Kväll

Då blev det en mil på inlinesen idag igen :) Känner mig så duktig. Men det blev dock ingen HW eftersom jag hra låång dag imorgon och kommer va helt död annars. Nu kallar duschen, sen blir det te och en bok :)

xoxo Sandra Falconstone

Shoppingtur

Kom precis hem från en liten tur till Center Syd. Jag, My och Frej tog tåget till Lund och därefter bussen till Lödde. Det var lite trevligt faktiskt. Jag införskaffade ett par leggings till min mammi, ett par solglasögon, underkläder och en ring till mig. Dessutom köpte jag lite saker man kan behöva till vardags, rakblad, raklödder etc.
Här kommer bilder på solglasögonen och ringen. Får min nya klänning imorgon och måste se om jag har några skor som passar till den och hitta ett par strumpbyxor.

  

xoxo Sandra Falconstone

Ledig

Ja då är det min lediga dag, och självklart är himmeln grå. Ska jobba på lördag med i all fall, så blir bara söndag kvar sen som jag är ledig. Men jag ville ju jobba mycket och har inte haft en vecka under 40 timmar nu :)
Idag tänkte jag bara ta det lugnt, har en lång dag imorgon. Men tänkte att jag i alla fall ska ta en tur på mina inlines. Hinner kanske inte åka imorgon. Jobbar 9.00-19.00 och sen börjar jag tidigt på fredag.

xoxo Sandra Falconstone

Tisdag kväll

Fick ett mail innan idag att min klänning var skickad så kommer få den snart :) Alltid lika skoj med nya kläder.
Det var ganska lugnt på jobb idag, men fick migrän. Hade inga mediciner dock så fick ta bamyl koffein tills mamma kunde komma med imigran till mig. Men det blev bra till slut i alla fall och jag kunde stanna hela dagen på jobb. Tog lång tid att stänga med och vi gick inte från jobb förrän halv 10 :S

Precis kollat på CSI och CSI Miami med mamma och tänkte lägga mig och läsa nu ett tag. Väldigt avkopplande att ligga och läsa. Såg innan att det ska bli dåligt väder imorgon, på min lediga dag :( Hoppas det bara är inatt, trots att det visar hela dagen. Är dock ledig i helgen med och då ska det vara fint väde :D

xoxo Sandra Falconstone

Varm

Sitter och äter lunch nu, innan jag ska iväg på jobb. Verkligen synd att behöva gå till jobb i det här fina vädret. Är dock ledig imorgon, så får hoppas att vädret är superbra då med :)
Det blev en inlinesrunda innan, samma som igår och dagen innan det. Det är en lagom lång runda, fast det kändes rätt mkt på tillbakavägen. Var jättevramt och dessutom var det benträning på hollywood workout imorse.
När jag kom hem från inlinesrundan blev det ett snabbt dopp i poolen och sen låg jag och läste i solen. Måste snabba mig att läsa ut min bok nu eftersom jag måste hinna läsa på franska med innan början av augusti. Är ganska mycket att läsa och har inte såå mkt tid kvar efter jag jobbat.

Nu kallar duschen

xoxo Sandra Falconstone

Sovmorgon

Det var riktigt skönt med sovmorgon imorse. Vaknade precis innan tio och gick upp och körde ett pass Hollywood workout. Nu sitter jag och äter frukost och efter det blir det en runda på inlinesen.
Får se om jag hinner med ett dopp och lite tid i solen sen med innan jag ska göra vid mig och gå på jobb.

xoxo Sandra Falconstone

New dress

Det blev 1 mil inlines idag med :) Känns bra. Börjar kännas i benen nu. Tänkte snart bädda ner mig i sängen och läsa en bok innan jag somnar. Har ju sovmorgon imorgon vilket är skönt :)

Beställde precis en klänning på nelly.com En söt liten klänning som är vardaglig men ändå passar till lite festligare event.

