Blah

Oj det blev lång tid mellan inläggen :P Hmm ska försöka komma ihåg vad som hänt i veckan.. Tentan i lördags gick väl bra tror jag, fast man vet ju aldrig förrän man fått tillbaka resultatet :S
Festen på kvällen var ok med, lr jag hade skoj iaf :) Paula hade väl också skoj ända tills hon träffade Ulrik :P

Nu i veckan har det mest varit franska, hoppas man kan slappa lite snart och inte plugga hela tiden..
Får see om jag har ngt vettigare att skriva imorgon för nu ska jag iväg på träning.

xoxo Sandra Falconstone

Tentaplugg

Har suttit i princip HELA dagen med franska. Hade inte min första paus förrän nu kl 8. Vilket kändes välbehövligt. Det närmaste jag kommit paus innan är när jag gått ner och hämtat mat för att sedan sätta mig och äta med franskan igen.
Merde il y a beaucoup que je dois faire. Jättemkt kvar med :( känns som att det aldrig tar slut. Nej nu måste jag återgå till pluggandet.

xoxo Sandra Falconstone

April 21, 2010

Imorse försov jag mig, skulle upp klockan 5 och vaknade kvart över 9.. oops kan ha ngt att göra med att jag somnade vid ett. Tänkte klara mig utan kemikalier men det gick inte så bra :S så fick förtära det i alla fall och sen kunde jag somna :) svårt att vakna bara. Så jag missade den första lektionen men hann i tid till den andra där vi hade diskutioner på franska om katastrofen på Haiti och skandalen med pedofiler inom katolska kyrkan. Mycket hårda ämnen och svåra frågor. Dock ganska givande och jag tror jag klarade mig bra :)

Idag när jag kom hem lagade jag och min bror spaghetti och köttfärssås (hemmagjord färsk pasta & underbar köttfärssås) sedan övertalade jag honom att kolla på tv med mig, blev gossip girl och vi slutade precis kolla på det. Fick hem säsong 2 nu i veckan och har svårt att slita mig, vi kollade igenom hela tre sikvor idag. Vilken snäll liten bror jag har som offrar sig så :)

Nu är det dags för lite franska :( har ju tenta på lördag, men den goda nyheten är att lektionen imorgon är inställd och jag kan vara hemma och plugga hela dan :)

(Detta skrev jag igår men min dator bara lade av så kunde inte publicera det)

xoxo Sandra Falconstone


Sunny day

Wiie vilket härligt väder det är just nu :) Har precis kommit in efter en härlig inlinesrunda. Jag och min syster åkte inom Jessica för att kolla hur det var med henne och när hon kunde lära sig slinga, vi ska ses imorgon kl 3 hemma hos henne och försökskanin blir hennes mamma :) Längtar jättemkt tills jag ska göra mitt hår, kan inte vänta.
På fredag blir det en tur till DK för att inhandla lite alkohol tills på lördag, var längesen vi var där och med tanke på den senaste tidens sociala kvällar börjar det sina i barskåpet :P Jag och My ska ta tåget till Hbg där vi ska möta mammi men först ska vi till frisörgrossisten så jag kan köpa hem lite avfärgning :)



Bild från någon kväll på Tivoli

xoxo Sandra Falconstone


Beslutsångest

Idag väckte mamma mig kl 10 vilket var hemskt eftersom jag somnade typ halv 5 :S satt och kollade på bilder inatt :P
Vi åkte typ halva Skåne runt för att kolla i en massa olika affärer, men hittade inte så mkt, ett par jeans till min mammi. Blev en fika på Espresso House på Familia med.

Skulle egentligen tillägna hela dagen åt franska men så blev det inte, har faktiskt inte gjort ngn franska alls idag.
Var precis ute och åkte inlines med min syster, det var jobbigt och jag är helt genomsvettig, men idag KAN jag bromsa :) precis som förutsagt.

Sitter och kollar bilder nu igen kan inte bestämma mig för vilken hårfärg jag ska ha.. tror det blir blont igen nu till sommaren, ska bara lära Jessie att slinga :)

   

Hmm.. vilket är bäst? trivs nog bättre i ljust men gillar mörkt med :S

xoxo Sandra Falconstone

Kempo

Precis kommit hem från renshi Henrik. Vi kollade på the Zone och snackade. Var riktigt trevligt fast vi inte var så många och trots att man sett matcherna innan ;)
Känner att jag  verkligen måste börja ta tag i min träning och börja gå på lite läger och sånt, utvecklas helt enkelt. Det är inte så svårt om man bara sätter fart. Åkte lite mer inlines idag och kan näästan bromsa dvs om jag har låg fart :P annars går det inte men jag har en känsla av att jag kommer kunna imorgon! Jag SKA kunna imorgon!

