är hon som gjort I love Rock n' roll.



xoxo Sandra Falconstone

Ny vecka

Nu har jag precis ätit en jättegod frukost med ägg och bacon, tomat och apelsinjuice. Det var jättesegt att gå upp imorse och det kändes som att duschen inte alls piggade upp mig, däremot gjorde frukosten det :)
Har också suttit och gått igenom franskan. Måste plugga jättemkt nu denna vecka, eftersom vi har tenta på fredag, samt nästa torsdag och fredag..
Efter skolan idag ska jag åka till banken och sätta in lite pengar och sen ska jag och min bror boka ännu en konsert :) Vi ska ju till Sweden Rock nu i sommar och ska nu även se Kims favoritband :) Lääängtar! Vilket band det är får ni veta senare när vi bokat..

Hade egentligen tänkt göra en rolig sminkning idag, inspirerad som jag är efter Avatar, men just nu orkar jag inte, och vet inte om jag skulle vara på skolan 9 eller 10, vilket betyder att jag måste köra typ nu snart... Lektionen börjar 10 men vi skulle eventuellt gå igenom lite innan.

xoxo Sandra Falconstone

Avatar

Nu har vi precis kollat klart på avatar, vilken var jättebra :D Den är absolut värd att se!! Synd att jag missade den när den gick på bio för kan tänka mig att den är überbra på bioduken :) Spec i 3D.

xoxo Sandra Falconstone

Bah

Fy vad jag är bakfull idag, eller jag vet inte om jag e så bakfull, men jag är trött som tusan! Blev inte många timmars sömn. Känns som om jag är gammal i förtid Jag måste lugna ner mig hahaha. Nu sitter jag och äter lite frukost, vilket är skitgott faktiskt.
Funderar på att gå och lägga mig lite till faktiskt, fast har en resumé jag tänkte skicka in ikväll, en rescension till imorgon och en bok på 200 sidor tills på tisdag..

xoxo Sandra Falconstone

Done

Då har mitt hår genomgått en andra omgång färg, ser bra ut, men jag gillar fortfarande inte att ha färg hela vägen ner i botten :P så kommer vara bra om en vecka, då kommer jag nog va helnöjd hoppas jag :) Fortfarande liite gult i men det fixar lite silverschampoo.

Nu måste jag äta lite igen, är faktiskt jättehungrig, sen måste jag kolla när jag ska till Beckie och packa mina grejer och sånt :)

xoxo Sandra Falconstone

Färg

Nu sitter jag och äter hönökaka med bacon och pepparost. Jättegott :) Hade ägg och yoghurt till frukost. Håller på att färga till mitt hår, lr ljusa upp det lite till. Färgningen hade släppt lite och en del oranget hade kommit tillbaka vilket jag inte gillar! Så blev en svag blekning och sen kanske en toning på det, får se hur det blir. Jättesugen på att göra rosa som min syster men hon kan få va ensam om det just nu. Tror jag ska köpa turquoise pigment istället :)

Har hunnit en tur inom systemet med idag, jag behövde inte ens visa legitimation, de sa att de kände igen mig haha, vilken alkis jag känner mig som :P

xoxo Sandra Falconstone

Tidig morgon

Vaknade tidigt idag, har redan varit upp i en timme. Kanske var det så att jag inte kunde vänta tills jag fick äta frukost idag :P Tänkte skriva en resumé på franska som jag inte gjort än och sen blir det att läsa en hel del franska med..

Ikväll blir det iväg till Beckie :) Vi ska ut ikväll, tänkte se om vi kan övertala Danne och Jonas att följa med. De ska ju bara sitta hemma och spela fifa. Måste till systembolaget idag med, inhandla lite till ikväll. Tänkte prova Xide's nya cider på burk, strawberry and pepper.

xoxo Sandra Falconstone


Sistah

Här kommer en bild på min systers underbara hår :D Skulle eg bli rött men detta blev mycket finare. Hon gillade inte det först men nu gör hon det :)


Hair

Usch, nu är jag trött och har fortfarande inte gjort ngn franska, kollat på det men pallar verkligen inte. Var och solade innan vilket var skönt :) Man behöver lite ljus och värme i det här rusket. Har färgat min systers hår med, hon skulle färga utväxten och så ville hon ha rött i underluggen. Det blev lite annorlunda, kommer ta ett tag att vänja sig :) Nu ska jag sminka och styla henne sen ska vi iväg. Har fuskat en del idag med så tänkte att jag skulle prova klänningen jag vill ha i helgen för att ge lite motivation :D

xoxo Sandra Falconstone

Grått

Nu har jag precis kommit hem från en runda inlines, min syster följde med nu med en gång, så får se om det blir en andra runda.. var väldigt jobbigt idag! Kan bero på den hårda träningen igår och träningsvärken! Att vädret att tråkigt kan också vara en bidragande faktor och att jag inte hade ngn musik :P
Tänkte att jag ska gå och sola senare idag, ska bli nice :) Skönt med lite färg. Måste egentligen städa mitt rum med, här är stökigt och så har jag ju den där franskan...