  

xoxo Sandra Falconstone

Jobbdag

Gud vad jag är trött nu. Kom hem för en timme sen, då hade jag jobbat i tio timmar och nu har jag legat ute i solnen, men orkar itne mer för somnar när som. Ska vila en timme tänkte jag, så att jag kan träna HW och åka inlines ikv.

xoxo Sandra Falconstone

Morgon

Ja då var man uppe igen. Vaknade för ca en timme sen vilket var väldigt irriterande eftersom jag skulle upp 5 och attdet då knappt var lönt att lägga sig igen. Man har börjat vänja sig lite nu vid att gå upp tidigt och det är ju faktiskt bättre att börja jobba tidigt så man är klar någorlunda i tid.
Nu ska jag äta upp min frukost och göra vid mig

xoxo Sandra Falconstone

Godnatt

Då har jag hunnit med ett pass Hollywood Workout och en runda inlines till. Denna gång med mamma och vi åkte samma runda. Så totalt har jag åkt två mil inlines idag (1,5 h). Vilket jag tycker känns väldigt duktigt av mig :)
Nu måste jag dock lägga mig. Tänkte ligga och läsa lite innan jag somnar och ska upp 5 så borde ha somnat redan..

xoxo Sandra Falconstone


Ledig

Idag har jag varit ledig och det har varit riktigt skönt. Dessutom har vädret varit underbart men har ändå inte legat ute i solen så mkt. Har varit ute men mest suttit lite i skuggan. Jag och Kim (soom också skaffat inlines nu) åkte 1 mil på inlinesen idag och det var riktigt skönt. Åkte nästan hela vägen till Teckomatorp och tillbaka igen.
När vi degat i solen och duschat åkte vi och lämnade Kim i Asmundtorp och sen stack jag och mamma till Familia där jag köpte en klocka, tröja och lite underkläder och mamma köpte en ny bikini.

Tänkte städa mitt rum lite nu och sen se om jag pallar träna lite styrketräning. Behöver stama upp mig lite grann :P

Imorgon blir det en lång dag på jobb, 6-16. Får ta en liten powernap när jag kommer hem så att jag orkar åka inlines imorgon kväll.

xoxo Sandra Falconstone

Tatuering

Nu har jag precis fyllt i min tatuering och gjort en ny på ryggraden :) De blev jättebra.

xoxo Sandra Falconstone

Trött

VARFÖR?! sa jag ja till att börja jobba kl 7 idag. Är riktigt trött nu och hade kunnat sova ett antal timmar till. Trots att jag var så vansinnigt trött igår kväll kunde jag inte somna. Gick och lade mig kl 11 men somnade inte förrän närmare 1 - halv 2. Tror jag får lägga mig och vila ett tag när jag kommer hem. Ska ju fixa hår och så ska vi tatueras idag :)

Nu ska jag äta klart min frukost och sen klä på mig och vandra bort till jobb.

xoxo Sandra Falconstone

Midsommar

Idag är jag fruktansvärt trött. Sov jättebra men känner att jag verkligen hade behövt en sovmorgon. Imorgon vet jag kommer bli jobbig, då ska jag jobba 7-14. Kanske inte är så jobbigt egentligen men om man redan är trött och ska ränna runder över hela skåne idag så blir det jobbigt!

Igår kväll var jag på kalas hos Beckie, vilket var jättetrevligt :) Hon hade baktat en jättegod tårta. Dock kom jag hem ganska sent och satt ett tag med mamma på terassesn och drack te innan jag gick och lade mig.

Nu måste jag göra mig iordning, är ju en jobbdag idag med.

xoxo Sandra Falconstone

Daginn

Inatt drömde jag riktigt deprimerande, lr nu på morgonen. Dock tror jag aldrig att det skulle hända som tur är :)
Nu sitter jag och äter frukost, börjar jobba om 50 min.
Kommer bli en jobbig dag idag, jobba 8.30-18.45 och sen direkt iväg till Beckie som fyller år idag :D Congrats darl! Måste även packa in hennes present, har inte hunnit göra det än.