Fick hoppa in och jobba lite ikväll, vilket var skitlugnt eftersom han satt in en person till som skulle göra samma jobb som jag så behövde inte anstränga mig föör mkt :)

Nu ikväll när jag kom hem var jag så träningstaggad, var tvungen att kolla på träningsbilder och spec bilder från min svartbältesgradering. 4,5 h fysträning varav 12 minuter var paus. Bästa och värsta träningen någonsin, finns verkligen inga ord som kan beskriva den dagen.


Alla engagerade i graderingen, 2st som skulle göra testet, 2 motståndare var och 4 personer som satt framme vid ett bord helt tysta och bara tittade på det vi gjorde och skrev anteckningar, ungefär som när man kör upp, de säger vart du ska köra och sen skriver de ner i sitt block vad de tycker och man får inte veta vad.

xoxo Sandra Falconstone

Inlines

Fick mina inlines idag :D ska åka som tusan imorgon om jag inte ska jobba då.. Måste nämligen lära mig bromsa.. själva åkandet var ju inget problem men de e helt omöjligt att få stopp på mig (utan olyckor då vill säga:p)
Ska iväg och hålla träning nu ikväll och sen är det franska som gäller ikväll! Ska diskutera en film imorgon och jag har inte ens börjat på uppgifterna :s men det ska nog gå bra :)

xoxo Sandra Falconstone


C'est beaucoup maintenant

Sitter just nu och läser den tråkigaste franska bok jag kan tänka mig. Den innehåller idéer om språk, skittråkig!
Åt precis lunch :) korvstroganoff med ris och sallad, var jättegott. Var hungrig som tusan, hade precis varit ute och gått en timmed promenad och sedan tränat 20 min styrketräning.

Nu måste jag nog återgå till min franska, eftersom det ska vara klart imorgon, sen har jag lite till att göra med franskan, mycket mer rättare sagt..

xoxo Sandra Falconstone

Franska

Idag är jag riktigt trött, har varit en otroligt seg dag. Igårkväll satt jag från jag kom hem från skolan till kl 8 på kvällen och pluggade franska, vilket visade sig vara ganska mkt i onödan. Lr det är det väl aldrig men i alla fall jag kunde läst annan franska istället.
Idag hade jag två timmar franska som kändes ganska värdelösa, lärde mig typ inget och det så kallade provet kändes vääldigt lätt med. Nu måste jag skriva en kommentar och en rescention på två olika franska texter sen blir det träning ikväll.

xoxo Sandra Falconstone

Promenad

Vaknade klockan 6 imorse var helt utvilad men hade migrän :( Inte skoj och kunde inte sova mer heller så fick bara sitta och vänta ut det :( Missade bussen till första lektionen idag men ska åka till den andra, då vi ska kolla film.
Efter att ha ätit en god frukost med kokt ägg och rostat bröd gick jag ut och promenerade en timme i det härliga solskenet. Hade dock mörka solglasögon eftersom ljus och migrän inte går ihop.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra vid mig inför skolan, äta lunch och lite sånt.

xoxo Sandra Falconstone

Fotboll

Gud vad jag är trött just nu, vid två tiden gick jag bort till danskarna och vi kollade lite film och spelade bord-fotboll vilket jag verkligen söög på!!! Shit vad usel jag var. Men men sen gick vi ut och spelade vanlig footboll eftersom vädret var så fint. Det var skoj men väldigt jobbigt, känner att jag inte är alls i form :P Längtar tills mina inlines kommer så att jag kan börja träna upp konditionen lite bättre.
Har fina blessyrer på mitt ena ben och väldigt blöta kläder.. jag och my var så snälla att vi tog med vatten till alla men carsten och steven tyckte det var roligare att hälla vattnet över mig än att dricka det.

xoxo Sandra Falconstone

Le Week-end avec les danoises

Idag vaknade jag trots helgens bravader helt utvilad. Fredagen började med skola, sen hem och byta om och slå in paket och sedan iväg till Beckie och kalas för Poppy som blev 1 år :) Det blev ett uppehåll på väla för att prata med min bank och för att handla tobak till vattenpipan. Jessica hittade en jättesöt stav till hennes navelpiercing. Beckie hade bakat underbar kladdkaka och pizzabullar. Jag klippte till Beckies lugg och fixade även hennes ögonbryn :) Vid 8-tiden körde jag och Jessica hem igen och jag började fixa inför kvällen. Jag och Jessica blev ivägskickade att köpa en sorts tobak till och vid 10-tiden samlades vi alla hemma hos oss för att dricka och röka vattenpipa, vilket var trevligt som alltid :)

Igår var en lugn och skön dag och jag gjorde inte allt för mycket. Klippte Jessica och Kim och färgade även Kims hår men annars hände inte så mycket. Närmare kvällen började jag göra vid mig, sminka mig och fixa håret och sånt som man måste göra innan man ska ut. Tante kom till Sverige med och vi åt middag med henne. Färsbiffar, potatisgratäng och rödvinssås. Vid halv 11 kom danskarna, Carsten, Kristine och Steven och vi satt och spelade UNO-bussdriver vilket var roligt och fyllande. Vid 12-tiden åkte vi in till Hbg gick på Tapaz och shottade sedan bar det av till The Tivoli där de var så snälla att släppa in Kim trots att han bara är 19 :)

Kom hem halv 5 imorse och kom på att jag inte hade några sängkläder så var tvungen att bädda sängen... Men det blev en god natts sömn eller vad man säger.. Här kommer lite bilder från igår och på mitt smink.