xoxo Sandra Falconstone

Day 5

Nu har jag precis ätit min frukost, eller druckit vilket man vill.. Såg att jag hade fler dagar kvar än jag trodde, detta eftersom vissa mål varit utbytta och sen har jag gått upp så sent att jag glömt äta alla. Så får fortsätta lite nästa vecka med.
Min träningsvärk har byggts på :S, vilket egentligen är ganska skönt, men ändå superjobbigt. Blir antagligen två rundor inlines idag, en nu snart och så kanske en med min syster senare i eftermiddag.
Ska sminka och styla min syster idag eftersom hon och hennes kompisar ska över till DK, får se om vi hinnre färga hennes hår med, men tror inte det eftersom jag har en hel del franska att ta itu med... Lika bra att råplugga hela idag så jag slipper det resten av helgen!

xoxo Sandra Falconstone

Trötter

Då har jag varit och tränat, skitjobbigt! Är helt död nu, kan knappt lyfta mina armar. Har också ätit dagens ANDRA middag och lite godis, så jag känner att jag förtjänar ett litet straff av min coach ;)

Imorgon ska jag gå upp ganska tidigt, ska jobba med franska typ hela dagen!
Nu måste jag nog lägga mig, är skiittrött!

xoxo Sandra Falconstone

Träning, mat och mode

Nu står jag och mamma och kockar lite, blir fullkornsspaghetti med köttfärssås :D Min favoriträtt, självklart blir det sallad med. :) Sen blir det att förbereda sig inför träningen och läsa min tidning jag köpte idag, eller rättare sagt som min mamma köpte till mig, både Fighter mag och Chic

xoxo Sandra Falconstone

Dag 4

Ojojoj vad jag fuskade igår!! Inga inlines och mkt mer mat än jag hade tänkt, alkohol med :S men men, känner mig bra idag dock och det var trots allt lätt att fortsätta med planerna idag. Har precis kommit hem från en runda inlines och ska snart ner och förtära lite. Blir lite mer mat idag med eftersom jag har ett jobbigt pass kempo framför mig. Utmaning är kvällens tema och jag tycker jag utmanar mig genom att bara gå dit haha, nee det är skoj att gå dit och träna man känner sig så bra efteråt!

xoxo Sandra Falconstone

Smink

Nu är jag duschad, sminkad och klädd, ska ner och fixa maten jag ska ha med mig, annars är jag klar :) Blev en sotning idag med turqoise och svart :)

Här kommer en bild, kommer en på mitt blonda hår med :)





xoxo Sandra Falconstone

SATC 2

Ser inte ut att bli några inlines för mig idag.. :( men har trots allt sjuk träningsvärk i hela kroppen!

Nu har jag precis bokat biobiljetter till mig, beckie och jessica till den 28/5 då vi ska se SATC 2 :D Kommer bli skitkul. Vi ska börja kvällen med lite snacks och drinkar hos Beckie och sen bio. Efter bion ska vi äta på ngn restaurang som vi inte valt än och sen blir det utgång. Om någon vill med så får man bara höra av sig :)


Vad jag läängtar!!

xoxo Sandra Falconstone

Day 3

Usch vilket väder det är idag :( helt deprimerande! Och jag som har två inlinesrundor på schemat idag :(, Men så länge det är uppehåll är det lugnt, men blåsten är jobbig.
Jag vaknade typ precis, kunde inte somna igårkväll trots att jag var skittrött så fick sätta mig där nerre lite och vänta på att mina piller skulle verka.

Idag är min dag faktiskt ganska uppbokad, ska ju som sagt hinna med 2 rundor inlines, klippa jessicas farfar, posta grejer till pappa, kolla igenom ett skolarbete och sen ikv ska jag till Paula och vi ska eg grilla, men får väl kanske steka ist.. vädret ser ju inte lovande ut.