Nu måste jag göra mig klar för jobb, igår morse hade jag bråttom, så blev inte alls bra smink, tänkte ta lite bättre tid idag.

xoxo Sandra Falconstone


Natti

Nu sitter vi ute på terassen och dricker vin, eller jag dricker vatten, men de andra dricker vin. Vi har precis kollat tatueringar, blir nog två nya för mig nu :)

Nu ska jag nog lägga mig snart, blir ju upp tidigt imorgon

xoxo Sandra Falconstone


Travaille, travaille

Nu har jag precis kommit hem från jobb och sitter och äter lite. Jobbade bara 8½ timme idag. Dessutom såg jag fram emot sovmorgon imorgon, men så blev det inte, utan får börjahalv 9. Han ville egentligen att jag skulle börja tidigare men jobbar till 7 och har bara jobbat 9-10 timmars dagar nu.

Nu tänkte jag sätta mig och läsa ett tag. Har kommit efter med läsningen nu, varit så trött efter jobb att jag inte orkat. Måste ju hinna läsa ut all Harry Potter böckerna nu innan jag återgår till franskan och dess litteraturhistoria.

xoxo Sandra Falconstone

Tidig morgon

Sitter just nu och äter frukost. Ska börja jobba om 45 minuter och behöver lite energi! Känns knappt som jag sovit ngt, är fortfarande helt trött från igår. Tror att det också kan bero på att jag inte fick vila min gärna förrän jag gick och lade mig och läste lite igår vid 11 tiden. Var så himla mycket ljud och stök här hemma, och jag pallar inte sånt. Speciellt inte om man är trött sen innan.

Ska jobba 6.30-15.00 idag. Skönt att sluta ganska tidigt, men det var ju iofs inte så skönt att gå upp nu på morgonen. Jag får ta en tupplur när jag kommer hem :P

xoxo Sandra Falconstone

Enfin à la maison

Nu har jag äntligen kommit hem från jobb. Är helt öm i fötterna efter att ha stått och gått hela dagen. Hade egentligen tänkt träna idag, men börjar tidigt imorgon och har en lång dag då med. Dessutom hade min kropp inte orkat träna idag..

Nu ska jag iväg till affären och köpa frukost till imorgon och sen blir det film. Tror det blev Sweeney Todd med allas vår wunderbare Johnny Depp.



xoxo Sandra Falconstone

Jobbdag

Vaknade för snart en halvtimme sedan. Ska nämligen och jobba idag, 7.45-18.15, så får se om jag hinner/orkar med träning ikväll. Hade egentligen tänkt gå, men man får se hur mkt det är att göra på jobb. Det är ju en dag imorgon med och kan inte vara döende då.
När man inte jobbat på ett tag blir man så himla trött när man gör det. Hemskt vad slitigt det är :P

Här kommer lite bilder på det jag köpte igår. En tröja och ett halsband från H&M och ett armband från BIKBOK.

    

Nu måste jag göra mig klar för jobb och sticka iväg

xoxo Sandra Falconstone

Hemma

Nu har jag kommit hem från Väla. Blev en tröja, ett par leggings och lite smycken för mig. Kommer bild sen. Köpte även en annan sak till en special person :)

xoxo Sandra Falconstone

Brunt

Nu ska jag köra och hämta Jessie och sen bär det av till Väla och Ikea. Har en del saker jag måste köpa och jobbar mkt dessa dagar så hinner inte annars.

Idag har jag brunt smink, något jag aldrig har, inte för att jag inte passar i det. Men om jag ändå ska sminka mig känner jag oftast att jag lika bra kan använda massor av färg :) Jag ääälskar färg. Färg gör mig glad. Men men kände att det var på tiden med en brun sminkning idag. Använde min nya palett och Muffin (MUS). 