       

xoxo Sandra Falconstone

Sömnigt

Usch vilken dag.. Igår gick jag och lade mig kl 9 :O var riktigt trött och ändå lyckas jag försova mig och vaknar inte förrän halv 12!!! Kan iofs bero på att jag hade feber men iaf! Jag fick dessutom tvinga mig ur sängen eftersom jag skulle jobba annars hade jag kunnat sova mer!

Blev jättebasic smink idag, mineralfoundation, fick dock andvända en del av min vanliga concealer eftersom jag var väldigt sjuk-looking, inte trevligt. Och sen blev det svert eyeliner och lite rouge :) Och för att dölja mina påsiga ögon ännu mer blev det glasögon idag :P Dock har jag ingen blid på dem, så de kommer en annan dag


Sjuklingbild på mig som jag bjuder på :P

xoxo Sandra Falconstone

Merci pour le soleil

Idag är en sådan dag som inget blir bra! Var jättetrött imorse, mitt hår och mitt smink blev inte alls bra och jag känner mig sjukt sunkig trots att ha duschat imorse.
Men vädret var i alla fall riktigt fint och är fortfarande fint :) Dock skulle de inte vara såå fint imorgon :( regn regn och åter regn, men det gör inte mig så mkt, ska åka hemifrån halv 9 på morgonen för att ha lektion 10-12 sen är det tåget hem slänga i sig lite mat och sen iväg och jobba till kvart över 9. Måste börja spara ihop lite pengar om det blir New York resa i höst :D



xoxo Sandra Falconstone

Sjukling

Sitter hemma nerbäddad framför tvn och Gossip Girl. Känner mig väldigt krasslig idag och har inte kunnat behålla ngn mat alls :( Försöker med lite blåbärssoppa nu :)

Fick hem mitt nya smink idag. Beställde mineralmakeup från e.l.f. Har inte hunnit prova det än men tänkte göra det imorgon om jag ska iväg till skolan då vill säga.

xoxo Sandra Falconstone


Nonfirmation

Igår var jag på min danska släktings "nonfirmation" han skulle egentligen konfirmerats men så flyttade de till Sverige och det blev inget med det. Det var faktiskt väldigt trevligt och jag fick täffa en massa danska släktingar som jag inte visste jag hade. Flera av dem ska precis som Bjarne och Marianne fly över sundet och bosätta sig här. Kommer bli trevligt :)

Vi började dagen klockan 2 i folkets hus med middag och allt som hör till sen blev det lite dricka och sånt massa trevliga diskutioner, lite dans och allmännt umgänge. Vi var några stycken som körde vattenfall och sedan bussdriver och av någon anledning gillade danskarna att se när jag drack och många klunkar hamnade på mig :S Närmare midnatt? gick vi "ungdomar" hem till oss och rökte vattenpipa och shottade Gajol och små grå. Vääldigt trevligt, vääldigt blött men faktiskt mådde jag inte alls dåligt av alkoholen i morse. Bara lite feber och öm hals (eftersom jag har ngn tråkig halsinfektion som tydligen iinte hade gått över)

Klockan 5 idag skulle vi över till Bjarne och Marianne och äta middag, rester från igår och förutom att det inte fanns ngt jag kunde äta var det väldigt trevligt :) Gick hem vid 7-tiden och gjorde ris, friterad kyckling och sötsur sås. Tattig sås bara, inte alls sötsur bara stark :(

xoxo Sandra Falconstone


Joyeuses Pâques!

Idag ska vi ha lite gäster och fira påsk. Imorgon ska vi ju till Jan och hans non-firmation :P
Dock blir det inte såå mkt påskmat ikväll, det blir ju sill för de som gillar det.. hemmagjorda köttbullar och ägg och sånt, men annars ska vi faktiskt äta hamburgare alla vi som inte vill ha sill :P

Påsken till ära har jag satt ett fågelbo i håret :) Det är faktiskt ett av mina favoritdiadem som jag köpte på Bilka i DK :) Dagens sminkning kommer här med



Första bilden på min nya hårfärg med, synd bara att man inte ser slingorna i luggen :S

xoxo Sandra Falconstone

RSS 2.0