Nej nu är det dags för frukost!

xoxo Sandra Falconstone

Dilemma

Hmm ikväll blev det TVÅ hamburgare, dock inte mkt kcalorier, men iaf, var egentligen mätt efter den första. OCH är invited på party imorgon vilket är ett dilemma eftersom jag inte får äta ngn sådan mat imorgon, men rådgör just i detta nu med min dietist och coach Beckie haha. Vi har kommit överrens om en bra deal tycker jag :) Men kommer ha sånn ångest på torsdag morgon eller redan imorgon kväll, så kanske får ta dubbla rundor inlines på torsdag med.. vi får se

Nu ska jag nog lägga mig, är jättetrött i kroppen men inte i huvudet.. Är törstig dock..

xoxo Sandra Falconstone

Ännu svettigare!

Nu har jag precis kommit hem från kempo-träningen som var väldigt effektiv! Typ fys hela tiden, vilket bränner fett men är jobbigt om man dietar och precis haft lunginflammation..
Men men har lyckats hålla alla mina mål och nu ikväll ska jag få äta veckans första riktiga mat, en kycklingburgare med fullkornsbröd och färska grönsaker och lowfat-dressing såklart!
Sen måste jag vänta ända tills på tordag kväll tills jag får äta riktig mat igen :D

Beckie - You go girl, jobba satan inatt! Du har vilodag imorgon

xoxo Sandra Falconstone

Svettigt

Så nu har jag varit ute och åkt inlines, är skitsvettig nu! Klarade min annars halvtimmesrunda på 22 minuter. Nu ska jag snart gå och sola, så jag inte längre ser ut som ett lik :P

xoxo Sandra Falconstone

Day 2

Om jag klarar denna dagen, som kommer bli svår med tanke på träning i kväll så har jag nääästan klarat hälften :P får tänka så ;) Tihi nej det är faktiskt inte så jobbigt, har inte varit det än i alla fall.
Nu har jag precis ätit frukost och ska bara dricka upp mitt vatten innan jag går ut och åker inlines. Tänkte att jag ska kolla på l'Adversaire med, kollade 50 min igårkväll men var skittrött så orkade inte se hela :S
Sen tänkte jag att jag skulle sola idag med, hemskt så blek man blir när man varit sjuk :S

xoxo Sandra Falconstone

Makeover

Oj, jag är inte van vid att få så många kommentarer så fattar inte vilka jag läst och vilka jag inte läst HAHA :P
Nåväl, jag har klarat av dagens måsten, dvs åka inlines och klarade även av i matväg det jag skulle. Snart ska jag lägga mig och läsa en fransk bok, om jag är uppe för länge kan jag nämligen bli sugen på mat, vilket inte är bra :P

Idag har jag också gått från rödbrunt till oranget till blondt hår. Dock är jag inte van vid att ha färg i hårbotten vilket jag har nu eftersom vi först blekte upp i folieslingor och sedan ljusarefärgade med en askig färg som skulle ta bort det orangea och jag måste säga att resultatet är förvånansvärt bra! Nu ska jag bara beställa löshår som jag ska kolla om min frisör Aimee kan sätta i innan SATC premiären :)

Här kommer lite bilder (min bruna färg kan ni se på en bild från tidigare idag)
Först har vi bilden efter folieslingorna och sedan efter färgningen.

  

Dock inte det bästa ljuset där bilderna togs.

xoxo Sandra Falconstone

Schools out

Nu är jag klar i skolan gick jättebra :) Jag kände mig genialisk idag, älskar sådana dagar.
Nu ska jag förtära min tredje måltid och det betyder att det bara är två kvar sen och så ska jag bara hålla mig borta från ngt att nibbla på. Får bli vatten om jag blir sugen på ngt.
Sen ska jag hem till Jessica eftersom vi ska exprementera med mitt hår :O

Här kommer en bild (som inte är så bra) på mitt smink, blå sotning blev det idag.


xoxo Sandra Falconstone


Inlines

Ja då var min inlinesrunda avklarad, 30 minuters åkande och utan vila denna gång :D Var lite osäker pga av min föregående lunginflammation men det gick bra. Nu ska jag bara lyckas hålla mitt matschema så har jag klarat av denna dag :)
Hade egentligen tänkt fråga om min syster ville åka i eftermiddag men jag ska börja med min hårprocess idag så var tvungen att göra det nu på förmiddagen. Nu ska jag hoppa in i duschen, sminka mig och sen är det dags för mellanmål innan jag sticker till skolan.