 
   

xoxo Sandra Falconstone

Tupplur

Jag blev så trött innan att jag var tvungen att gå och lägga mig ett tag. Vaknade precis, och hade kunnat sova ännu mer känner jag!!
Nu är det mer grått ute och jättestora moln :( Jag som såg fram emot solen..

xoxo Sandra Falconstone

Aktiv morgon

Nu är jag klar med att städa, iaf mitt rum och har även varit iväg och åkt inlines. Var skönt att åka, var ett tag sedan jag gjorde det nu, får se om det kanske blir en runda ikväll med.
Nu tänkte jag bara ta det lugnt, ligga och läsa och lite så :)

Här kommer en bild på ögonskuggspaletten jag köpte. Fick hem den i fredags och har inte hunnit använda den så mycket, men av det jag använt har jag bara positiva saker att säga :) Den blåa sminkningen jag hade i lördags var gjord med denna palett och färgerna höll jättebra :) likaså var priset. Paletten kan man köpa hos Queens & Shadows



xoxo Sandra Falconstone

Måndag

Vaknade halv 6 imorse och var jättepigg, detta trots att jag inte somnade förrän 1 inatt. Jag har redan hunnit en del nu på morgonen trots att jag mest har slappat. Håller på att städa lite. Tänkte tvätta mina sängkläder idag, men vår tvättmaskin har gått isönder igen :( eller något med elen funkar inte.
Funderar på en tur till IKEA idag, men får se. Ska ut och åka inlines när jag städat klart och sen tänkte jag ligga ute i solen och läsa. Ser inte ut att bli ett moln på himmeln idag.

Nej nu måste jag återgå till städandet

xoxo Sandra Falconstone

Söndag

Vaknade för ett tag sedan av att Jessica ringde och väckte mig :P men det var på tiden att gå upp. Sen kom ett jävla jehovas vittne och knackade på. Störigt!

Nu har jag i alla fall ätit frukost och borstat tänderna. Ska snart iväg till Jessie och klippa Marcus. Får se till och packa ner allt jag behöver. Sen när jag kommer hem ska jag ha en relax dag :) Hoppas jag inte ska jobba imorgon så man kan få sova ordentligt och inte bli stressad av saker idag.

xoxo Sandra Falconstone

Goin' out

Nu har jag duschat, sminkat mig och klätt mig. Ska packa min väska med, har ju en ny nu som jag inte använt än. Och jag har 40 min kvar innan jag blir hämtad :) skönt att vara klar i tid, hatar när man ska stressa.
Jag KAN sminka och fixa hår snabbt, men det är som terapi för mig och jag gillar när det tar lite längre tid. Att sitta och sminka sig är avkoppling :)

Ikväll ska vi till Hbg och äta ute, Jessica frågade om jag ville med henne, Beckie, marcus och danne och det ville jag :)

Tyvärr hittade jag ingen bra bild, dessutom var den bästa bilden på mitt dumma öga.. men men det har blivit bättre nu än det var innan :P



xoxo Sandra Falconstone

Lördag

Idag skulle jag egentligen följt med Marianne till Köpenhamn, men hon skulle köra halv 10 och efter den långa dagen jag hade igår kände jag verkligen inte för att gå upp tidigt, och var extremt trött när klockan ringde. Så istället stannade jag hemma och sov. Vaknade för ca en timme sedan, när min mamma kom och sa att de skulle köra nu, hon och pappa ska till Norge.
Just nu är jag ensam hemma, vilket är skönt! Har precis avslutat frukosten (ägg och bacon, daah). Tänkte att jag skulle sätta mig och rita lite. Behöver lite nya portfolie-bilder och tänkte rita upp lite idéer. Om ngn känner för att modella är det bara att höra av sig!!


En bild från MAC. Jag gillar deras skissar och se hur de levs ut genom modellerna.

xoxo Sandra Falconstone

Déçu!!

Då har jag suttit ner ett litet tag efter en lååång arbetsdag. Tydligen skulle jag nattvandra för pappa vilket jag glömt. Så efter att ha gått 11 timmar på jobb ska jag nu gå ytterligare 3 timmar eller vad det nu blir.

Kom inte in på skolan jag ville, så nu vet jag inte vad jag ska göra i ett år. Undrar vilka som kom in. Om två specifika personer kom in där som var på intagningsproven så blir jag arg.
Svårt också med sånna uttagningsprov de hade, undrar hur mkt av CVt de tog med i beräkningarna, eller om det bara var vad de tre personerna tyckte personligen...

Nåväl, det finns ju fortfarande en chans på reservplatserna, men man kan ju knappast hoppas att ngn ska lämna återbud.

xoxo Sandra Falconstone

Jobbedag

Första tidiga morgonen för mig på ett tag nu.. och det känns. Sov väldigt blandat, i början av natten sov jag jättedåligt men sen sov jag jättebra. Dock har jag fortfarande lite förhöjd temp, så de kan ju göra att man sover lite konstigt..

Börjar jobba kl 9.00, skönt att tjäna pengar, men kanske inte det roligaste jobbet. Jobbar till 20.00 ikväll så kommer bli en jobbig dag, men hoppas jag får göra ngt som inte innefattar att vara trevlig mot folk, haha. Känner mig för trött för det.

Hade tänkt att jag skulle sminka mig idag, men orkar verkligen inte och mitt ena öga är lite känsligt, så får ta det imorgon istället :)

xoxo Sandra Falconstone

Shoes

Var på Nova innan idag, skulle hitta ett par ballerinaskor. Hittade dock inga, men hittade ett par andra skor på rea :) 99:- lagom pris. Hittade en väska för 100 kr med, vilket passade bra eftersom mmin gamla väska gått isönder :(



xoxo Sandra Falconstone

Jeudi

Jag har verkligen gjort det till en vana att vakna sent, trota att jag sovit hela dagarna och lagt mig relativt tidigt. Men jag antar att det blir så när man är lite sjuk. Nu är det i alla fall mycket bättre. Tror dock att jag kan vara helt slut och lite off i helgen eftersom första dagen med jobb nu är imorgon kl. 9.00-20.00. Det kan bli lite jobbigt.

En sak jag märker att jag blivit bättre på är att mitt behov att sminka och fixa hår är enormt. Alltid samma sak när jag varit sjuk. Kanske för att jag blir så glad av färg och så och alltid de dagarna när jag är gladast är när jag har sminkat och är sminkad själv. Det handlar inte så mkt om att vara just sminkad, för jag har inget emot att gå osminkad (jag går till och med till affären i pyjamas), men det är roligt, fint och man blir gladare.
Dock kommer jag nog inte sminka mig idag, eftersom mitt öga blivit ännu rödare. Hoppas det går bort snart, ser hemskt ut, men på den positiva sidan framhäver det mina gröna ögon :P

xoxo Sandra Falconstone

Mixat

Jag och Kim har precis kollat klart på Taxi 2004. Den var underhållande men gillar de franska filmerna bättre. Dock e det samma person som gjort alla filmerna, Luc Besson.

Vaknade vääldigt trött imorse, lr okej, vid 12. Men hade spenderat halva natten lutad över toaletten :( och tydligen kan det göra så att blodkärlen i ögat spricker och man får ett "blåmärke" i ögat. Ser helt hemskt ut, är illröd på delar av ögonvitan. Ser ut som om ngn petat mig i ögat eller ngt..