Hittade denna bild på google, jag skulle dock inte våga detta, jag skulle släpas efter medans mina fötter for fram i blixtfart, illa!

xoxo Sandra Falconstone

Day 1

Ja då har denna vecka hunnit ikapp mig :P Frukosten är precis avverkad, det gick snabbt, och jag som gillar att sitta ner och äta en långsam frukost. Köpte frukost till mig igår med, yoghurt, ägg etc men kom ju på senare på kvällen att jag inte kan äta det denna vecka :S Men de håller sig till nästa vecka :) Annars har jag tre syskon som gärna äter upp det.

Nu ska jag egentligen åka inlines, men får se om jag gör det i em istället eftersom jag sovit lite längre idag. Somnade vid halv 2 eftersom jag var tvungen att läsa ut en bok hade halva kvar och började inte läsa förrän tio i tolv :S Jag ansåg att Gossip Girl var mer givande :P Sen har jag vaknat hela natten av att jag haft ont i magen. men men no excuses, det KOMMER bli inlines idag, kunde köra till skolan med så sparar 2 timmar på det :)

xoxo Sandra Falconstone

Tattoo

Denna helgen har varit lugn, bara varit hemma. Tatuerade mig med i helgen :) I fredags faktiskt. Tatuerade ett S på min handled.



Nu sitter jag och svullar, konstigt att man alltis känner ett behov av att svulla innan man ska dieta lite. Det är inte ens så extremt, men att man ska minska på vissa saker ger ett behov av att innan man gör det, äta så mkt man kan! Konstigt...

xoxo Sandra Falconstone


Morning 2

God morgon igen.. lr itne, men nu har jag vaknat igen :) Gick dock inte och lade mig med en gång jag kom hem. Åt en andra frukost bestående av löskokta ägg och nybakta bullar :) läste 20 s i min franska bok och kollade lite på E! :P Hann med en hel del.
Men nu börjar klockan bli mycket och jag ska nog köra klockan 2, eftersom jag måste till Lund först och inhandla en bok som jag ska ha läst ut till på måndag, så nu vet ni även vad jag ska göra i helgen :P Jag har inga problem att läsa böcker på svenska, det hade säkert tagit 2 timmar max, sen måste man lägga till att det antagligen är en tråkig bok och att den är på franska :s Måste översätta och skriva lite pom innehållet med, sen måste jag kolla med mina lärare med lite grejer, nu när jag vaknat från min dvala.


Klänning från Asos som jag vill ha :L

xoxo Sandra Falconstone

God morgon

Usch, vad tusan gör jag uppe nu :S Jo just det, jag var dum nog att bestämma med mamma att jag ska köra henne till jobbet, bara så att jag kan ha bilen och köpa avfärgning idag.. Gäsp

Men har inte lika mkt feber idag som de andra dagarna :D så är nog snart frisk, ska sova när jag kommer hem, för sömn är essentiellt för ett tillfrisknande :)

xoxo Sandra Falconstone

Headbands

Gossip Girl idag med :P haha jag känner mig som en enstöring nu, suttit inne typ hela veckan, men jag börjar känna mig lite bättre nu faktiskt :) Antibiotikan har börjat verka.

Känner att jag kan behöva en dusch med, känner mig lökig, ska se om jag ska gå en liten runda med Jessica med :) kan va skönt att komma ut lite :)


Helt besatt av Blair och hennes hårband

xoxo Sandra Falconstone

E!

Fortfarande hemma och nerbäddad i fåtöljen :P Skulle vara nerbäddad i soffan, men inte bra att ligga ner när man har infektion i luftrölren och lungorna... Men men kollade Inglorious Basterds igår kväll med min bror, det var ju itne den bästa filmen, rent tekniskt men den var underhållande :) Bästa delen är när de ska låtsas vara italienare haha.
Idag kom Kim hem tidigt så han kollade Sommaren med Göran med mig, den va helt okej, fast allt de roliga hade man redan sett på reklamen så det var disappointing.. Sen var den eg ganska deprimerande, han Göran gör allt helt fel och ja.. nej den får inga pluspoäng av mig..