Efter en väldigt seg frukost åkte jag med Kim till Hbg där jag skulle köpa schampoo och balsam till mammas kompis i Norge, sen bar det av till banken och sätta in lite pengar. Efter detta körde vi till Malmö eftersom Kim skulle skriva in sig på körskolan han ska gå på där :) Samma skola som jag gick på. Jag tycker de var jättebra men tyvärr fanns inte min favoritlärare kvar :(
Var jättefint väder idag så vi passade på att strosa omkring i Malmö och hamnade på Make Up Store där jag köpte en foundation till mig själv och två ögonskuggor till min mammas kompis :) Jag är som ett barn i en godisaffär i sminkaffärer, men har precis beställt en ny palett med ögonskuggor så får behärska mig tills jag fått de iaf :P


Jag brukar använda MUS matt foundation Vanilla. Den passar mig året om och har en gul ton. Den här foundationen är bra till personer med fet hy, men fungerar även till personer med lite torrare hy som jag själv har, men skulle dock rekommendera liquid foundation till de med riktigt torr hy. Detta eftersom den inte innehåller något puder som torkar ut huden en aning. 

xoxo Sandra Falconstone 


På bättringsväg

Idag var jag tillräckligt frisk för att återgå till att laga ägg och bacon till frukost wohoo :) Var riktigt gott. Ska se om jag kan hålla mig vaken hela dagen idag med utan för hög feber och utan att känna mig dålig. I så fall ska vi nog till körskolan med Kim imorgon, eller det vill säga om hans tillstånd kommit än.. fattar inte var det tar vägen :S..

Idag beställde jag lite nya ögonskuggor och kommer nu vänta som ett barn väntar på julafton, med spänning. Måste hitta en födelsedagspresent till en very special friend of mine med, som snart fyller år :) Har lite tankar om vad jag ska köpa, men får se vad det blir.

xoxo Sandra Falconstone

Läsning

Det blir lite bättre varje dag, synd bara att man e helt slutkörd och känner sig mer sjuk på kvällarna igen, men som man brukar säga två steg fram och ett bak. Det blir i alla fall bättre. Nu ska jag lägga mig och läsa och sen blir det att sova
Såg att jag klarade den skriftliga tentan i franska wohooo :D

xoxo Sandra Falconstone

Natti natti

Såg för ett tag sedan att jag är garanterad plats på fortsättningsfranskan om jag klarar alla proven :) Nice att veta. Har precis spelat The Sims 3, för jag kan inte sova :( Tänkte lägga mig och börja läsa Harry Potter och fången från Azkaban nu (3:an). Måste kila ner och ta lite hostmedicin med..



xoxo Sandra Falconstone

Le grand finale that never came..

Kom hem imorse efter en supertrevlig vistelse på Sweden Rock, så bra den kunde bli iaf. Med tanke på att vi missade fredagen och att jag var sjuk. Hela dagen idag har jag tillbringar med att äta febernedsättande och sova. Men vi får hoppas det blir en bättre dag imorgon.

En sak som gjorde mig RIKTIGT sur på SRF va Guns n' Roses, som jag måste säga är de SÄMSTA jag någonsin varit med om!! Och jag var nog inte ensam med att tycka det för alla bara stormade iväg från området. Ljudet var dåligt, men det kunde de inte hjälpa eftersom det var blåsten och vädret som ställde till det, men vem fan valde låtarna de spelade? Hade de inte varit för att de kallade sig Guns n' Roses hade jag tyckt de var bra, men för att vara Guns n' Roses var det pinsamt. Den enda man märkte som gjorde ett bra jobb var trummisen. 
Varannan låt var instrumental och var tredje-fjärde låt var en pauslåt så himla sugit. Plus att de hade tagit in ngn pianist som sääkert är bra men när man förväntar sig en rockkonsert tror man inte att man ska få höra 10 min klassiskt pianospel. I början spelade de "Welcome to the jungle" och vi väntade febrilt i ungefär en timme på nästa bra peppiga låt ( de flesta var ballader :( ) då Sweet Child O' mine kom. sen var det tillbaka till skitmusiken och vi orkade helt enkelt inte mer. De borde skämmas!!

xoxo Sandra Falconstone

Student

Nu har folk börjat komma hit på student. Kim har inte kommit än, men han kommer väl när som helst. Fick en tid till doktorn tidigt imorse, vilket ledde till en 10-dagarskur med penicillin. Hoppas det blir bra nu :) Haft förkylningar och ont i halsen nu till och från, det är detta tråkiga vädret säkert..

Nu ska jag nog försöka vara social snart och äta lite :)

xoxo Sandra Falconstone

Sweden Rocks

Kom hem vid 3 inatt efter att ha sett Aerosmith på Sweden Rock. Min bror tar ju studenten idag. Tråkigt nog har jag en förbaskad förkylning som inte vill bli bättre, sitter och väntar på att vårdcentralen ska öppna nu för jag kan inte sova :( Skönt att va hemma iaf.. ÄR skitkul på SRF men när man e krasslig e de nice att va hemma och kunna ta en varm dusch och sova i sin egen säng.

4 minuter kvar nu.. hopppas jag kommer först i kön, hatar att köa!!

xoxo Sandra Falconstone

Prov..

Sitter och äter frukost nu, ägg och bacon, som vanligt :P. Ska snart köra till Landskrona och hämta Beckie och sen ska vi till Tech Futurum och göra ngra praktiska prov. Det är typ ett intagningsprov och de som klarar det bäst kommer in och får läsa hudterapeututbildningen till hösten :)
Nu måste jag sminka mig och lite så, får hålla tummarna för att det går bra idag!!!

xoxo Sandra Falconstone

Muntligt

Ojoj vilken helg! Men har inte tid att skriva om den nu, för ska iväg till Lund och göra om min muntliga tenta. Klarade den i och för sig, men vi hade missuppfattat uppgiften så fick en chans till haha :P

xoxo Sandra Falconstone

Göteborg

Nu har jag varit uppe i lite mer än en timme, ätit frukost, skrivit ut biljetter och förberett en del saker inför idag. Ska egentligen köra im en kvart men vet fortf inte om det är liv i Jessica och Marcus. Får ringa och höra :)

xoxo Sandra Falconstone

Natti natti

Nu har jag precis kommit hem efter att ha hämtat min bror i hbg. Han har varit med sin klass på bakken och de har festat hela dagen. Han ringde till mig vid 9-tiden och frågade om jag kunde hämta honom och jag som precis börjat dricka fick sluta, inte för att det gjorde så mkt.
Imorgon blir det upp tidigt. 7 halv 8, vilket är tidifgt om man inte lagt sig än... Har en del att göra imorgon bitti innan vi bär av till Gbg.

Nu ska jag lägga mig med min bok, och sen förhoppningsvis sova gott

xoxo Sandra Falconstone

After inlines

Nu har jag precis varit ute och åkt inlines, det var riktigt skönt :)Men det var varmt.. och nu är jag helt genomsvettig och kokande. Synd att vi inte satt upp vår pool än. Får se om jag går bort till Jessica när hon slutat jobba och snyltr lite på deras :P Hon frågade ju trots allt om jag ville.
Nåväl. Idag ska jag fixa min kusins hår och sen ikväll ska jag och Jessica till Josefine och grilla lite. Blir kycklingburgare för vår del :) Sen måste jag se till att jag har skrivit ut biljetter och handlat lite grejer vi ska ha med oss imorgon, när vi ska till Gbg. Blir liseberg och sedan blir det Green Day :)
Nu ska jag lägga mig ute i solen och läsa :)

xoxo Sandra Falconstone

Fredag

Nu är frukosten avklarad och jag ska ut och åka inlines. Skönt att det är så fint väder, men synd att jag måste ha så varma kläder på.. eller måste och måste, men jag vill inte skrapa upp hela mig haha.. Sen blir det att läsa lite ute i solen :) Snart läst klart min bok.