Har läst en del franska hemma idag, inte klar med förra boken än och nästa bok ska vara färdigläst nästa vecka :S oops, har inte ens köpt den.
Kollat på E! idag med, what a surprise ;) Roande tycker jag, som att läsa en massa skvallertidningar utan att behöva läsa :P Har också kollat lite tatueringar, ritade en till min bror igår och ändrade lite på min, vi ska ju tatuera oss i helgen :D

xoxo Sandra Falconstone

SATC

Idag överlevde jag en redovisning :) gick ganska bra tyckte jag. Nu sitter jag nerbäddad i en fåtölj med filtar och B&J Chunky monkey (min favorit) och kollar på E! Var precis THS "The girls of Sex & the City" vilken är en av mina absoluta favoritserier, man blir så glad när man ser den och ALLT som händer i livet kan man referera till ett SATC avsnitt :D

Sitter och funderar på om jag ska sticka iväg och köpa avfärgning imorgon, men får se hur mina lungor känner sig.. Pallar inte ta tåget och sånt om jag knappt kan andas. Annars får jag vänta tills nästa vecka :)

Hmm.. funkar inte att ladda upp bilder just nu så jag får försöka senare :(

xoxo Sandra Falconstone

Typical

Precis suttit och översatt redovisningen till franska, min feber börjar komma tillbaka nu och känner mig inte alls pigg. Var hos doktorn innan idag eftersom jag misstänkte att jag fått akut bronkit och hade väldigt jobbigt att andas med astman och allt, visade sig dock vara början till lunginflammation. Jag som hade tänk skippa doktorn idag, tur att jag inte gjorde det. Fick lite antibiotika så mår antagligen bättre om ngn dag :D
Sitter och kollar på E! nu, det är en trevlig kanal :) just nu visas "Leave it to Lamas" har aldrig sett det innan.

Nu ska jag nog ta lite hostmedicin och gå och lägga mig

xoxo Sandra Falconstone

1 Maj

Just nu sitter jag och knåpar på min redovisning i franska tills på tisdag... Pallar egentligen inte, vill bara krypa ner i min säng och titta på en film eller något, helt slut idag!

Igår var i alla fall en jättebra dag :) Började med slappedag typ hela dagen, bakispizza och allt vad det innebär. Sen vid 7 gick jag och duschade och sminkade mig och klockan 8 var jag på väg hem till Beckie eftersom vi skulle ut :) Jag kom dit vid 9 och drack en spritser tillsammans med Beckie, eftersom jag skulle köra hem kunde jag ju inte ta i allt för mycket :P
Jag beckie och danne spelade skitgubbe och klockan halv tolv gick vi ner till Charles Dickens där vi hade väldigt trevligt, trots att de hade de äckligaste toaletterna jag varit med om!
Senare gick vi mot utposten för att möta jonas och emelie och deras kompisar. På utposten var de två kvinnor som kom fram till mig och Beckie och sa att de blev så glada när de såg oss för vi glittrade så mycket i våra paljetter ;). Jag och Beckie blev dock snabbt uttråkade eftersom vi ville shakea och vi begav oss till The Tivoli. Efter ett litet tag där kommer Danne, Jonas och hans kompis.
Vid tio över 4 ca går vi och ska hämta ut våra jackor och då börjar Jonas bråka en aning med Jackie Ferm, inget farligt, men antar att efter en lång natt är alla lite trötta ;)
Efter mera bråk under vägen och inne på kebabhouse slutade de båda nämnda parterna fred och vi kunde alla gå på vars ett håll och vi satt hemma hos Beckie och danne till kl halv 6 ungefär då jag kände att det var dags att åka hem. När jag kom hem 10 över 6 hade mamma precis vaknat, så kom in lagom med tidningen :p

Här kommer lite bilder från igår :)



   


xoxo Sandra Falconstone


Valborg

Igår gick jag upp kl 7, eftersom jag skulle hinna till Lund innan halv 10 :S och anlände till Ebba ganska exakt halv 10. Fick springa till konsum och handla paprika och gurka, dippa och lite choklad som vi skulle nibbla på medan vi sjöng singstar... tyvärr hade jag glömt mickarna så det blev inget singstar :S
Vi grillade lite kycklingspett och till det hade vi pastasallad :) Efter maten gick vi till parken där vi satt till 5-tiden. Ebba hade tagit med en spann full med is som vi kunde kyla vår dricka i :D Vi hade riktigt mysigt i parken förutom att det var lite blött
Vid 5-6tiden gick vi och åt italiensk pizza :L jag hade mozzarella, kyckling och pesto på min och har kravings efter den nu :P Vi passade även på att dricka lite vin, sen bar det av till Ebba eftersom Marre hade sina saker där. När vi hämtat de åkte Marre och jag till Victor där vi rände omkring i en massa olika lägenheter.
Vid 11 tiden bestämde vi oss för att det var dags att åka in till lund c igen och där gick vi på arimans eftersom marre glömt sitt ID och det var enda stället vi kom in på :O
Kom hem med sista tåget och var hemma vid halv 1 riktigt trött



Ikväll ska jag till Beckie :) vi ska göra hbg osäkert.

xoxo Sandra Falconstone

RSS 2.0