xoxo Sandra Falconstone

Tid för hår

Nu har jag inte tid att ligga ute i solen och lata mig längre :( Hinner inte heller gå på träning ikväll eftersom jag har en massa att göra ikväll. Tänkte sätta färg i min brors hår snart och sen ska jag klippa 3-4 personer ikväll, vet inte exakt än. Hade egentligen tänkt sätta i mitt turkosa i håret ikväll, men gör det imorgon istället. Ska bli spännande och se hur det blir :)

xoxo Sandra Falconstone

Soligt

Nu ska jag se om det är varmt nog att ligga ute i bikini och sola. Lite mer moln än igår ute och det blåser en aning, men får hoppas det är varma vindar och att solen inte skyms. Man måste ju passa på, man vet aldrig hur många soldagar vi får och sen blir det väl att jobba hela sommaren, så chanserna att få en snygg solbränna är väl inte så höga :P

Nu ska jag smörja in mig med solskydd och sen ut i det fina vädret :)

xoxo Sandra Falconstone

Vardagsmakeup

Vilken härlig dag det har varit idag, men tror jag varit för mycket i solen och druckit för lite, för har fått huvudvärk. Det kunde jag ju klarat mig utan :P
Har mycket att göra nu resten av denna veckan samt nästa vecka, i och för sig kommer det vara roliga saker jagb ska göra, men alla vill bli klippta och sånt nu innan studenter och så. Det blir att klämma in en masas på ett redan fullspäckat schema.

Nu till något intressantare, när jag egentligen inte orkar sminka mig brukar jag köra mineralmakeup och eyeliner. Enkelt men ändå fint. Den senaste tiden har jag dock börjat tycka att det är lite tråkigt eftersom jag nästan alltid har det så jag började lägga lite färg på nedre tårkanalen och testade faktiskt med rosa, vilket blev finfint. Trodde först att jag skulle se svullen och sårig ut i ögonen men det blev riktigt bra och mina gröna ögon blev mer intensiva med det rosa :)
Synd bara att det rosa inte blev lika intensivt på bilden som det var irl.

Det är MUS lippencil Aloha jag har använt, den fungerar lika bra till läpparna som till ögonen, se bara till att vässa den och eventuellt torka av pennan innan ni använder den till ögonen så att det inte kommer bakterier i ögonen som inte borde vara där.



xoxo Sandra Falconstone


Sunshine

Gud vad jag var glad imorse när jag vaknade :) För det första hade jag inte ont i halsen och örat längre, jag hade sovit underbart och solen sken ute :)
Därför ligger jag nu ute i det vackra och varma vädret och solar och läser franska. Förenar nytta med nöje. Har precis också läst nya Chic som damp ner i brevlådan idag.

Tänkte jag ska lägga in en bild från i fredags när vi kollade SATC 2 på bio. Har inte lagt upp ngra bilder från det och eftersom jag inte sminkat mig på ngra dagar kan det passa. Då får man se mitt hår med nu när det är förändrat lite till :)



Blev lätt sotade ögon med ljust brunlila svart och pärlemor. Till det hade jag ett väldigt rosa läppstift som matchade mina skor :)

xoxo Sandra Falconstone

Shoppin'

Nu har jag precis kommit hem från Malmö. Var med Jessica hos tandläkaren där. Efter tandläkaren gick vi till Espresso House och åt lite "frukost" 3e frukosten för mig hahah.
Gick upp halv 5 idag eftersom jag skulle köra mamma på jobb (somnade halv 3) och åt då ägg och bacon. När jag kom hem vid 7 tiden åt jag mackor och drack kaffe (vilket jag inte tycker om) för att pigga upp  mig lite.

Efter frukosten på Espresso House gick vi på stan lite. Jag inhandlade en turkos färg till mitt hår, ett gult nagellack och en fuktighetscreme från the Bodyshop med doften clementin. Väldigt frisk och god tyckte jag :)



Längesen jag köpt nagellack innan, men har nu köpt 4 nagellack på mindre än en vecka.. Ett genomskinligt grundlack, ett pastellkorall, ett pastellmintgrön och pastellgult nu.

xoxo Sandra Falconstone


RSS 2.0